nv-1301

   Archives 
BCC Services / Fujitsu Services / ICL

    Home - Arch  BCC novosti  Fujitsu novosti  ICL Novosti  ICL pr.rels.  History Channell  Gallery  Album  Texts & Articles            Home - BCC Serv. 

novosti

2013. – siječanj

u ovom broju:

07.01.13 – 20.01.13

- NetApp - rješenja koja pomažu Formula 1 timu da osvoji pehare

- Syncsort - certificiran MFX softver u sprezi s EMC Disk Library for Mainframe

- Fujitsu - modularni ETERNUS DX sustav oborio svjetski rekord po usporedbenom testu SPC-2 Benchmark

- Fujitsu - novi ergonomični ekrani za poslovne korisnike

- Fujitsu - slijedeća generacija ScanSnap iX500 desktop skenera, može skenirati direktno na mobilne uređaje, bez PC računala

- Veeam Software - nagrada za tehnologiju godine časopisa InfoWorld za 2013

- Kofax - rješenje za obradu hipotekarnih kredita za vodećeg pružatelja outsourcing usluga za poslovne procese

- Kofax - sigurno i sveobuhvatno rješenje za automatiziranu obradu ulaznih faktura putem mobilnih uređaja

- Microsoft - nova rješenja za upravljanje za Cloud OS

17.12.12 – 06.01.13

- Dragi čitatelji …

- Fujitsu - ESPRIMO N5280FA dugovječni serveri

- Kofax - rješenje za poštivanje propisa o zaštiti informacija za globalnu banku

- Kofax – rješenja za vodeću američku osiguravajuću kuću


07.01.13 – 20.01.13


SUNNYVALE, Calif. January 15, 2013

NetApp - rješenja koja pomažu Formula 1 timu da osvoji pehare

NetApp je objavio kako osigurava donošenje odluka u stvarnom vremenu tijekom trka i kako osigurava dostupnost opreme veću od 99 % u sportu u kojem je važna svaka milisekunda.

Trke Formule 1 (F1) su globalni sport u kojemu se okreću milijuni dolara. Automobili jure trkaćim stazama brzinama koje prelaze 300 km/h, a utrku često odlučuju milisekunde. I najmanje dotjerivanje aero-dinamičke učinkovitosti automobila može značiti razliku između pobjede ili završetka trke na desetom mjestu. Tim Sauber poznaje važnost informatike u natjecanjima Formule 1. Zbog toga je tim izabrao NetApp za osnove svog sustava za pohranu podataka.

Tim konstantno prikuplja i analizira podatke, bilo o automobilima koji se utrkuju, bilo one nastale u tunelima za aero-dinamička ispitivanja, a koristi i simulacije protoka tekućina (CFD - Computational Fluid Dynamics). Sjedište tima Sauber je u Hinwilu, Švicarska. Tim koristi FlexPod rješenje za data centre, koje su zajednički razvili Cisco i NetApp, te rješenje NetApp MetroCluster za pouzdanost, jednostavnost, učinkovitost i visoku dostupnost sustava koji doprinosi uspjehu tima.

Sauber F1 tim koristi NetApp na slijedeći način:

·   Za svaki krug koji automobil obiđe, 100 pojedinačnih senzora ugrađenih u auto zabilježe 20 – 30 MB podataka, od kojih se 3 - 4 MB šalju na FlexPod platformu u stvarnom vremenu. U to su uključene informacije o gumama, temperaturi motora i potrošnji goriva. Te podatke tim u boksu koristi za donošenje trenutačnih strategija za trku.

·   Male dimenzije FlexPod platforme omogućavaju da računalo prati tim na svakoj F1 trci, pa tim Sauber ima mobilni dana centar koji pouzdano radi i u ekstremnim vremenskim uvjetima.

·   Testiranja u zračnom tunelu svakodnevno proizvode 5.200 MB podataka, a CFD simulacije generiraju više od 10 TB podataka godišnje. MetroCluster omogućava inženjerima da brzo pristupe tim podacima i donesu odluke o podešavanju automobila koje mogu u slijedećoj trci uštedjeti desetinku sekunde.

·   FlexPod rješenje je omogućilo Sauber F1 timu da smanji fizičke dimenzije opreme i potrošnju energije za 50 %, što je bitno za korištenje uz trkaće staze.

·   MetroClusterova visoka dostupnost od preko 99 % Sauber F1 timu osigurava glatki pristup do podataka u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu na svijetu.

