nv-1711

   Archives 
BCC Services / Fujitsu Services / ICL

    Home - Arch  BCC novosti  Fujitsu novosti  ICL Novosti  ICL pr.rels.  History Channell  Gallery  Album  Texts & Articles            Home - BCC Serv. 

novosti

2017. – studeni


u ovom broju:

06.11.17 – 19.11.17

- Fujitsu - novi PRIMEQUEST serveri za aplikacije kritične za poslovanje

- Fujitsu - nova PRIMEQUEST serija, performanse obrada bolje za do 50%

- Fujitsu - nova generacija LIFEBOOK E Series poslovnih notebook računala

- Commvault - novi portfelj rješenja za analizu podataka korisnicima daje uvid koji omogućava bolje poslovne rezultate

- Red Hat - Ceph Storage 3 širi mogućnosti korporacijskih obrada

- Red Hat - veća fleksibilnost i manja složenost uz pomoć Linux kontejnera na najnovijoj OpenStack platformi

- Red Hat - potpuno otvoreni, masivno-skalabilni privatni oblak za osiguravajuću grupaciju u Australiji

- Red Hat - početak isporuka open source operacijskog sustava Fedora 27

- Veeam - početak isporuka Veeam Availability Console

- Kofax - vodeća tvrtka za isporuku pizza registrira nove zaposlenike pomoću Kofaxovog softvera

23.10.17 – 05.11.17

- NetApp i Fujitsu - NFLEX, konvergentna infrastruktura za stratešku informatiku

- Fujitsu i NetApp - potpora za poštivanje propisa na privatnoj pohrani za korisnike javnih oblaka

- Fujitsu - integrirani uređaj za zaštitu podataka

- Fujitsu - referentni podatkovni modeli za PRIMEFLEX liniju

- Fujitsu - dva nova korporacijska tablet računala

- Fujitsu - mali, sigurni i na oko jednostavni: nova generacija FUTRO Thin Client uređaja

- Fujitsu - pravosudni sustav s rješenjem za digitalno snimanje i pohranu

- Cisco - 32Gbps Storage Switch

- Commvault - ScaleProtect s Cisco UCS-om za proširivu zaštitu korporacijskih podataka

- Commvault - podatkovna platforma štiti podatke pravosudnog sustava države Iowe

- Commvault - Smart City projekti za županiju San Mateo


06.11.17 – 19.11.17


Munich, November 06, 2017

Fujitsu - novi PRIMEQUEST serveri za aplikacije kritične za poslovanje

Novi PRIMEQUEST E modeli su dio potpuno osvježene linije Fujitsu x86 servera ; Projektirani za rad s Intel® Xeon® Scalable obitelji procesora, PRIMEQUEST E i PRIMERGY M4 serveri kombiniraju optimizirane performanse, te maksimalnu efikasnost i fleksibilnost

Fujitsu je objavio početak isporuka novih, potpuno osvježenih serija PRIMERGY i PRIMEQUEST servere za poslovne potrebe u digitalnoj eri i sadrže najnovije procesore iz Intel® Xeon® Processor Scalable obitelji.

Na čelu Fujitsuove najnovije serija servera su PRIMEQUEST 3800E i PRIMEQUEST 3400E sistemi koji nude izvrsne performanse i optimiziranu efikasnost pri izvođenju najzahtjevnijih poslova. Ovi sistemi bitno pojednostavljuju serversku arhitekturu za poslovno-kritične obrade. Novi modeli daju poboljšane performanse a bitno su manjih dimenzija.

Novi dodaci liniji PRIMERGY x86 servera, su i tower modeli s dva utora PRIMERGY TX2550 M4 i početni rack server PRIMERGY RX2520 M4.

Svi novi Fujitsu serveri imaju jednostavnije upravljanje udaljenim serverima pomoću paketa Fujitsu ServerView® Suite s integriranim kontrolerom za daljinsko upravljanje Remote Management Controller iRMC S5.


Tokyo, November 08, 2017

Fujitsu - nova PRIMEQUEST serija, performanse obrada bolje za do 50%

Do 8 procesora s 224 jezgri, potpora za do 32 TB ultra-brzih NVMe poluvodičkih diskova

Fujitsu je objavio seriju x86 Fujitsu Server PRIMEQUEST 3000 servera, koji sadrže najnovije procesore iz obitelji Intel® Xeon® Scalable.

