nv-1709

   Archives 
BCC Services / Fujitsu Services / ICL

    Home - Arch  BCC novosti  Fujitsu novosti  ICL Novosti  ICL pr.rels.  History Channell  Gallery  Album  Texts & Articles            Home - BCC Serv. 

novosti

2017. – rujan


u ovom broju:

 11.09.17 – 24.09.17

- BCC Services - nakon integracije Micro Focusa i HPE softverskog poslovanja, stvorena je sedma na svijetu kompanija specijalizirana za rješenja na polju upravljanja informacijama i sigurnosti, čije proizvode sada nudi BCC Services

- NetApp i BCC Services - Express Pack, nova ekskluzivna EMEA promocija za AFF A200 sisteme

- NetApp - korporacijski HCI: iduća generacija Hiper Konvergentne Infrastrukture

- NetApp - CloudMC IaaS portal, self-service platforma za orkestraciju cloud servisa i dodjelu resursa

- Fujitsu - dva nova modela korporacijskih radnih stanica

- Commvault - sedmu godinu za redom prepoznat kao vodeći u Magičnom kvadrantu u kategoriji rješenja za sigurnosne kopije i oporavak na korporacijskom nivou

- Red Hat - Enterprise Linux, OpenShift Container platforma i JBoss Enterprise aplikacijska platforma za SIX, švicarskog pružatelja financijskih usluga.

- Veeam - stalna dostupnost za virtualizirani okoliš za pružatelja on-line obrazovanja Study Group

- VMware - novi vRealize Suite 2017 za upravljanje u okolišu s više oblaka

- Micro Focus - inovacije za sigurnost i automatizaciju aplikacija

- Micro Focus - brže uvođenje poslova sa osjetljivim podacima u hibridne oblake

- Što je to hiper konvergentna infrastruktura?

- Što je to Data Fabric?

28.08.17 – 10.09.17

- NetApp - performanse, skalabilnost i oporavak za Framestore studije za vizualne efekte

- NetApp - kako RSAWEB, pružatelj usluga iz Južne Afrike, koristi NetApp SolidFire

- Fujitsu - softverski definirani data centri s hiper-konvergentnim PRIMEFLEXom za VMware Cloud Foundation

- Fujitsu i VMware - prošireno globalno partnerstvo u svrhu digitalnih transformacija

- Kofax - napredno rješenje za obradu faktura za digitalnu transformaciju rada salda kontija dobavljača

- Microsoft i Adobe - strateško partnerstvo za e-potpise i suradnju timova u oblacima


11.09.17 – 24.09.17


1 September 2017

BCC Services - nakon integracije Micro Focusa i HPE softverskog poslovanja, stvorena je sedma na svijetu kompanija specijalizirana za rješenja na polju upravljanja informacijama i sigurnosti, čije proizvode sada nudi BCC Services

Nova, kombinirana kompanija nudi softverska rješenja na korporacijskom nivou za hibridne IT okoliše ; Kombinirana kompanija je postala sedma na svijetu specijalizirana softverska tvrtka za rad s hibridnim informatičkim sustavima ; BCC Services se standardizira na Micro Focus rješenja

Micro Focus je objavio da je završen postupak integracije s Hewlett Packard Enterpriseovim (HPE) softverskim poslovanjem, čime je nastala sedma na svijetu specijalizirana kompanija za korporacijski softver.

Kombinirana kompanija nudi korporacijska rješenja za slijedeća ključna područja:

·   DevOps: za brzu isporuku kvalitetnih i sigurnih aplikacija koje koriste open source elemente

·   Hibridna informatička tehnologija: jednostavnije upravljanje složenom mješavinom platformi, metodama i modelima za dodjelu i korištenje resursa, kontrolu troškova, te zajamčenu dostupnost i performanse na globalnoj skali.

·   Sigurnost i upravljanje rizicima: zaštita podataka, aplikacija i pristupa; sigurnosne mjere i upravljanje u cilju smanjenja rizika o održanja poštivanja propisa koristeći snagu DevOps prakse.