·   Svi korporacijski sustavi Sauber F1 tima rade na MetroCluster rješenju koje osigurava potporu za 40 velikih poslovnih i tehničkih aplikacija, koje godišnje generiraju 20 TB novih podataka, s trendom porasta tog iznosa.


WOODCLIFF LAKE, N.J. – December 18, 2012

Syncsort - certificiran MFX softver u sprezi s EMC Disk Library for Mainframe

Rješenja donose superiorne performanse, značajno poboljšavaju propusnu moć sustava i smanjuju troškove

Syncsort je objavio da je u suradnji s EMC-om priskrbio certifikat za softver Syncsort® MFX® za sortiranje na mainframe sustavima u sprezi s EMC Disk Library za mainframe sustave, vodećim rješenjem za biblioteke na vrpcama koje rade u mainframe okolišima. Certifikacija je obavljena u okviru partnerskog programa za EMC ISV Backup/Recovery sustave. Kombinacija tih rješenja značajno smanjuje zauzeće procesora mainframe sustava i vremena obrada.

Syncsort MFX sadrži PARASORT i MAXSORT tehnologije koje pomažu pri optimizaciji sveukupne efikasnosti sustava. PARASORT koristi posebne tehnike za paralelne obrade te smanjuje ukupno vrijeme za sortove velikih skupova podataka. Ta tehnologija omogućava da Syncsort MFX simultano čita podatke sa do četiri jedinice magnetskih vrpci. MAXSORT omogućava sortiranje velikih skupova podataka uz minimalno zauzeće prostora na uređajima s direktnim pristupom podacima (DASD - Direct Access Storage Device). Ova mogućnost segmentira ulazne podatke, sortira segmente, sprema ih na vrpcu i stapa ih, sve u jednom koraku posla.

Uz veliki broj jedinica dostupnih u EMC Disk Library for mainframe uređaju, korisnici mogu dodijeliti više jedinica procesu sortiranja, čime se ubrzava rad i ostvaruju uštede. Syncsort MFX optimizira učinkovitost proces sortiranja, što još više poboljšava performanse sortiranja. Nedavno obavljeni test u kojem je Syncsort koristio Syncsort MFX u sprezi s EMC Disk Library for mainframe je pokazao uštede od 56 % u ukupnom vremenu obrade i 14 % uštede u vremenu procesora.


Munich, January 17, 2013

Fujitsu - modularni ETERNUS DX sustav oborio svjetski rekord po usporedbenom testu SPC-2 Benchmark

Fujitsu je objavio da je ETERNUS DX8700 S2 postigao najveći do sada rezultat prema usporedbenom testu 'Storage Performance Council (SPC) Benchmark 2' i to i za propusnu moć pri obradi i omjeru cijene/performanse za velike sustave.

Sustav Fujitsu’s ETERNUS DX8700 S2 daje brzinu i performanse koje su potrebne zahtjevnim korisnicima. To je sada potvrdio postignuti svjetski rekord prema testu SPC-2. Ovaj puta uz dodatnu prednost da početne investicije u sustav mogu biti minimalne.

Napomene:

·   Rezultati za test 'ETERNUS DX8700 S2: SPC Benchmark™- 2 MBPS' je 16.038,74 , a omjer cijene/performansi je $ 79,51/SPC-2 MBPS™

·   SPC (Storage Performance Council) je neprofitni institut koji se bavi vrednovanjem performansi sustava za pohranu podataka. Svi glavni proizvođači sustava za pohranu koriste te testove.


Munich, January 15, 2013

Fujitsu - novi ergonomični ekrani za poslovne korisnike

Jasniji, detaljniji ergonomični ekrani osiguravaju korisnicima udobno gledanje pametnih telefona kao da se radi o mobilnom PC računalu. Nova MHL tehnologija uključuje 27-inčni QHD ekran. Modeli ispunjavaju zahtjeve novih ENERGY STAR® 6.0 standarda

Fujitsu je objavio novu generaciju ekrana koji ergonomiku radnog stola dovode na novu razinu. Slike na ekranu su jasnije, s više detalja i udobnije za uporabu nego ikad. Za uredske radnike koji pred ekranom sjede čitav dobar ekran je nezamjenjivo sučelje. Ekran ne smije naprezati oči i biti udoban za rad.

U usporedbi s prethodnim modelima, novi Fujitsu ekrani su boje rasvijetljeni, imaju veći luminozitet, lakše se podešavaju, a troše i do 60% manje energije nego stariji modeli. Najnovija linija Fujitsu LED ekrana nudi širok raspon opcija za poslovne korisnike, izbor veličine ekrana od 22 inča i 27 inča, te punu mogućnost podešavanja visine i ravnine.

