nv-1705

   Archives 
BCC Services / Fujitsu Services / ICL

    Home - Arch  BCC novosti  Fujitsu novosti  ICL Novosti  ICL pr.rels.  History Channell  Gallery  Album  Texts & Articles            Home - BCC Serv. 

novosti

2017. – svibanj


u ovom broju:

 08.05.17 – 21.05.17

- NetApp - nova generacija softvera za OpenStack pohranu objekata

- Fujitsu - ETERNUS DX S4 sustav za pohranu

- Fujitsu - tehnologija za raščlambu i vizualizaciju struktura složenih polovnih aplikacija po funkcijama

- Fujitsu - tri nove CELSIUS radne stanice

- Hitachi Data Systems - platforma za sadržaje za kreiranje zaštićenih digitalnih radnih mjesta

- Commvault - novi probni softver za sigurnosno kopiranje i oporavak virtualnih mašina

- Veeam - inovacije za digitalno življenje

- VMware i Samsung Electronics - jednostavniji IoT za industrijske i poslovne korisnike

- VMware - VMware Horizon Cloud za Microsoft Azure

- VMware - rješenje za upravljanje Internetom Stvari

- VMware - integrirani VMware OpenStack za privatni oblak u Amadeusu

- Red Hat - OpenStack platforma ubrzava proširenja cloud infrastrukture

- Brocade - moderne mreže za pohranu za nove EMC All-Flash Arraye

24.04.17 – 07.05.17

- NetApp - kako sveučilište države Kalifornije koristi NetApp all-flash sistem

- Fujitsu - nova generacija hiper-konvergentnih Infrastruktura s PRIMEFLEX for Storage Spaces Direct

- Oracle - Content and Experience Cloud platforma za moderne odnose s kupcima, partnerima i djelatnicima

- Red Hat - Red Hat OpenShift.io razvojni okoliš za kontejnere u oblacima

- Red Hat - kontejnerska pohrana za OpenShift u hibridnim oblacima

- Red Hat - objavljen JBoss AMQ 7

- Red Hat - potpuno kontejnerizirana platforma za upravljanje API-ima

- VMware i Oracle - suradnja na naprednim sigurnosnim mogućnostima i optimiziranom upravljanju korporacijskim aplikacijama

- Microsoft Hrvatska - konferenciju WinDays17 posjetilo više od 1700 sudionika


08.05.17 – 21.05.17


OPENSTACK SUMMIT, BOSTON, Mass.  — May 08, 2017

NetApp - nova generacija softvera za OpenStack pohranu objekata

Nova verzija NetApp StorageGRID Webscale pojednostavljuje uvođenje OpenStack pohrane, potpora za uvođenje Docker kontejnera na samo-hardverskim serverima

NetApp je predstavio najnoviju verziju softvera za pohranu objekata koja će korisnicima pomoći da kontroliraju bogate podatke i ubrzaju digitalnu transformaciju.

Najnovija proširenja za StorageGRID Webscale, donose rješenje za pohranu koje omogućava upravljanje velikim količinama podataka i lako proširenje. StorageGRID Webscale sada nudi:

·   Više opcija za uvođenje softvera, uključivši potporu za Docker kontejnere kao i mogućnost instaliranja na servere bez prethodno instaliranog ikakvog drugog softvera.

·   Jednostavnije uvođenje OpenStack pohrane kroz integraciju s Keystoneom

·   Bolju kontrolu u režimu višestrukih stanara (korisnika), s mogućnošću praćenje kvota za kapacitete

·   Certifikaciju za Veritas Enterprise Vault koja upravlja čuvanjem informacija u emailovima, datotekama, društvenim medijima itd.


Munich, May 10, 2017

Fujitsu - ETERNUS DX S4 sustav za pohranu

Hibridni ETERNUS DX S4 kombinira prednosti all-flash i konvencionalnih diskova ; Podvostručen kapacitet, sada do 4,055 TB podataka ; Sustav za pohranu koji može raditi s tri puta više transakcija i udvostručiti broj istovremenih korisnika

Fujitsu je objavio ETERNUS DX S4 seriju hibridnih sustava za pohranu koja donosi bolje performanse i veće kapacitete u odnosu na dosadašnje modele. Sustav je prvenstveno namijenjen manjim i srednjim poslovnim korisnicima (SME) a nudi im kapacitet do 4,055 TB podataka.