·   Prediktivna analitika: pomaže korisnicima da pohranjene podatke prevedu u real-time proaktivnu analitiku da bi se dobio novi uvid u aplikacije, rad i sigurnost poslovanja.

Nakon ove integracije, sva rješenja na polju upravljanja informacija (Information Governance) i sigurnosti podataka (Data Security) s kojima radi i koja BCC Services nudi svojim korisnicima su od 1. rujna iz Micro Focusovog programa.


Rujan 2017

NetApp i BCC Services - Express Pack, nova ekskluzivna EMEA promocija za AFF A200 sisteme

Promotivna ponuda za NetApp AFF A200, najbržu na svijetu all-flash pohranu za srednje velike korisnike ; Javite se BCC Servicesu za ponudu

NetApp je u okviru svoje promotivne kampanje za EMEA (Europa, Srednji Istok, Afrika) regiju ponudio paket Express pack, vrlo povoljne cijene za najbrža na svijetu sustave za all-flash pohrana za srednje velike korisnike, NetApp AFF A200.

Nude se 2 konfiguracije s 8 x 960 GB SSD, te još snažnija s ONTAP 9.2. NetApp EMEA Express paket sadrži i hibridne sisteme.

NetApp AFF A200 je najsnažnija i najviše povezana na oblak Flash pohrana koja ubrzava svaku aplikaciju bez ometanja. AFF A200 je pouzdano osiguranje budućnosti korporacijske arhitekture, to je Flash pohrana korporacijske klase, prikladna za svaki budžet. Osigurava unificirano upravljanje podataka i za SAN i za NAS okoliše. AFF A200 je najbrža na svijetu all-flash pohrana za srednje velike okoliše

NetApp je prvi na All Flash Array tržištu u EMEA (Europa, Srednji Istok, Afrika) regiji

"NetApp AFF A200 je idealno rješenje unificiranu za pohranu za srednje velike korisnike koji zahtijevaju bez-kompromisnu mješavinu odziva aplikacija, i široki popis izvrsnih podatkovnih servisa" StorageReview -August 09, 2017


John Rollason, NetApp - 06/05/2017

NetApp - korporacijski HCI: iduća generacija Hiper Konvergentne Infrastrukture

NetAppov John Rollason, direktor za Marketing proizvoda i rješenja, Next Generation Data Center je u svom blogu objavio uvod HCI.  

Kada se radi o infrastrukturi, korisnici imaju više izbora nego ikad prije. Većina se slaže da će se idućih nekoliko godina najviše koristiti rješenja "-kao servis", konvergentna infrastruktura (CI) i softverski definirane (SDS) platforme.

CI tržište je brzo raslo, zbog sve jednostavnijeg rada i brzine uvođenja. Platforme Hiper konvergentne infrastrukture (HCI) su prirodna evolucija kada organizacije razmišljaju o strategiji za iduću generaciju data centara, s čime se slažu i analitičari.

Očekuje se da će do 2020, 70 % svih funkcija za upravljanje pohranom biti automatizirano i integrirano u samu infrastrukturnu platformu.

NetApp HCI je prvo hiper konvergentno infrastrukturno rješenje korporacijske klase. Osigurava oblaku-sličnu infrastrukturu (korištenje računalnih, pohrambenih i mrežnih resursa) u građevnom bloku s četiri čvora, kojim se lako upravlja i koji se lako proširuje. Temelj mu je SolidFire all-flash sustav za pohranu. NetApp HCI se može promijeniti od ruba mreže do same jezgre data centra. Jednostavno centralizirano upravljanje se ostvaruje kroz VMware vCenter Plug-in i daje punu kontrolu nad cijelom infrastrukturom, putem intuitivnog korisničkog sučelja. Integracija s NetApp ONTAP Select otvara nove mogućnosti uvođenja za postojeće NetApp-ove korisnika i sve one koji žele modernizirati svoj data centar.

