nv-1401

   Archives 
BCC Services / Fujitsu Services / ICL

    Home - Arch  BCC novosti  Fujitsu novosti  ICL Novosti  ICL pr.rels.  History Channell  Gallery  Album  Texts & Articles            Home - BCC Serv. 

 

novosti

2014. – siječanj


u ovom broju:

22.12.13 – 20.02.14

- Symantec – ponuda za data centre koji žele uvesti poluvodičke uređaje ali i sačuvati postojeće investicije

- Kofax – platforma za brzi razvoj i uvođenje aplikacija za prihvat podataka putem pametnih mobilnih uređaja

- Kofax – rješenja za globalnu osiguravajuću kompaniju

- Kofax – TotalAgility rješenje za automatizaciju urudžbenog zapisnika za tvrtku koja se bavi upravljanjem imovinom

- Kofax – rješenje za automatizaciju salda kontija dobavlja[a za vodeću građevinarsku tvrtku


22.12.13 – 20.02.14


Mountain View, Calif. – Dec. 9, 2013

Symantec – ponuda za data centre koji žele uvesti poluvodičke uređaje ali i sačuvati postojeće investicije

Korisnici Storage Foundation softvera mogu ostvariti poboljšanje performansi od 400 % u odnosu na tradicionalne SAN ure#aje

Symantec je objavio novu verziju svog Storage Foundation softvera, koja data centrima omogućava korištenje poluvodičkih uređaja (SSD - Solid State Drive) koji #e omogućiti i do 400 % brži pristup do kritičnih podataka u odnosu na tradicionalne mreže za pohranu (SAN - Storage Area Network). To je ujedno i jedini proizvod koji nudi te koristi bez obzira na to koje se hardverske komponente koriste.

Sve više korisnika želi uvesti SSD uređaje, no prepreka je bio nedostatak centraliziranog upravljanja takvom pohranom. Symantecova ponuda rješava taj problem i omogućava korisnicima kombiniranje SSD-ova s postojećim direktno priključenim DAS (Direct Attached Storage) i SAN uređajima za pohranu.

Funkcije i prednosti koje donosi Storage Foundation 6.1 su:

·   Symantecova SmartIO tehnologija omogućava sloj za keširanje, neovisan o isporučitelju opreme. SmartIO detektira kritične poslove i aplikacije i na lokalne SSD-ove kešira isključivo 'najvruće' podatke. To može donijeti poboljšanje performansi i do 400 % u odnosu na tradicionalnu sekundarnu pohranu.

·   Flexible Storage Sharing (FSS) tehnologija omogućava serverima da pristupe udaljenim podacima kao da su oni smještani na lokalnu pohranu. Na taj način organizacije mogu smanjiti troškove pohrane za do 80 %, koristeći standardni hardver za pohranu. Pri tome je osigurana replikacija, zaštita i dostupnost svih podataka.

Storage Foundation 6.1 omogućava bolje iskorištenje opreme i proizvoda raznih ostalih isporučitelja informatičkih rješenja kao #to su NetApp, Oracle, SAP i Microsoft.


IRVINE, Calif., Jan 16, 2014

Kofax – platforma za brzi razvoj i uvođenje aplikacija za prihvat podataka putem pametnih mobilnih uređaja

Također raspoloživ i novi, lako prilagodljivi okvir za mobilne aplikacija za plaćanje računa i polaganje čekova

Kofax je objavio početak isporuka platforme Kofax Mobile Capture™ koja značajno proširuje mogućnosti za prihvat putem mobilnih uređaja. Objavljena su i dav okvira za razvoj aplikacija za mobilno pacanje računa i polaganje čekova na naplatu, koji su napravljeni koristeći ovu platformu i koji se lako prilagođavaju potrebama krajnjih korisnika.

Nova Kofax Mobile Capture platforma omogućava brzi razvoj i uvođenje neograničenog broja mobilnih aplikacija na jednoj te istoj platformi koja koristi Kofaxove tehnologije za prihvat i usavršavanje slika, real-time vađenje podataka te njihovu provjeru i analitiku.