Nova linija ETERNUS DX S4 sustava se sastoji od ETERNUS DX60 S4, DX100 S4 i DX200 S4 sistema. Svi modeli donose značajna poboljšanja performansi i sigurnosti sustav za visoku dostupnost.

Sistemi opširno koriste automatizaciju poslova, što znači da se lakše i brže postavljaju i lakše održavaju. Među mogućnostima je automatizirana de-duplikacija podataka i spremanje podataka na najprikladnije medije. često korišteni podaci se spremaju na vrlo brze poluvodičke all-flash diskove, a oni koji se koriste rjeđe idu na klasične magnetske diskove.


Kawasaki, Japan, May 18, 2017

Fujitsu - tehnologija za raščlambu i vizualizaciju struktura složenih polovnih aplikacija po funkcijama

Brzi odgovor na promjene u radu i poslovanju

Fujitsu Laboratories je objavio razvitak tehnologije koja analizira računalne programe i raščlanjuje njihovu internu strukturu, čime se pojednostavljuje modificiranje složenih poslovnih aplikacija.

Poslovne aplikacije koje su razvijane i nadopunjavane godinama obično imaju vrlo složenu internu strukturu, što bitno otežava modifikacije potrebne iz bilo kojeg razloga. A svaka daljnja modifikacija čini taj posao još težim.

Fujitsu Laboratories je razvio tehnologiju koja analizira ovisnosti među programima i podacima, te tada identificira kandidate za granične točke u kojima bi se programi mogli podijeliti i tako smanjiti ili olakšati uzajamnu ovisnost. Koristeći dnevnike pristupa do baze podataka tijekom rada aplikacija, Fujitsu Laboratories je razvio i tehnologiju koja između tih kandidata pronalazi dijelove programa koji se moraju izvršiti kao niz operacija, a zatim pronalazi ona područja u kojima su poslovni odnosi najviše izraženi. Kada se napravi vizualizacija granica programa i podjele po funkcijama, moguće je razdvojiti aplikacije koje su do sada bile presložene da se to obavi.

Ako se tada dodaju revizije i nadogradnja koje lokaliziraju promjene zasnovane na granicama, korisnici će lakše reagirati na promjene u radu i poslovanju.


Munich, May 18, 2017

Fujitsu - tri nove CELSIUS radne stanice

CELSIUS W570 microtower štedi prostor bez žrtvovanja performansi ; CELSIUS J550/2 u malom kućištu od 10-litri zapremnine ima grafičku karticu pune veličine ; Mobilna radna stanica CELSIUS H770 s ekranom od 15 inča s punom sigurnošću

Fujitsu je objavio tri nova modela iz portfelja CELSIUS radnih stanica. Novi modeli nude značajne tehnološke inovacije po pitanju veličine u odnosu na snagu, te dodatne sigurnosne mogućnosti. Objavljena je prva mobilna radna stanica s vrlo sigurnom biometrijskom identifikacijom, te najmanje visoko-performantne 21-litarski microtower i 10-litarski small form factor modele radnih stanica danas raspoloživih na tržištu.

Novi modeli sadrže NVIDIA Quadro kartice za profesionalnu grafiku i Intel Workstation Xeon procesore, a namijenjeni su inženjerima, arhitektima, kreatorima medijskih sadržaja i ostalim zahtjevnim korisnicima.


SANTA CLARA, CA (May 11, 2017)

Hitachi Data Systems - platforma za sadržaje za kreiranje zaštićenih digitalnih radnih mjesta

Hitachi Content Platform Anywhere proširuje mogućnosti i zaštitu za korisnike Boxa i Dropboxa

Hitachi Data Systems (HDS), je objavio novu verziju proizvoda Hitachi Content Platform (HCP) Anywhere namijenjenog za digitalizirana radna mjesta koja su virtualna, mobilna i omogućavaju suradnju.