PRIMEQUEST 3000 serija koristi najnovije procesore, s do 28 jezgri po procesoru i do 8 procesora (ukupno 224 jezgri). kapacitet memorije je proširen do maksimalnih 12 TB, a performanse obrada su bolje za 50%. Nova serija podržava do 32 TB na NVMe poluvodičkim diskovima (SSDs), najnoviji standard za povezivanje pohrane, što poboljšava performanse kod obrada velikih baza podataka. Broj komponenti je smanjen, pa je smanjena i težina za oko 30%, a veličina kućišta je smanjena s ranijih 10U na 7U police, a i ukupna potrošnja energije je manja ili jednaka potrošnji ranijih modela, usprkos tome što je potrošnja procesora porasla za do 24%.

PRIMEQUEST 3000 serija:

Kategorija

Ime modela

Broj procesora / jezgri / PCI utora

Početni modeli

PRIMEQUEST 3400S Lite

Do 2 procesora/56 jezgri/18 utora

PRIMEQUEST 3400S

Do 4 procesora/112 jezgri/18 utora

Korporacijski modeli, idealni za korporacijske sustave

PRIMEQUEST 3400E

Do 4 procesora/112 jezgri/56 utora

PRIMEQUEST 3800E

Do 8 procesora/224 jezgri/56 utora

Modeli dugog vijeka trajanja, idealni za infrastrukturu a društvene mreže, (mogućnost održavanja do 10 godina)

PRIMEQUEST 3400L

Do 4 procesora/112 jezgri/56 utora

PRIMEQUEST 3800L

Do 8 procesora/224 jezgri/56 utora


Munich, November 09, 2017

Fujitsu - nova generacija LIFEBOOK E Series poslovnih notebook računala

Tanji, elegantniji dizajn daje prijenosnicima LIFEBOOK E serije suvremeni izgled ; Ekrani Full HD rezolucije, tipkovnice s pozadinskim osvjetljenjem i biometrički uređaji ; Modeli LIFEBOOK E serije su puni mogućnosti za povezivanje

Fujitsu je objavio novu generaciju svojih popularnih notebook računala, Fujitsu Notebook LIFEBOOK E5 i LIFEBOOK E4 serije. Osvježeni, tanji dizajn daje ovim poslovnim računalima suvremeniji izgled. LIFEBOOK E5 je zasnovan na najnovijim Intel procesorima i pun je opcija za povezivanje putem kabela, bežičnih i mobilnih mreža.

Novi LIFEBOOK E4 i LIFEBOOK E5 modeli su opremljeni senzorom za otiske prstiju kojim se na jedan dodir otključava računalo i obavi se login. Touchpad ima mogućnost prepoznavanja gesti s tri prsta, uvedenih u najnovijoj verziji Microsoft Windows 10.

Novi početni modeli, iz LIFEBOOK E4 serije imaju ekrane od 15,6 ili 14 inča, a sadrže Intel® Core™ procesor te izbor između HD ili Full HD ekrana.

Nova LIFEBOOK E5 obitelj nastavlja tradiciju popularnih korporacijskih modela, sadrži mogućnosti kao što su ugrađeni 4G/LTE, potporu a klasični VGA izlaz i Ethernet port. LIFEBOOK E5 je sada tanji, visok je svega 23,9 mm, ima izbor od 15,6 ili 14 inčnih Full ekrana te najnoviji procesor Intel® Core™ 8 generacije, opcionalno pozadinsku rasvjetu za tipkovnicu, a mogu koristiti isti port replikator kao i računala iz LIFEBOOK U7 obitelji.


Tinton Falls, N.J. and Washington, D.C. – Nov. 7, 2017

Commvault - novi portfelj rješenja za analizu podataka korisnicima daje uvid koji omogućava bolje poslovne rezultate

Uvodi novo upravljanje informacijama za aplikacije za privatnost podataka i poštivanje GPDR propisa

Commvault je objavio portfelj novih analitičkih aplikacija, sazdanih na platformi Commvault Data Platform. Platform je projektirana da korisnicima omogući lakši pristup do pravih podataka i analitičkih alata potrebnih da se dobije uvid koji će omogućiti bolje poslovne rezultate.