Kofax je objavio i dvije okvirne aplikacije zasnovane na Kofax Mobile Capture platformi:

·   Kofax Mobile Bill Pay koja sadrži usavršavanje slike (image perfection), pa bankama i njihovim klijentima omogućava učinkovit prihvat računa, a uplatitelje ubacuje u bančin sustav za automatsku isplatu računa. Time se poboljšava usluga korisnicima i ostvaruje jače povezivanje klijenata s bančinim mobilnim i on-line rješenjima, što dokazano smanjuje vjerojatnost da će klijent prijeći u neku drugu banku.

·   Kofax Mobile Check Deposit omogućava bančinim klijentima da primljene čekove automatski polažu preko svojih pametnih telefona i tablet računala. Kofaxova sposobnost prihvata čekova uz vrhunsku kvalitetu slika omogućava bankama da obrade više čekova i da to učine brže i točnije. Osim toga, u osnovni bankarski sustav ulaze točniji podaci, pa ima manje izuzetaka koji bi inače zahtijevali ručnu intervenciju.


IRVINE, Calif., Jan 14, 2014

Kofax – rješenja za globalnu osiguravajuću kompaniju

Kofaxov softver će povećati produktivnost, poboljšati efikasnost i znatno smanjiti troškove rada

Kofax je objavio da je jedna od vodećih međunarodnih osiguravajućih organizacija investirala 3,7 milijuna USD u Kofaxov softver i usluge održavanja, kako bi proširila i ubrzala način na koji obavlja prihvat i obradu dokumenata.

Kompanija koristi Kofax Capture i Kofax Transformation Modules za automatski prihvat više od 160 milijuna stranica dokumenata godišnje i vađenje podataka iz njih. Kofax Analytics for Capture se koristi za praćenje i analizu cijelog procesa, a Kofax Mobile Capture se uvodi kako bi se klijentima omogućila predaja dokumenata putem pametnih telefona i sličnih uređaja.

Kofax Capture (KC) osigurava mogućnosti potrebne za proces od skeniranja do arhiviranja - skenira dokumente i obrasce, stvara njihove digitalne slike, vadi podatke potrebne za indeksiranje i naknadno pretraživanje, te zatim slike dokumenata i pridružene im podatke šalje u razne repozitorije za podatke i aplikacije. Takav način čuvanja može bitno smanjiti troškove kasnijeg pristupa do tih informacija i osigurava poštivanje propisa o zaštiti informacija. Kofax Capture je fleksibilan i skalabilan, pa korisnici mogu sami odrediti kada će se i gdje vršiti prihvat slika i indeksiranje sadržaja, tj. da li će se to raditi u centralnom uredu, udaljenoj filijali ili u data centru.

Kofax Transformation Modules (KTM) dodaje Kofax Captureu klasifikaciju dokumenata i obrazaca, odvajanje stranica, provjeru izvađenih podataka i mogućnosti raznih provjera potrebnih za robusne aplikacije koje pokrivaju postupke od skeniranja do obrade. Automatizacijom ručnih postupaka koji su zahtijevali mnogo vremena i bili osjetljivi na greške, Kofax Transformation Modules može bitno smanjiti troškove rada, poboljšati kvalitetu informacija i ubrzati poslovne procese.

Kofax Analytics for Capture osigurava gotove instrument table (dashboards) koje pokazuju učinkovitost rješenja za prihvat podataka, te interaktivni pogled na performanse, tovnost i produktivnost sustava, kako bi administratori mogli pripremiti izvještaje o učinkovitosti rješenja za prihvat i poboljšati propusnost cjelokupnog sistema.

Kofax Mobile Capture proširuje poslovne procese koji počinju prihvatom informacija i na pametne telefone i tablet računala tako da korisnicima omogućava uporabu kamera na tim uređajima da prihvate slike dokumenata, fotografija i podataka, te da zatim proslijede te sadržaje u Kofaxove aplikacije za tokove posla i u korporacijske aplikacije u repozitorije. Prihvat tih informacija u "Točki nastanka" ubrzava procese, na minimum svodi odugovlačenje, smanjuje troškove i poboljšava uslugu.