Ključne nove mogućnosti su:

·   pristup u bilo koje vrijeme, s bilo mojeg mjesta i bilo kojeg uređaja, za rad u oblacima i razmjenu podataka

·   optimizirana suradnja na tokovima posla optimizira produktivnost radne grupe.

·   zaštita podataka protiv novih prijetnji

·   robusne mogućnosti za sigurnost, pretraživanje i upravljanje

·   moderno, intuitivno prilagodljivo sučelje olakšava prihvaćanje novih uređaja.

·   prilagodljiva aplikacijska sučelja


Tinton Falls, N.J., May 16, 2017

Commvault - novi probni softver za sigurnosno kopiranje i oporavak virtualnih mašina

Omogućava korisnicima da izgrade, zaštite i optimizira virtualne mašine tijekom njihovog cijelog životnog ciklusa, te migrira podatke i VM-ove na javne oblake po njihovom izboru ; Može se proširivati preko 100 TB ; Veći raspon mogućnosti i integracija od konkurencije, potpora za više od 20 isporučitelja sustava za pohranu, više od 10 hipervizora i više od 40 cloud platformi

Commvault je objavio novi, besplatni probni softver VM Backup and Recovery koji donosi značajna proširenja i poboljšanja za sučelja, za oporavak nakon katastrofa i za prijelaz na oblake. Commvaultov VM Backup and Recovery softver omogućava korisnicima da izgrade, zaštite i optimiziraju virtualne mašine (VM) tijekom njihovog cijelog životnog ciklusa te migrira podatke i VM-ove na javne oblake po njihovom izbor, uključivši AWS, Microsoft Azure i VMware.

Mogućnosti i novosti koje donosi Commvaultov VM Backup and Recovery su:

·   Proširenja preko 100 TB

·   Potpora za više od 20 isporučitelja sustava za pohranu, više od 10 hipervizora i više od 40 cloud platformi

·   Planovi za zaštitu koji se lako stvaraju i mogu se koristiti više puta

·   Oporavak gostujućih datoteka, konfiguracija virtualnih mašina, cijelih diskova pa čak i cijele virtualne mašine sa samo nekoliko klikova

·   Upravljanje životnim ciklusima virtualnih mašina, od kreiranja do arhiviranja, u oblaku ili na vlastitoj opremi, koristeći jedan globalni motor za pravila

·   Automatizirani oporavak VM-ova na alternativne lokacije i u oblake, koristeći unaprijed pripremljene tokove poslova , koristeći One Tool

·   Migracija VM obrada u oblak jednim pritiskom na gumb.


Baar, Switzerland and VeeamON, New Orleans, LA – May 17, 2017

Veeam - inovacije za digitalno življenje

Paket Veeam Availability Suite v10 za non-stop kontinuitet poslovanja, digitalnu transformaciju, analitiku i vidljivost ; Veeam CDP za zaštitu poslovno-kritičnih aplikacija ; Veeam Availability for AWS za sigurnosne kopije ; Veeam Agent for Microsoft Windows za 'Always-On Cloud' dostupnost za Windows fizičke server i krajnje točke i aplikacije za Microsoft Azure, AWS i druge javne oblake

Veeam Software je objavio niz inovacija koje korporacijskim korisnicima omogućava 'Always-On Cloud' dostupnost za Multi-Cloud i hibridne Cloud okoliše.

Paket Veeam Availability Suite donosi:

·   Non-Stop poslovni kontinuitet. Trenutni oporavak, s oblaka na oblak, bilo što, bilo gdje. Sigurnosne kopije, replikacija i kontinuirana zaštita podataka (CDP - continuous data protection) za Multi-Cloud ili hibridne Cloud okoliše;

·   Digital Transformation Agility za upravljanje i migraciju podataka iz oblaka u oblak

·   Analytics & Visibility za uvid potreban za upravljanje podacima.