NetApp HCI rješava ograničenja trenutne generacije HCI rješenja u četiri ključna elementa:

·   Zajamčene performanse
NetApp HCI daje rješenje s jedinstvenim granicama za kvalitetu usluge (QoS - Quality of Service), koje omogućava kontrolu nad svakom aplikacijom i poštivanje dogovorenih razina usluge (SLA). Korisnici mogu mirno uvesti sve svoje aplikacije na platformi koju dijele s drugim korisnicima, uz predvidljive rezultate i uz puno povjerenje. Može se očekivati da će biti uklonjeno više od 90 % tradicionalnih problema u vezi s performansama.

·   Fleksibilnost i skalabilnost
Ranije generacije HCI sustava su bile ograničene na konfiguracije s 4-8 čvorova, NetApp HCI proširuje računalne i pohrambene resurse nezavisno jedne od drugih. Nezavisnim proširivanjem se izbjegavaju skupi i neefikasni problemi oko dodjele prekomjernih resursa, eliminira 10 do 30% režijskih opterećenja za kontrolerske virtualne mašine, te pojednostavljuje planiranje kapaciteta i performansi. NetApp HCI se isporučuje kao prilagodljiva kombinacija resursa za male, srednje i velike pohrambene i računalne konfiguracije.

·   Automatizirana infrastruktura
Nova NetAppova mašina za dodjelu (NDE - NetApp Deployment Engine) eliminira većinu ručnih koraka potrebnih da se uvede infrastruktura, a VMware vCenter Plug-in omogućava jednostavno i intuitivno upravljanja. Robusni paket aplikacijskih sučelja (API) omogućava integraciju s alatima visokog stupnja za upravljanje, orkestraciju, sigurnosno kopiranje i oporavak nakon katastrofa. Sustav se može prvi puta pokrenuti za manje od 30 minuta.

·   NetApp Data Fabric
Kod uvođenja ranijih HCI platformi, često je trebalo uvesti i cijeli silos infrastrukturnih resursa. Za razliku od toga, NetApp HCI se integrira u NetApp Data Fabric i tako osigurava bolju prenosivost podataka, bolu vidljivost u zaštitu.

NetApp ispunjava sva originalna očekivanja od HCI-a, a ide i dalje. Sada pomoću HCI platforme možete isporučiti sve vaše virtualizirane aplikacije, uz zajamčene performanse. Sustav možete proširivati kako vam najviše odgovara, možete automatizirati rad svoje informatike te iskoristiti snagu svojih podataka pomoću NetApp Data Fabrica.

___________________
Napomena redakcije:
BCC Services je NetAppov regionalni partner sa svim kompetencijama i iskustvima potrebnim za primjenu HCI-a


SUNNYVALE, CA. — September 12, 2017 

NetApp - CloudMC IaaS portal, self-service platforma za orkestraciju cloud servisa i dodjelu resursa

NetApp javlja kako kompanija CloudOps koristi NetApp SolidFire za integraciju i orkestraciju s open source platformama koje uključuju Apache CloudStack, OpenStack, Docker, i Kubernetes.

CloudOps ima sjedište u Montrealu u Kanadi i nudi konzultantske usluge i servise za rad u oblacima. CloudOps koristi open source cloud platforme i mreže i nudi multi-cloud rješenje za softverske tvrtke, korporacije i pružatelje telekomunikacijskih usluga.

Za korisnike koji koriste infrastrukturu kao servis (IaaS - infrastructure as a service), CloudOps je razvio CloudMC, pretplatnički softver koji osigurava stop self-service portal za orkestraciju, upravljanje i dodjelu resursa za cloud servise, a uključuje kataloge proizvoda, licenciranje, naplatu i mjerenje potrošnje. Osnova sustava je all-flash pohrana NetApp® SolidFire®, koja se lako proširuje.


Tokyo and Kawasaki, September 12, 2017

Fujitsu - dva nova modela korporacijskih radnih stanica

Modeli s najnovijom verzijom Windowsa, Windows 10 Creators Update

Fujitsu je objavio dva nova korporacijska modela radnih stanica, s instaliranom najnovijom verzijom operacijskog sustava Windowsa, Windows 10 Creators Update. Novi modeli su Fujitsu Workstation CELSIUS M770 radna stanica srednje i CELSIUS R970 radna stanica visoke klase.