Nova linija Fujitsuovih ekrana se sastoji od tri modela – P linija projektirana za profesionalne korisnike, elegantna X linija i opće namjenska B linija. Na vrhu raspona je Fujitsu P Line P27T-7 LED Display koji je jedan od prvih 27-inčnih Quad High-Definition (QHD) ekrana koji poštuje stroge zahtjeve ENERGY STAR® 6.0 standarda.

Nova generacija ekrana vodi računa i o trendu mobilnosti u okviru poduzeća, te ima potporu za MHL(Multi High Definition Link) tehnologiju. Te zahtjeve ispunjava ekran model Fujitsu X Line X23T-1, koji korisnicima pametnih telefona omogućava da svoj telefon koriste kao mini-PC računalo - koriste MHL ekran normalne veličine i tipkovnicu i miša povezane pomoću Bluetooth veze. Ekran ujedno puni mobilni uređaj.


Sunnyvale, CA, January 7, 2013

Fujitsu - slijedeća generacija ScanSnap iX500 desktop skenera, može skenirati direktno na mobilne uređaje, bez PC računala

Upravljanje i pristup do dokumenata s dlana vaše ruke, putem pametnih telefona i tablet računala. Trenutno slanje dokumenata u oblak, lagano organiziranje i razmjena

Fujitsu je objavio novi model iz obitelji ScanSnap proizvoda - ScanSnap iX500 koji ima ugrađeno povezivanje putem Wi-Fia, što korisnicima omogućava  da skeniranje pokrenu putem svojih Android™ i iOS uređaja. Verzija ScanSnap iX500, za PC i Mac korisnike sada ima veću brzinu skeniranja, novi mehanizam za uvlačenje papira te inteligentni i prilagodljivi izbornik Quick Menu, te mogućnosti skeniranja na repozitorije u oblaku, kao što su Evernote, Google Docs™, Dropbox, SugarSync i Salesforce.

Uporabom besplatne aplikacije “ScanSnap Connect” na mobilnim uređajima ili tabletima, korisnici mogu upravljati cijelim poslom oko skeniranja doslovce sa svog dlana. Jednim pritiskom na gumb, dokumenti se skeniraju i spremaju na mobilne uređaje, gdje ih se može pregledati razmjenjivati ili slati na cloud servise.


BAAR, Switzerland – Jan. 14, 2013

Veeam Software - nagrada za tehnologiju godine časopisa InfoWorld za 2013

Veeam Backup & Replication: jedino rješenje za sigurnosne kopije i rekonstrukciju koje je dobilo priznanje

Veeam Software, je objavio da je proglašen pobjednikom časopisa InfoWorld za tehnologiju godine 2013. Veeam Backup & Replication je jedino softversko rješenje za uzimanje sigurnosnih kopija i rekonstrukciju podataka kojem je dodijeljeno InfoWorldovo priznanje.

O nagradi su odlučili urednici InfoWorldovog Test Centra, a dodjeljuje se svake godine za najbolje i najinovativnijie informatičke proizvode. U obzir za priznanje se uzimaju svi proizvodi koji su testirani u protekloj godini.


Irvine, CA January 17, 2013

Kofax - rješenje za obradu hipotekarnih kredita za vodećeg pružatelja outsourcing usluga za poslovne procese

Softver će obrađivati do 20 milijuna stranica na dan, 1 milijardu slika dokumenata godišnje

Kofax je objavio da se je jedan od vodećeg pružatelja outsourcing usluga za poslovne procese vezane za nekretnine i hipotekarne kredite odlučio za Kofaxovo rješenje koje će omogućiti obradu stalno rastuće količine molbi za hipotekarne kredite.

Korisni, jedan od najvećih pružatelja usluga obrada hipotekarnih kredita u SAD, će koristiti Kofax Capture, Kofax Transformation Modules i Kofax Monitor za prihvat i usavršavanje informacija s do 20 milijuna učitanih stranica dnevno. Nakon prihvata se relevantne informacije automatski klasificiraju i vade, a zatim se prosljeđuju u odgovarajuće procese, čime se izbjegavaju greške i zastoji uobičajeni za ručne postupke obrade, a time se ujedno osigurava poštivanje propisa po kojima se molbe za hipotekarne kredite moraju obraditi u roku od 60 dana.