SANTA CLARA, CA--(Marketwired - May 16, 2017)

VMware i Samsung Electronics - jednostavniji IoT za industrijske i poslovne korisnike

VMware i Samsung Electronics su objavili suradnju koja ima za cilj jednostavniji Internet Stvari (IoT - Internet of Things) za industrijske i poslovne korisnike. Kompanije će izložiti kombinaciju SAMSUNG ARTIKSmart IoT platforme s VMware Pulse™ IoT Center™, koja će donijeti sigurno korporacijsko IoT infrastrukturno rješenje koje će pokrivati i omogućiti punu kontrolu od IoT uređaja do oblaka.


PALO ALTO, CA --(Marketwired - May 16, 2017)

VMware - VMware Horizon Cloud za Microsoft Azure

Rješenje će pomoći korisnicima da povežu VMware virtualne desktopove i aplikacije s Microsoft Azure

VMware je najavio VMware Horizon® Cloud za Microsoft Azure. Integracija će pomoći korisnicima da prijeđu na Windows 10 i spoje VMware virtualne desktopove i aplikacije na Azure.

Horizon Cloud je jedinstven po svojoj mogućnosti korištenja jedne kontrolne ravnine za oblake i korisnicima daje fleksibilnost izbora infrastrukture za rad i upravljanje virtualnim desktopovima i aplikacija.


LAS VEGAS, NV--(Marketwired - May 09, 2017)

VMware - rješenje za upravljanje Internetom Stvari

Od periferije do centra, sve do u oblak, VMware Pulse IoT Center pomaže korisnicima da upravljaju svim svojim raznovrsnim "Stvarima", baš kao da se radi o samo jednom tipu uređaja

VMware je objavio VMware Pulse IoT Center, rješenje za upravljanje korporacijskom infrastrukturom za Internet Stvari (IoT - Internet of Things). VMware Pulse™ IoT Center™ je prvo rješenje iz nove obitelji VMware IoT rješenja i pomaže korisnicima da efikasno upravljaju, koriste, proširuju i štite svoje IoT sustave, od ruba mreža sve do u oblak.

Ovo rješenje je namijenjeno za korporacijska IoT rješenja i koristi postojeće dokazane tehnologije VMware AirWatch® za upravljanje uređajima i VMware vRealize® Operations™ za praćenje infrastrukture i rješavanje problema u njoj. Osigurana je potpora za cijeli niz sistema za upravljanje rubovima mreža i na njih povezanim uređajima.


PALO ALTO, CA--(Marketwired - May 08, 2017)

VMware - integrirani VMware OpenStack za privatni oblak u Amadeusu

Globalni pružatelj informatičkih usluga za turizam uveo privatni oblak i aplikacije za korisnike

VMware je objavio da je Amadeus IT grupacija, vodeći globalni pružatelj informatičkih usluga za turizam, uveo privatni korporacijski oblak zasnovan na VMware Integrated OpenStacku, kako bi klijentima pomogao sprovesti digitalnu transformaciju. VMwareov integrirani OpenStack je Amadeusu otvorio potporu za VMware vSphere® obrade u OpenStack oblaku.

Amadeus, tvrtka sa sjedištem u Madridu, Španjolska, je tehnološka tvrtka koja se brine za globalne usluge u turizmu. Tvrtka nudi rješenje za turističke agencije, korporacije, aviokompanije, aerodrome, hotele, željeznice i slično. Amadeusova tehnologija i usluge pokriva sve aspekte turističke ponude - od traženja destinacija do rezervacija; od cjenika i prodaje karata do upravljanja rezervacijama; od prijave na recepciji kod dolaska, do odlaska. Amadeusovi sistemi obrađuju skoro četiri milijuna transakcija dnevno.

Amadeus je uveo korporacijski privatni oblak namijenjen korisnicima koji trebaju brz pristup do resursa i servisa, automatizaciju od početka do kraja lanca procesa, kao i potporu za lako uvođenje budućih cloud aplikacija.

VMwareovu platformu za infrastrukturu-kao-servis (IaaS - Infrastructure as a Service) pokreću VMware Integrated OpenStack, VMware NSX, VMware vSAN™ i VMware vSphere®. Amadeus je odabrao OpenStack jer je želio platformu spremnu za agilni razvoj.