Za korisnike koji su se standardizirali na stariju verziju Windowsa, Fujitsu nudi i verzije tih istih novih modela, ali s operacijskim sustavom Windows 7 Professional.

CELSIUS M770 je radna stanica visokih performansi u srednjoj klasi, sadrži Intel Xeon W procesor, sa širokim rasponom primjene, od PC klaster sistema do CAD aplikacija. Korisnici mogu birati razne NVIDIA grafičke kartice, kao Quadro P5000, Quadro P4000, Quadro P2000, Quadro P600, i Quadro P400.

CELSIUS R970 u standardnoj izvedbi ima dva procesora iz obitelji Intel Xeon Scalable procesora, a namijenjena je za aplikacije kao što su veliki CAD/CAE poslovi, te strukturalne i termičke analize. Ako korisnici žele prilagođene modele, mogu naručiti i izvedbu s Intel Xeon Gold procesorima. Modeli koriste najnovije NVIDIA Quadro grafičke kartice.


Tinton Falls, N.J. – August 7, 2017

Commvault - sedmu godinu za redom prepoznat kao vodeći u Magičnom kvadrantu u kategoriji rješenja za sigurnosne kopije i oporavak na korporacijskom nivou

Commvault svrstan na najbolje mjesto u kvadrantu vodećih zbog kompletnosti vizije

Commvault je objavio da ga je analitičarska kuća Gartner sedmu godinu za redom svrstala u kvadrant vodećih u kategoriji data centar rješenja za sigurnosno kopiranje i oporavak. Među vodećima, Gartner je Commvault postavio na prvo zbog kompletnosti vizije.

Prema Gartneru, vodeći u Magičnom kvadrantu imaju najbolju mogućnost provođenja planova i najkompletniju viziju. Imaju najsveobuhvatniji i skalabilni portfelj proizvoda. Oni su dokazano dobri u onom što rade, imaju prisutnost na tržištu i dobre financijske rezultate. Što se tiče vizije, svi ih u njihovoj industrijskoj grani smatraju vodećima, svi imaju dobro definirane planove za stalno poboljšavanje svojih proizvoda, za čim lakši rad i upravljanje s njima.


ZURICH — September 11, 2017

Red Hat - Enterprise Linux, OpenShift Container platforma i JBoss Enterprise aplikacijska platforma za SIX, švicarskog pružatelja financijskih usluga.

Red Hat je objavio da je švicarski pružatelj financijskih usluga SIX uveo Red Hat Enterprise Linux kao glavni operacijski sustav za modernizaciju svoje IT infrastrukture, te uvodi Red Hat OpenShift kontejnersku platformu i Red Hat JBoss korporacijsku platformu za aplikacije.

SIX nudi uslugu pružanja infrastrukture za švicarski financijski sektor, a također i financijske usluge za poslovne korisnike širom svijeta. SIX je u toku projekta modernizacije, konsolidacije i standardizacije svoje IT infrastrukture, kako bi mogao izlaziti na tržište sa svojim inovacijama. U tu svrhu SIX namjerava koristiti nove aplikacijske arhitekture kao što su mikro servisi i kontejneri.

Red Hat OpenShift Container Platform je Red Hatova korporacijska platforma za Kubernetes kontejnerske aplikacije.


Sydney, Australia: 13 Sept 2017

Veeam - stalna dostupnost za virtualizirani okoliš za pružatelja on-line obrazovanja Study Group

Veeam pomaže pružatelju obrazovanja, Study Group, da postigne 80 % bolje sigurnosno kopiranje i smanji troškove za zaštitu i oporavak nakon katastrofa za 11 %

Veeam® Software je objavio kako je pomogao pružatelju on-line obrazovanja, organizaciji Study Group da ostvari skori stalnu dostupnost podataka i aplikacija za obrazovne institucije širom svijeta. Study Group pomaže međunarodnim studentima koji traže akademske programe. Study Group je uz pomoć Veeama ostvario poboljšanje od 80 % na poslovima sa sigurnosnim kopijama podataka, uz 11 % smanjene troškove za sigurnosno kopiranje i oporavak nakon katastrofa.