Kofax Capture (KC) osigurava mogućnosti potrebne za proces od skeniranja do arhiviranja - skenira dokumente i obrasce, stvara njihove digitalne slike, vadi podatke potrebne za indeksiranje i naknadno pretraživanje, te zatim slike dokumenata i pridružene im podatke šalje u razne repozitorije za podatke i aplikacije. Takav način čuvanja može bitno smanjiti troškove kasnijeg pristupa do tih informacija i osigurava poštivanje propisa o zaštiti informacija. Kofax Capture je fleksibilan i skalabilan, pa korisnici mogu sami odrediti kada će se i gdje vršiti prihvat slika i indeksiranje sadržaja, t.j. da li će se to raditi u centralnom uredu, udaljenoj filijali ili u data centru.

Kofax Transformation Modules (KTM) dodaje Kofax Captureu klasifikaciju dokumenata i obrazaca, odvajanje stranica, provjeru izvađenih podataka i mogućnosti raznih provjera potrebnih za robusne aplikacije koje pokrivaju postupke od skeniranja do obrade. Automatizacijom ručnih postupaka koji su zahtijevali mnogo vremena i bili osjetljivi na greške, Kofax Transformation Modules može bitno smanjiti troškove rada, poboljšati kvalitetu informacija i ubrzati poslovne procese.

Kofax Monitor osigurava praćenje rada i podešavanje performansi u stvarnom vremenu, da bi se osigurao pravilan rad sustava Kofax Capture, te sustava za inteligentno prepoznavanje i komuniciranje. Prati rad svih komponenti sustava, uključivo i skenere.


Irvine, CA January 8, 2013

Kofax - sigurno i sveobuhvatno rješenje za automatiziranu obradu ulaznih faktura putem mobilnih uređaja

MarkView 8.0 ubrzava obradu faktura i primki putem mobilnih uređaja

Kofax je objavio Kofax MarkView for Accounts Payable 8.0, prvo potpuno zaštićeno mobilno rješenje za automatski prihvat i obradu informacija vezanih za salda konti dobavljača. Kofax MarkView 8.0 značajno ubrzava procese i optimizira upravljanje gotovinom. Aplikacija omogućava  prihvat dokumenata putem kamera u mobilnim uređajima poput pametnih telefona i tablet računala. Putem tih uređaja se može obaviti prihvat, pregled, upravljanje i odobravanje informacija s primki i faktura pristiglih iz bilo kojeg izvora. Pri tome je osiguran lanac odgovornosti za informacije, a postupak uključuje procese i tokove poslova vezane za obradu ulaznih faktura i primki.

Kofax MarkView® for Accounts Payable je aplikacija za automatizaciju prihvata i obrade financijskih procesa u okviru salda kontija dobavljača i ostalih funkcija. Automatizira prijem i prihvat papirnih i elektroničkih faktura, iz kojih vadi relevantne podatke, usavršava ih i zatim informacije usmjerava  u odgovarajuće tokove poslova i procese za rad s izuzecima i odobrenje transakcija. Kofax MarkView koristi Kofax Mobile Capture, koji omogućava da mobilni uređaji postanu valjani alati za prihvat informacija i automatizaciju rješenja. Pomaže u sprječavanju prevara, jer prati kroz čije su ruke prolazile informacije, tako da do njih mogu doći i obrađivati ih samo ovlašteni korisnici. Jednom prihvaćena slika dokumenta se ne može mijenjati niti 'zaboraviti' na mobilnom uređaju.


REDMOND, Wash. — Jan. 15, 2013

Microsoft - nova rješenja za upravljanje za Cloud OS

Novi alati za isporuku cloud servisa i upravljanje povezanim uređajima.

Microsoft je objavio početak isporuka novih rješenja namijenjenih korporacijskim korisnicima koja će im pomoći pri upravljanju hibridnim servisima u oblacima i povezanim uređajima. System Center 2012 Service Pack 1 (SP1), prošireni Windows Intune, Windows Azure servisi za Windows Server i ostala novo ponuđena rješenja doprinose Microsoftovoj viziji operacijskog sustava za oblake (Cloud OS).

Koristeći System Center 2012 SP1 s Windows Serverom 2012, korisnici mogu prijeći s odvojenog upravljanja komponentama dana centra na isporuku resursa kao cjeline, uključivo umrežavanje, pohranu i obrade. Mogućnosti za cloud infrastrukture kao što su više istovremenih korisnika (multitenancy), softverski definirane mreže i virtualizirana pohrana su ugrađene i spremne za automatizirane hibridne cloud okoliše.