Amadeusov novi data centar je povećao brzinu usluge internim i eksternim korisnicima. Koristeći VMware Integrated OpenStack, Amadeus je automatizirao konfiguriranje i uvođenje cijelih aplikacija pomoću OpenStack Heat predložaka i uspio smanjiti vrijeme za uvođenje aplikacija s nekoliko tjedana na manje od jednog sata.


BOSTON - OPENSTACK SUMMIT 2017 — May 8, 2017

Red Hat - OpenStack platforma ubrzava proširenja cloud infrastrukture

Red Hat OpenStack Platform 11 donosi poboljšanu potporu, mrežnu funkcionalnost i mogućnosti upravljanja

Red Hat je objavio najnoviju verziju Red Hat OpenStack Platform 11, najnoviju verziju svoje infrastrukture-kao-servis (IaaS - Infrastructure-as-a-Service) za rad u oblacima. Red Hat OpenStack Platform 11 donosi potporu za proširenja s ulogama koje se mogu definirati, nove mogućnosti rada i poboljšanu integraciju s Red Hat CloudForms za upravljanje oblacima.

Red Hat OpenStack Platform 11 održava i tijesnu integraciju s Red Hat Ceph Storage pohranom.


LAS VEGAS, NV--(Marketwired - May 8, 2017)

Brocade - moderne mreže za pohranu za nove EMC All-Flash Arraye

Gen 6 Fibre Channel ubrzava rad aplikacija i donosi potporu stalnu dostupnost u All-Flash data centrima

Brocade je objavio da njegova Gen 6 Fibre Channel tehnologija predstavlja mrežnu bazu za Dell EMC® all-flash array rješenja koja donose optimalne performanse, te maksimalnu dostupnost i pouzdanost sustava za pohranu.


24.04.17 – 07.05.17


SUNNYVALE, Calif. — May 04, 2017

NetApp - kako sveučilište države Kalifornije koristi NetApp all-flash sistem

Poboljšana efikasnost informatike, studenti dobivaju real-time podatke na svoje mobilne uređaje, administratori imaju korist sistema bez papira, a kampus je postao zeleniji

NetApp je objavio kako sveučilište države Kalifornije, Chico, koristi NetApp. Studenti imaju brzi, real-time pristup do resursa u kampusu putem njihovih mobilnih uređaja, sustav upravlja podacima, ubrzani su radni procesi na sveučilištu, postignuta je bolja kontrola troškova, a pošto se troši manje energije, kampus je postao zeleniji, tj.

Sveučilište California State University, Chico, ima 17.000 studenata i više od 100 do-diplomskih studija. Da bi poboljšalo informatičku infrastrukturu, sveučilište je uvelo NetApp all-flash FAS sustav.

Sveučilište je 80% svojih servera prebacilo na NetApp all-flash array za manje od tjedan dana. Chico State je ubrzalo obradu upisa prijava(35.000 više-straničnih dokumenata) na svega 14 do 15 sekundi po stranici, i ostvarilo uštedu od 200 radnih dana svake godine. Studenti mogu pristupati svim podacima i surađivati na projektima putem svojih mobilnih uređaja.


Munich, April 27, 2017

Fujitsu - nova generacija hiper-konvergentnih Infrastruktura s PRIMEFLEX for Storage Spaces Direct

Fujitsuov Integrirani sistem System PRIMEFLEX zasnovan na Microsoft Storage Spaces Direct omogućava brzo uvođenje poslovne informatike ; Pred-konfigurirani, unaprijed testirani sistemi značajno pojednostavljuju i ubrzavaju uvođenje Microsoft hiper-konvergentnih data centara ; Nova generacija virtualizacijske platforme smanjuje složenost i ukupne troškove vlasništva  data centarske infrastrukture

Fujitsu je proširio portfelj PRIMEFLEX integriranih sustava - predstavljen je PRIMEFLEX for Storage Spaces Direct, namijenjen za Microsoft hiper-konvergentne infrastrukture u data centrima. Zasnovan na dokazanim konfiguracijama Fujitsuove virtualne infrastrukture koja se sastoji od kombinacije servera, pohrane i umrežavanja, najnoviji PRIMEFLEX sistem ispunjava poslovne zahtjeve i smanjuje troškove rada.