Study Group je odlučio da u potpunosti virtualizira svoj tehnološki okoliš i ustanovi da stari sustav za sigurnosno kopiranje ne može više ispuniti zahtjeve. Donesena je odluka da se uvede sustav s data centrima u Londonu, Las Vegasu i Sydney, koji će uravnotežiti opterećenje i zajamčiti dostupnost.

Virtualizacija je zasnovana na VMware vSphere, uz dodatak paketa Veeam Availability Suite, čime je osigurana trenutna dostupnost i oporavak u slučaju katastrofa.


BARCELONA, SPAIN--(Marketwired - September 12, 2017)

VMware - novi vRealize Suite 2017 za upravljanje u okolišu s više oblaka

Nove mogućnosti za upravljanje životnim ciklusom ; Novi paket optimizira performanse aplikacija i infrastrukture ; Poboljšana potpora kontejnere i Microsoft Azure

VMware je objavio proširenja za svoju platformu za upravljanje u oblacima koja korisnicima pomaže da uvedu, koriste i upravljaju IT infrastrukturom i aplikacijama u okolišu s više oblaka. Paket VMware vRealize® Suite 2017 je integriran s najnovijim izdanjima vRealize Operations™, vRealize Automation™, vRealize Business™ for Cloud, i vRealize Log Insight™. Uključuje nove mogućnosti za upravljanje životnim ciklusom.

Paket pomaže korisnicima jer omogućava inteligentne obrade, automatizirani IT i oblak za pisce softvera. Novo izdanje uključuje i dodatnu potporu za javne oblake, kontejnere i rješenja za upravljanje konfiguracijama koje olakšavaju selidbu aplikacija s razvojnog sustava u radni.


12 September 2017

Micro Focus - inovacije za sigurnost i automatizaciju aplikacija

Proširen portfelj za automatizaciju i zaštitu DevOps alata

Micro Focus je objavio značajne inovacije za automatizaciju za Fortify sigurnosni portfelj za aplikacije koje će piscima i korisnicima softvera omogućiti brži razvoj, testiranje i uvođenje sigurnosnih mjera. Nadopunjeni portfelj donosi bolje performanse, proširuje potporu za jezike i donosi proširenja za API-e i integraciju.

Fortify je jedini portfelj sigurnosnih rješenja za aplikacije koji isporučuje rješenje za rad na postojećim lokacijama i za softver-kao-servis (SaaS) rješenja i potpuno je integriran u sve DevOps alate za automatizaciju.

Među novostima su analizator izvornog koda (SCA - Source Code Analyzer) i softverski sigurnosni centar (SSC - Software Security Center), koji donose:

·   Proširenu potporu za jezike (Lightbend, PHP, .Net Core & MVC, te najnoviji Java 9)

·   Smart View & Tools: napredna vizualizacija ranjivih točaka i kategorizacija da se brzo identificiraju točke na koje se treba koncentrirati zaštita

·   WebInspect: napredne mogućnosti za automatizaciju i integraciju za visoko-frekventno dinamičko testiranje Single Page aplikacija.

·   Application Defender: napredna pravila za upravljanje agentima


12 September 2017

Micro Focus - brže uvođenje poslova sa osjetljivim podacima u hibridne oblake

Voltage SecureData Cloud for AWS omogućava konzistentnu kontrolu sigurnosti i privatnosti podataka za skalabilnu analitiku, obradu korporacijskih podataka i transakcija kritičnih za uspješnost poslovanja

Micro Focus je objavio Voltage SecureData Cloud for AWS, proširenje za SecureData, platformu za kompletnu zaštitu podataka, razvijenu za Amazonov mrežni servis (AWS - Amazon Web Service). Voltage SecureData Cloud for AWS osigurava konzistentnu zaštitu podataka kroz cijeli hibridni IT okoliš i poštivanje propisa o zaštiti podataka.