Uz pomoć ažuriranog System Centra, korisnici mogu centralno upravljati aplikacijama zasnovanim na oblaku i resursima koji se nalaze u njihovim dana centrima, kod pružatelja hosted servisa ili na Windows Azure. Integracija kapaciteta u oblaku kojeg osigurava pružatelj usluga i upravljanja omogućava korisnicima da prošire mogućnosti koje im pruža njihov dana centar. Administratori mogu seliti virtualne mašine na Windows Azure i upravljati njima u okviru System Centra, ovisno o njihovim potrebama.

Korisnici mogu koristiti System Center 2012 SP1 i za sigurnosno kopiranje njihovih servera na Windows Azure, čime se dodatno štite od gubitka i oštećenja podataka. Osim toga, SP1 ima potporu za Global Service Monitor, novi servis zasnovan na Windows Azure.

Pružatelji hosting usluga mogu koristiti Cloud OS za isporuku njihovih rješenja, da privuku više korisnika i povećaju prihode. Uz pomoć Windows Servera 2012 i System Center 2012 SP1, mogu izgraditi vrlo velike cloud servise za višestruke korisnike, koji će raditi u sprezi s poslovima koji se odvijaju u korisnikovom vlastitom dana centru.

Microsoft je objavio Windows Azure tehnologije koje pružatelji hosting usluga mogu pogoniti na svojoj vlastitoj Windows Server 2012 infrastrukturi i tako osigurati usluge velikih web sjedišta i hostinga virtualnih mašina.

Novo izdanje Windows Intune servisa i System Center 2012 Configuration Managera SP1, korporacijski korisnici mogu centralno upravljati svim PC i mobilnim računalima, kao i mobilnim uređajima, sve putem jedne jedine upravljačke konzole.

Radeći kao unificirano rješenje, Windows Intune i System Center Configuration Manager pokrivaju sve aspekte upravljanja i zaštite nove generacije Windows 8 PC računala, Windows RT tablet računala i Windows Phone 8 pametnih telefona, kao i cijelim nizom ostalih platformi koje se danas koriste u modernim korporacijama.


17.12.12 – 06.01.13


Dragi čitatelji …

… nadamo se da ste dobro proveli praznike i koristimo priliku da vam još jednom poželimo da vam ova godina bude poslovno uspješna, a vama osobno i vašim najmilijima zdrava i sretna.


Tokyo, December 18, 2012

Fujitsu - ESPRIMO N5280FA dugovječni serveri

Poboljšana ESPRIMO Long-Life serija za obrade za tvorničke pogone i ostale neprikladne okoliše

Fujitsu je objavio početak isporuka ESPRIMO N5280FA long-life servera, u paketu s ugovorima za održavanje koji pokrivaju i razdoblja do deset godina.

Industrijski sustavi, kao što su sustavi koji upravljaju automatizacijom i dostavom  materijala u tvornicama, te sustavi za hitne akcije kakve koristi policija, vatrogasci, hitna pomoć i slične organizacije, ovise o proizvodima koji mogu dugo ostati u radu, raditi besprekidno i koji se mogu održavati kroz dugi niz godina. Fujitsu je za potrebe takvog tržišta razvio specijalna osobna računala projektirana za rad u industrijskim uvjetima. Sada Fujitsu uvodi i dugovječni servere, pa je moguće razviti i veće klijent-server sustave visoke pouzdanosti.

Novi model je član nove ESPRIMO Long-Life serije, koja će biti proširena dodatnim modelima.

Dok je većina modela osobnih računala planirana za period prodaje od nekoliko mjeseci (nakon čega slijedi novi model) i s planiranim vijekom uporabe od oko pet godina. Pojedini modeli ESPRIMO Long-Life serije će se prodavati kroz razdoblje od oko tri godine, s namjeravanim rokom uporabe od deset godina.

Novi serveri sadrže Intelove Embedded CPU procesore i Microsoftov Embedded OS operacijski sustav, te diskovima projektiranim za dugotrajni besprekidni rad, koji su temeljito iskušani u opremi za industrijske potrebe. Isti modeli će se moći kupiti i za nekolikom godina, tako da se korisnici neće trebati opterećivati procesom dodatne evaluacije i testiranja kad god bude potrebno proširivati hardverske i softverske kapacitete.