Fujitsu PRIMEFLEX su pred-konfigurirani i unaprijed testirani sistemi za poslovne data centre. Najnoviji model koristi tehnologiju Microsoft Storage Spaces Direct koja je sastavni dio Microsoft Windows Server 2016. Omogućava uporabu standardnih disk jedinica za softverski definiranu pohranu koja košta tek djelić cijene tradicionalnih SAN ili NAS arraya. Zbog toga je Fujitsu PRIMEFLEX idealni temelj za brzu primjenu lako proširive informatičke infrastrukture, uz minimalne rizike, minimalne troškove i minimalno vrijeme uvođenja.


Modern Marketing Experience, Las Vegas, Nev.—Apr 26, 2017

Oracle - Content and Experience Cloud platforma za moderne odnose s kupcima, partnerima i djelatnicima

Novo, na oblaku zasnovano središte za sadržaje pokreće upravljanje marketinškim resursima u svim kanalima

Oracle je objavio Oracle Content and Experience Cloud, platformu za digitalno sučelje koja omogućava upravljanje sadržajima i isporuku sadržaja bilo kojem digitalnom kanalu kroz koji se komunicira s kupcima, partnerima i zaposlenicima. Na oblaku zasnovano središte za sadržaje (content hub) omogućava lako kreiranje i osmišljenu distribuciju sadržaja.

Oracle Content and Experience Cloud je sastavni dio Oracle Cloud platforme i to je cloud platforma za proizvodnju, upravljanje i isporuku sadržaja za sve grane poslovanja. Ključne mogućnosti su:

·   Suradnja na sadržajima - interni i eksterni timovi mogu diskutirati, razmjenjivati i obilježavati sadržaje, s mobilnih uređaja, bilo kada i bilo gdje.

·   Centralizirano središte za sadržaje - za kreiranje, razmjenu, upravljanje i objavljivanje sadržaja kroz sve kanale, uključivši poslovne dokumente, digitalne resurse, sadržaje koje su kreirali korisnici i web sadržaje.

·   Konzistentno sučelje za sve kanale

·   Korporacijske aplikacije obogaćene sadržajima - upravljanje sadržajima kroz korporacijske aplikacije, poboljšano sučelje

Oracle Content and Experience Cloud podjednako dobro služi poslovnim korisnicima i informatičarima i omogućava razvoj modernih digitalnih iskustava. Platforma je integrirana u Oracle Customer Experience Cloud Suite, integrirani paket cloud aplikacija za odnose s kupcima .


BOSTON – RED HAT SUMMIT 2017 – MAY 2, 2017 — May 2, 2017

Red Hat - Red Hat OpenShift.io razvojni okoliš za kontejnere u oblacima

Red Hat OpenShift unificira životni ciklus razvoja softvera za moderne korporacijske aplikacije

Red Hat je objavio Red Hat OpenShift.io, besplatni, online razvojni okoliš optimiziran za aplikacije u oblaku, zasnovane na kontejnerima.

Red Hat OpenShift.io sadrži alate za:

·   Suradnju timova

·   Agilno planiranje

·   Upravljanje radnim prostorom pisaca softvera

·   Kodiranje i testiranje aplikacija

·   Analizu run-time sustava

·   Kontinuiranu integraciju i isporuku

OpenShift.io uključuje i besplatnu pretplatu za Red Hat Developer Program, koji sadržava niz Red Hatovih proizvoda za razvoj.