Voltage SecureData Cloud for AWS:

·   omogućava korisnicima da održavaju sigurnost podataka i lako proširuju sustav ako to bude potrebno.

·   Sigurnost podataka je konzistentno i glatko ugrađena kroz cijeli okoliš hibridnog oblaka i smanjuje rizike vezane za podatke u oblacima ili na vlastitim lokacijama.

·   Omogućava organizacijama da zaštite strukturirane podatke i povezivanje s rješenjima trećih stranaka.

·   Osigurava poštivanje propisa o zaštiti podataka


From Wikipedia, the free encyclopedia

Što je to hiper konvergentna infrastruktura?

Hiper konvergentna infrastruktura (HCI - Hyper-converged infrastructure) je marketinški termin izmišljen da opiše potpuno softverski definiranu informatičku infrastrukturu koja virtualizira sve elemente konvencionalnih 'hardverski-definiranih' sistema. HCI u najmanju ruku uključuje, virtualizirane računalne obrade (tzv. Hipervizor), virtualiziranu softverski definiranu pohranu (SAN - software-defined storage) i virtualizirano umrežavanje (Software-defined networking). HCI tipično radi na standardnim komercijalnim serverima, kupljenim 's police' (COTS - Commercial-Off-The-Shelf) servers.

Glavna razlika između konvergentne infrastrukture (CI - convergent infrastructure)i hiper konvergentne infrastrukture je da u HCI-u, i mreža za pohranu podataka (SAN - Storage-Area-Network) i pohrambene apstrakcije ispod nje su virtualno primijenjene kroz softver (u okviru Hipervizora), a ne fizički, kroz hardver. Pošto se svi softverski definirani elementi uvode u kontekstu Hipervizora, može se upravljati svim resursima u svim instancama hiper-konvergentne infrastrukture.


Posted on February 21, 2017 by George Crump

Što je to Data Fabric?

Pohrana podataka stalno raste, no ne podjednako u svim smjerovima, nego duž nekoliko vektora kao što su performanse, protokoli, tipovi hardvera i lokacije. Rješenja kojima se namjerava pokriti taj rast se često koncentriraju tek na jedan aspekt rasta. Umjesto toga, informatika treba jedan više holistički pristup, tkaninu podataka (data fabric), koja će upravljati svim tim različitim vektorima, na način da svi budu usklađeni jedni s drugima.

Tkanina podataka, data fabric "zašiva" zajedno upravljanje podacima, smještaj podataka, optimizaciju performansi, te upravljanje pristupima, tako da se resursi za pohranu mogu automatski dodjeljivati korisnicima ili aplikacijama koje ih traže, i to na samo-poslužni način. To znači da se podaci mogu seliti između sistema za pohranu u okviru nekog data centra i/ili u oblake, bez potrebe da se mijenjaju korisnički procesi. To također znači da se mogu zajamčiti kvaliteta servisa i konzistentni odziv sistema. Na kraju, to znači da korisnici i/ili uređaji mogu pisati ili čitati podatke iz takvog fabrica u okviru pristupnog protokola po njihovom izboru.


28.08.17 – 10.09.17


SUNNYVALE, Calif. — September 05, 2017 

NetApp - performanse, skalabilnost i oporavak za Framestore studije za vizualne efekte

Svjetski poznati studiji za vizualne efekte koriste NetApp za brz i siguran pristup sadržajima, kontinuitet poslovanja i oporavak u slučaju katastrofa

NetApp javlja da isporučuje proizvode koji povećavaju skalabilnost i performanse Framestoreu, vodećem studiju za post-produkciju i vizualne efekte. Framestore je osvojio Oscare, Emmye i British Academy Film nagrade.

Framestore je primijenio NetApp® E-Series rješenja u Londonu, New Yorku, Los Angelesu, Montrealu i Čikagu. Nakon uvođenja novog rješenja, Framestore može osigurati potrebne performanse i konzistentnost na svim svojim lokacijama, te ima učinkovito i ekonomično rješenje za oporavak za slučajeve katastrofa. Infrastruktura je modularna i ima podršku za višestruke tokove poslova.