Irvine, CA December 18, 2012

Kofax - rješenje za poštivanje propisa o zaštiti informacija za globalnu banku

Softver će obrađivati do 1 milijun stranica godišnje

Kofax je objavio da je jedna od najvećih globalnih banaka za svoje podružnice u SAD odabrala Kofaxovo rješenje za optimalizaciju prihvata i obrade dokumenata te za osiguranje poštivanja propisa o zaštiti informacija.

Korisnik će koristiti Kofax Capture, Kofax Transformation Modules i Kofax Monitor za automatski prihvat, usavršavanje i klasifikaciju ulaznih informacija s više od milijuna dokumenata godišnje. Nakon toga će se informacije provjeravati da bi se osigurala usklađenost s propisima, a nakon toga će biti upućene u korisnikov SharePoint repozitorij, kako bi ih djelatnici lakše koristili. Informacije o kretanju dokumenata koji se kreću po banci se čuvaju, kako bi se u skladu s propisima moglo dokazati što se s njima dešavalo i tako izbjeći skupe kazne vezane za dokumente koji nedostaju, ili su nekompletni ili im je važnost istekla ili su netočni. Automatizacija ubrzava prihvat i obradu informacija, čime se povećava učinkovitost rada smanjuju troškovi, i optimiziraju procesi za upravljanje dokumentima.

Kofax Capture (KC) osigurava mogućnosti potrebne za proces od skeniranja do arhiviranja - skenira dokumente i obrasce, stvara njihove digitalne slike, vadi podatke potrebne za indeksiranje i naknadno pretraživanje, te zatim slike dokumenata i pridružene im podatke šalje u razne repozitorije za podatke i aplikacije. Takav način čuvanja može bitno smanjiti troškove kasnijeg pristupa do tih informacija i osigurava poštivanje propisa o zaštiti informacija. Kofax Capture je fleksibilan i skalabilan, pa korisnici mogu sami odrediti kada će se i gdje vršiti prihvat slika i indeksiranje sadržaja, t.j. da li će se to raditi u centralnom uredu, udaljenoj filijali ili u data centru.

Kofax Transformation Modules (KTM) dodaje Kofax Captureu klasifikaciju dokumenata i obrazaca, odvajanje stranica, provjeru izvađenih podataka i mogućnosti raznih provjera potrebnih za robusne aplikacije koje pokrivaju postupke od skeniranja do obrade. Automatizacijom ručnih postupaka koji su zahtijevali mnogo vremena i bili osjetljivi na greške, Kofax Transformation Modules može bitno smanjiti troškove rada, poboljšati kvalitetu informacija i ubrzati poslovne procese.

Kofax Monitor osigurava praćenje rada i podešavanje performansi u stvarnom vremenu, da bi se osigurao pravilan rad sustava Kofax Capture, te sustava za inteligentno prepoznavanje i komuniciranje. Prati rad svih komponenti sustava, uključivo i skenere.


Irvine, CA December 11, 2012

Kofax – rješenja za vodeću američku osiguravajuću kuću

Softver ubrzava obradu odštetnih zahtjeva.

Kofax je objavio da je jedna od vodećih osiguravajućih kuća iz SAD odlučila proširiti svoje postojeće Kofax rješenje kako bi poboljšala uslugu klijentima i ubrzala obradu odštetnih zahtjeva.

Korisnik će za automatiziranu razmjenu desetaka milijuna dokumenata godišnje koristiti Kofax Communication Server. Kofax Communication Server obrađuje e-mail, faksove, SMS i MMS poruke, glasovne poruke i teleks komunikacije, te ručnu obradu svih ulaznih o izlaznih informacija zamjenjuje automatiziranim procesima koji ih usmjeravaju u korporacijske aplikacije, tokove poslova i repozitorije za podatke. Time se izbjegavaju zastoji i greške vezane za ručnu obradu, a cijeli se posao ubrzava i odvija na učinkovitiji način.

Kofax Communication Server (KCS) omogućava automatsku razmjenu poslovno kritičnih informacija, povezujući ulazne i izlazne servise koji se osiguravaju putem uređaja kao što su faks i telefonski sustavi, razne tipove medija uključivši e-mail, FoIP, SMS, MMS, glasovnu poštu i teleks, te aplikacije kao što su ERP, CRM i Kofaxove korporacijske aplikacije.

 

For additional information
If you want to find more about BCC Services, our services and products, please visit us: BCC Services d.o.o., Damira Tomljanovića 7, 10000 Zagreb, Croatia ; or call us: +385 (1) 30-37-600 ; send us a fax: +381 (1) 30-37-699 ; or send us an e-mail to: info@bccservices.com

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2018