Archives 
BCC Services / Fujitsu Services / ICL

    Home - Arch  BCC novosti  Fujitsu novosti  ICL Novosti  ICL pr.rels.  History Channell  Gallery  Album  Texts & Articles            Home - BCC Serv. 
       

   Archives
BCC Services / Fujitsu Services / ICL

    Home - Arch  BCC novosti  Fujitsu novosti  ICL Novosti  ICL pr.rels.  History Channell  Gallery  Album  Texts & Articles            Home - BCC Serv. 
objava za medije

 


29.06.2005.

eDRM za upravu i poslovanje


BCC Services u Hrvatskoj nudi Meridio 4.3 – vodeći svjetski sustav za elektroničko upravljanje dokumentima na Microsoft® .NET platformi

Zagreb, 29. lipnja 2005. – Tvrtka BCC Services, Zagreb, ponudila je hrvatskom tržištu novu inačicu softvera za elektroničko upravljanje dokumentima i zapisima (electronic Document & Record Management) – Meridio 4.3.

U prostorijama Microsoft Hrvatska u Zagrebu, predstavljene su novosti iz svijeta upravljanja dokumentima (Document Management i Record Management), pregled regulative i certifikata iz tog područja, te jedinstvena poslovna rješenja temeljena na Microsoft® .NET platformi i softveru Meridio 4.3.

Meridio nudi kompletan sustav za upravljanje dokumentima, koji uključuje i najstrože nove europske Records Management standarde vezane uz sigurnost dokumenata. Meridio može pohraniti sve vrste elektroničkih dokumenata koje posjeduje neka organizacija, te pohraniti informacije čak i o onim dokumentima koji se ne čuvaju u elektroničkom obliku. Dokumenti i pripadni podaci o njima pohranjuju se na strukturiran i sistematiziran način, koji omogućuje sigurnu pohranu, potpunu kontrolu pristupa, te brz i jednostavan dohvat ovlaštenim korisnicima.

Novo, unaprijeđeno izdanje Meridio rješenja usredotočilo se na ključne zahtjeve državne uprave i velikih poslovnih sustava za usklađenošću s novim Europskim zakonima i normama (Zakon o slobodi informiranja, Zakon o pravu pristupa informacijama, Zakon o elektroničkom dokumentu). U skladu s preporukama EU, korisnici iz javnog sektora uvode samo certificirane Record Management sustave, a Meridio posjeduje certifikate Model Requirements for Electronic Records Management i (priredio Cornwell Affiliates plc) Public Records Office (izradila Vlada Velike Britanije i Nacionalni arhiv).

Meridio Records Management osigurava sigurnost, integritet i životni ciklus podataka, a s druge strane ima sve potrebne certifikate koji potvrđuju usklađenost produkta sa svim Europskim zakonima i normama potrebnim za arhiviranje svih elektroničkih dokumenata, uključujući i elektroničku poštu.

Korisnici Meridio eDRM sustava uspijevaju pokrenuti i iskoristiti znanje i informacije koje bi inače bile raštrkane po organizacijskim jedinicama, pri čemu se ostvaruje i učinkovitija sigurnost zaštita podataka kroz središnji sustav za autentikaciju korisnika i pohranu podataka.

Meridio

Meridio je vodeći svjetski proizvođač sustava za elektroničko upravljanje dokumentima na Microsoft® .NET platformi. U privatnom je vlasništvu, osnovan 2001. godine sa sjedištem u Belfastu, u Sjevernoj Irskoj, te više od stotinu zaposlenih.

Meridio je Microsoft® Gold Certified Partner.

www.meridio.com

BCC Services d.o.o.

BCC Services (ranije Fujitsu Services d.o.o.) nudi informatička rješenja, infrastrukturu i integraciju opreme od različitih dobavljača te pruža cijeli niz povezanih usluga – od informatičkog i poslovnog konzaltinga, preko dizajna i razvoja rješenja do instalacije, implementacije, održavanja i podrške

BCC dolazi od “Business Critical Computing”, što odražava osnovno usmjerenje na informatičku potporu za poslove kritične za uspjeh poslovanja korisnika.

BCC Services je Microsoft® Gold Certified Partner.


 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2012

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

For additional information
If you want to find more about BCC Services, our services and products, please visit us: BCC Services d.o.o., Damira Tomljanovića 7, 10000 Zagreb, Croatia ; or call us: +385 (1) 30-37-600 ; send us a fax: +381 (1) 30-37-699 ; or send us an e-mail to: info@bccservices.com

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2018