Npr., visoke performanse i jedinstveni radni prostor su Framestoreovom studiju u Los Angelesu su omogućile istovremeni rad na dva projekta visoke rezolucije. U studiju je 60 umjetnika za video efekte stvaralo novi 4K, 60-okvira-u-sekundi sadržaje za jednu atrakciju u zabavnom parku.


SUNNYVALE, Calif — August 29, 2017 

NetApp - kako RSAWEB, pružatelj usluga iz Južne Afrike, koristi NetApp SolidFire

Novo rješenje za upravljanje podacima pomaže RSAWEB-ovim korisnicima seliti obrade u oblake, ubrzava poslovne rezultate i povećava performanse do 5x

NetApp javlja da RSAWEB, vodeći pružatelj cloud i mrežnih usluga, isporučuje visoko kvalitetne metro Ethernet optičko-kabelske i cloud usluge, te hosting, optičko-kabelske veze do kućanstava i ostale internet servise u Južnoj Africi. Korisnici RSAWEB-ovog korporacijskog oblaka imaju i pristup do cloud stručnjaka, a kroz CloudConnect servis se mogu sigurno spajati na oblake, koristeći svoje postojeće mreže.

Da bi poboljšao performanse i korisnicima olakšao prijelaz na oblake, RSAWEB je uveo NetApp® SolidFire®, all-flash rješenje nove generacije za upravljanje podacima. Nakon što je proradio SolidFire korisnici su osjetili četiri do pet puta bolje performanse.


Munich, September 07, 2017

Fujitsu - softverski definirani data centri s hiper-konvergentnim PRIMEFLEXom za VMware Cloud Foundation

Posebno PRIMEFLEX rješenje omogućava stvaranje fleksibilnih, agilnih softverski definirani data centara zasnovanih na VMware Cloud Foundation softveru ; Korisnici mogu iskoristiti sisteme spremne za rad ili referentnu arhitekturu

Fujitsu je objavio početak isporuka svog prvog kompletno softverski definiranog data centar rješenje za VMware okoliše, PRIMEFLEX for VMware Cloud Foundation. To omogućava brzo stvaranje softverski definiranih data centara koji osiguravaju fleksibilnu i prilagodljivu računalnu infrastrukturu.

Fujitsuov integrirani sistem PRIMEFLEX for VMware Cloud Foundation bitno pojednostavljuje kupnju, uvođenje i rad velikih softverski definiranih data centara. Korisnici mogu izabrati gotovi sistem spreman na rad, ili referentnu arhitekturu. Gotovi sistem omogućava korisnicima da uspostave infrastrukturu-kao-servis (IaaS) zasnovan na dobro poznatom VMware softveru za svega nekoliko. Ako se odabere pristup preko referentne arhitekture, mogu se koristiti unaprijed iskušani i certificirani vSAN Ready čvorovi za primjenu u okviru VMware Cloud Foundationa.

PRIMEFLEX for VMware Cloud Foundation je najnoviji dodatak Fujitsu PRIMEFLEX obitelji.


Tokyo, Japan and Palo Alto, CA, U.S., August 28, 2017

Fujitsu i VMware - prošireno globalno partnerstvo u svrhu digitalnih transformacija

Fujitsuova cloud rješenja, pokretana pomoću VMwareovih rješenja za oblake ubrzavaju prelazak na hibridne oblake

Fujitsu i VMware su objavili da proširuju svoje globalno partnerstvo na polju oblaka, s ciljem da korisnicima pomognu pri digitalnoj transformaciji.

Fujitsu će isporučivati VMwareova cloud rješenja kao servis na Fujitsu Cloud Service, K5. Fujitsu i VMware planiraju i proširenje raspona rješenja i za VMware Cloud Foundation™.