BOSTON – RED HAT SUMMIT — May 2, 2017

Red Hat - kontejnerska pohrana za OpenShift u hibridnim oblacima

Red Hat je objavio novo rješenje za Red Hat Gluster Storage s Red Hat OpenShift kontejnerskom platformom na Amazon Web servisima

Red Hat je objavio novo kontejnersko rješenje za pohranu u kontejniziranim aplikacijama u hibridnim oblacima. Novo rješenje donosi konzistentnu, softverski definiranu pohranu za aplikacije koje koriste Red Hat Gluster Storage na Red Hat OpenShift kontejnerskoj platformi za Amazonove Web servise (AWS - Amazon Web Services).

Red Hat Gluster Storage je softverski definirana pohrana integrirana i optimizirana za Red Hat OpenShift kontejnersku platformu. Red Hat Gluster Storage se može koristiti svugdje gdje se koristi Red Hat OpenShift kontejnerska platforma - na čistom hardveru, kontejnerima, virtualnim mašinama i privatnim i javnim oblacima. Svuda nudi konzistentnu pohranu za korisnike, pisce softvera i aplikacije.


RALEIGH, N.C. — April 27, 2017

Red Hat - objavljen JBoss AMQ 7

Reaktivna arhitektura poboljšava odziv brokera i skalabilnost, povezano s novom ruterskom komponentom koja omogućava razmjenu poruka u hibridnom oblaku

Red Hat je objavio Red Hat JBoss AMQ 7, najnovije izdanje svoje platforme za razmjenu poruka, kombinira performanse i efikasnost reaktivnog programiranja s još fleksibilnijom arhitekturom i korisnicima daje temelj za izradu distribuiranih, reaktivnih aplikacija za razmjenu poruka.

Zasnovan na zajedničkim projektima Apache ActiveMQ i Apache Qpid, JBoss AMQ je open source messaging platforma za real-time komunikacije između različitih aplikacija, servisa, uređaja i Interneta stvari (IoT - Internet of Things). To je ujedno i messaging temelj za integracijsku platformu Red Hat JBoss Fuse.


RALEIGH, N.C. — April 25, 2017

Red Hat - potpuno kontejnerizirana platforma za upravljanje API-ima

Red je objavio Red Hat 3scale API Management – On Premise, potpuno kontejneriziranu za kompletno upravljanje životnim ciklusom API-a (aplikacijska sučelja).

Red Hat 3scale API Management se oslanja na Red Hatovu viziju o inovacijama uz pomoć hibridnih cloud arhitektura zasnovanim na API-ima. API-i služe kao blokovi za izgradnju sistema.

Uz pomoć ovog proizvoda, korisnici mogu upravljati cijelim životnim ciklusom svojih API-a.


PALO ALTO and REDWOOD SHORES, Calif. – May 4, 2017

VMware i Oracle - suradnja na naprednim sigurnosnim mogućnostima i optimiziranom upravljanju korporacijskim aplikacijama

Korisnici VMware AirWatcha i Workspace ONE-a sada mogu sigurno upravljati svojim Oracle aplikacijama za mobilno poslovanje

VMware i Oracle su objavili novu suradnju s ciljem jednostavnijeg upravljanja i ostvarenja naprednih sigurnosnih mogućnosti za Oracleov paket aplikacija za mobilno poslovanje i za Oracle Mobile Cloud Service (OMCS) servis za mobilne uređaje.


ZAGREB, 28. travnja, 2017.

WinDays17 konferenciju posjetilo više od 1700 sudionika

Microsoft Hrvatska - konferenciju WinDays17 posjetilo više od 1700 sudionika

Microsoft Hrvatska je izvijestio o nedavno završenoj konferenciji WinDays17. Glavne teme konferencije su bile važnost digitalne transformacije i njezin učinak na rast hrvatskog gospodarstva, te vrijednosti moderne tehnologije koje pospješuju rad tvrtki i organizacija. Ovogodišnju konferenciju je posjetilo više od 1700 sudionika i održano je preko 150 predavanja i panela.


 

For additional information
If you want to find more about BCC Services, our services and products, please visit us: BCC Services d.o.o., Damira Tomljanovića 7, 10000 Zagreb, Croatia ; or call us: +385 (1) 30-37-600 ; send us a fax: +381 (1) 30-37-699 ; or send us an e-mail to: info@bccservices.com

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2018