IRVINE, Calif

Kofax – TotalAgility rješenje za automatizaciju urudžbenog zapisnika za tvrtku koja se bavi upravljanjem imovinom

Cilj je poboljšati obradu dokumenata, povezati tovnost i optimizirati rad

Kofax je objavio da je jedna od vodećih britanskih tvrtki za upravljanje imovinom uložila skoro 400 tisuća USD u Kofaxova rješenja koja automatski obrađuju dokumente. Tvrtka je odabrala rješenje Kofax TotalAgility™ Mailroom Automation pomoću kojeg će prihvatiti i obraditi do milijun dokumenata godišnje.

Prije nego je odabrala Kofax, ta tvrtka je pokušala s rješenjem od jednog drugog dobavljača, no to rješenje nije donijelo očekivane poslovne koristi. Nakon #to je odustala od tog rješenja i dobro proučila ponudu na tržištu, tvrtka se odlučila za Kofax, zbog toga [to njegova rješenja mogu obraditi sve dokumente, iz njih izvaditi ključne informacije, provjeriti njihovu ispravnost i zatim ih usmjeriti do osobe koja #e se pobrinuti za potrebne akcije.

Kofax TotalAgility Mailroom Automation je aplikacija za pametne procese koja pretvara tradicionalno centralizirano zaprimanje i usmjeravanje papirnatih dokumenata procesom koji omogućava prihvat i usmjeravanje slika dokumenata i informacija u digitalnom obliku, te tako osigurava veću brzinu obrade, veću točnost i manje troškove. Ujedno i širi centralizirane funkcije urudžbenog zapisnika na prihvat ulaznih informacija skenranih na udaljenim lokacijama i na vanjske korisnike i nove komunikacijske kanale nastale uporabom mobilnih uređaja i Internet portala. Rješenje donosi dodatnu vidljivost, kontrolu i automatizaciju. Uz pomoć TotalAgility Mailroom Automationa, procesi za koje su bili potrebni dani ili tjedni iterativnih i ponavljanih akcija se danas mogu razriješiti za nekoliko minuta.


IRVINE, Calif

Kofax – rješenje za automatizaciju salda kontija dobavlja[a za vodeću građevinarsku tvrtku

Softver MarkView® for AP automatizira obradu salda kontija dobavlja[

Kofax je objavio da je jedna od vodećih građevinskih tvrtki u Sjevernoj Americi investirala vi[e od 700.000,00 USD u Kofax MarkView for AP softver kako bi automatizirala obradu sustava salda kontija dobavljača i integrirala ju u korporacijski Oracle knjigovodstveni sistem.

Korisnik #e koristiti MarkView da automatski obradi oko 120.000 ulaznih faktura godi[nje, a očekuje da bi taj broj mogao porasti i do milijun faktura godi[nje. Cilj projekta je značajno smanjenje ručnog rada i povećanje produktivnosti i efikasnosti rada sistema.

Kofax MarkView for Accounts Payable je aplikacija za automatizaciju financijskih procese u okviru sustava za praćenje isplata. Automatizira prijem i prihvat papirnatih i elektroničkih faktura, vadi podatke i usavršava ih, te upravlja tijekovima poslova za obradu transakcija za obradu izuzetaka i kroz proces odobravanja isplata. Znatno skraćuje vremena takvih obrada i optimizira kontrolu procesa i upravljanje tijekom gotovine.


For additional information
If you want to find more about BCC Services, our services and products, please visit us: BCC Services d.o.o., Damira Tomljanovića 7, 10000 Zagreb, Croatia ; or call us: +385 (1) 30-37-600 ; send us a fax: +381 (1) 30-37-699 ; or send us an e-mail to: info@bccservices.com

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2018