VMware Cloud Foundation™ je nova generacija VMwareoe platforme za cloud infrastrukturu koja osigurava puni komplet softverski definiranih računalnih (VMware vSphere®), pohrambenih (VMware vSAN™), mrežnih i sigurnosnih servisa (VMware NSX®) u jednom integriranom sustavu kojim se lako upravlja i koji ima ugrađeno automatiziranu upravljanje životnim ciklusom (VMware SDDC Manager), a može se koristiti i za tradicionalne i za cloud aplikacije.


Irvine, CA, August 30, 2017

Kofax - napredno rješenje za obradu faktura za digitalnu transformaciju rada salda kontija dobavljača

Sazdan na platformi Kofax TotalAgility, IP Agility bitno poboljšava produktivnost i smanjuje troškove

Kofax je objavio početak isporuka proizvoda Kofax IP Agility™. IP Agility je napredno rješenje za obradu ulaznih faktura, sazdano na platformi za digitalnu transformaciju Kofax TotalAgility®.

IP Agility je sveobuhvatno rješenje za obradu faktura i rješava probleme izazvane ručnim unosom podataka i kasnije nemogućnosti uvida u originalni dokument. IP Agility automatizira prijem faktura koje su već u elektroničkom obliku, skeniranje faktura na papiru, njihovu klasifikaciju, vađenje podataka, uređivanje podataka i slanje u knjigovodstveni sustav na obradu.

IP Agility nudi:

·   •Provjeru podataka na fakturi i usporedbu sa stavkama na narudžbenici

·    Provjera podataka se poboljšava pomoću tzv. "fuzzy logic" (mutne logike), čime se poboljšavaju rezultati vađenja podataka i usporedba sa stavkama na narudžbenici

·   Potporu za globalne organizacije - globalne organizacije i zajednički servisni centri mogu obrađivati fakture iz mnogih zemalja i u raznim valutama koristeći jednu instancu IP Agilitya, te konfigurirati rješenje po pojedinim poslovnim jedinicama uz potporu rada na više jezika

·   Automatsko prihvaćanje bilo kakvog tipa fakture

·   Fakture se obrađuju automatski, bez obzira na način na koji su primljene – bilo da su došle putem emaila, faksa, na papiru, ili kao PDF ili xml datoteke

·   Vrlo skalabilno rješenje

·   IP Agility se lako konfigurira i omogućava obradu i najsloženijih faktura

·   Integraciju sa sistemima za poslovne obrade podataka

·   IP Agility se lako uklapa u većinu poslovnih i knjigovodstvenih sistema, uključivši SAP i paket Oracle E-Business Suite.

·   Izvještaje i analitiku

·   Izvještaji i intuitivni grafički sumarni prikazi (dashboards) daju sveobuhvatni uvid u sve korake obrade i mjerila za donošenje financijskih odluka


SAN JOSE, Calif., and REDMOND, Wash. — Sept, 7, 2017

Microsoft i Adobe - strateško partnerstvo za e-potpise i suradnju timova u oblacima

Adobe Sign je sada Microsoftovo preferirano rješenje za e-potpise ; Microsoft Teams je sada preferirani radni prostor za Adobe Cloud servise

Microsoft i Adobe su objavili komplet zajedničkih rješenja koja će pomoći korisnicima koji rade s Experience Cloud, Microsoft Azure i Microsoft Dynamics sistemima. Adobe Sign, vodeći servis za e-potpise u okviru Adobe Document Clouda, je sada i Microsoftovo preferirano rješenje za e-potpise, što uključuje i stotine milijuna korisnika Microsoft Office 365. Povrh toga, Microsoft Teams, novi radni prostor u okviru Microsoft Office 365, je od sada preferirano rješenje za suradnju za Adobe Creative Cloud, Document Cloud i Experience Cloud. Adobe je odlučio da Microsoft Azure postane preferirana cloud platforma za Adobe Sign.


 

 

For additional information
If you want to find more about BCC Services, our services and products, please visit us: BCC Services d.o.o., Damira Tomljanovića 7, 10000 Zagreb, Croatia ; or call us: +385 (1) 30-37-600 ; send us a fax: +381 (1) 30-37-699 ; or send us an e-mail to: info@bccservices.com

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2018