Portfelj sadrži aplikacije i aplikacijski okvir, donosi nove mogućnosti, rješenja i pakete usluga osmišljene da korisnicima omoguće bolji uvid i poštivanje propisa o podacima. Commvaultov analitički portfelj omogućava kreiranje vizualizacija podataka i primjenu pravila potrebnih za upravljanje tokovima poslova. Portfelj također pojednostavljuje upravljanje stalno rastućim količinama podataka.


SYDNEY, November 6, 2017

Red Hat - Ceph Storage 3 širi mogućnosti korporacijskih obrada

Najnovije izdanje vodeće platforme uza pohranu objekata donosi još bolju potporu za OpenStack i heterogene okoliše, iskoristivost i performanse

Red Hatje objavio Red Hat Ceph Storage 3, značajno proširenje za svoju masivno skalabilnu, softverski definiranu platformu za pohranu objekata, s potporom za blok-pohranu putem iSCSI i pohrane datoteka putem CephFS. Ovi dodaci omogućavaju rješenja za pohranu petabajta podataka.

Red Hat Ceph Storage 3 je najnapredniji softverski definirano rješenje za pohranu, koje se odlikuje izuzetnom skalabilnošću, otpornosti na katastrofe i značajno povoljnim omjerom cijena i kapaciteta.


SYDNEY, November 6, 2017

Red Hat - veća fleksibilnost i manja složenost uz pomoć Linux kontejnera na najnovijoj OpenStack platformi

Red Hat OpenStack Platform 12 uvodi kontejerizirane servise i poboljšava ukupnu sigurnost platforme

Red Hatje predstavio Red Hat OpenStack Platform 12, najnoviju verziju svoje masivno skalabilne i agilne cloud infrastrukture-kao-servisa (IaaS - cloud Infrastructure-as-a-Service). Red Hat OpenStack Platform 12 uvodi kontejnerizirane servise, čime se poboljšava fleksibilnost, smanjuje kompleksnost i brže razvijaju aplikacije.

Red Hat OpenStack Platform 12 je predviđen za privatne ili javne cloud infrastrukture, a zasnovan je na Red Hat Enterprise Linuxu. Red Hat OpenStack Platform 12 je testirana i certificirana verzija OpenStacka koja osigurava veću agilnost i skalabilnost, bez kompromisa  vezanih za dostupnost, performanse ili sigurnost. Red Hat OpenStack Platform sadrži i Red Hat CloudForms, Red Hatovu platformu za upravljanje na više oblaka, te punu integraciju s Red Hat Ceph objektnom pohranom.


SYDNEY, November 6, 2017

Red Hat - potpuno otvoreni, masivno-skalabilni privatni oblak za osiguravajuću grupaciju u Australiji

Poboljšano korisničko sučelje modernizira staru infrastrukturu pomoću Red Hatove fleksibilne OpenStack tehnologije

Red Hat je objavio kako je australska osiguravajuća grupacija Insurance Australia Group Limited (IAG) iskoristila Red Hat OpenStack platformu za konsolidaciju i pojednostavljenje svoje stare infrastrukture.

IAG je tvrtka-vlasnik grupacije osiguravajućih kuća koje rade u Australiji, Novom Zelandu, Tajlandu, Vijetnamu i Indoneziji. IAG je ranije koristio 400 servera smještenih u 23 lokacije, koje su koristile devet raznih osnovnih tehnologija, na tri različite platforme. Takvim se je sustavom sve teže upravljalo, a korisnici su sve teže dolazili do informacija.

Za novo rješenje, IAG se je odlučio za Red Hat OpenStack platformu zbog njene velike skalabilnosti i fleksibilnosti.


RALEIGH, N.C. — November 14, 2017

Red Hat - početak isporuka open source operacijskog sustava Fedora 27

Jednostavnija kontejnerska pohrana, najnovija verzija GNOME desktopa

Red Hatov Fedora Project je objavio početak isporuka open source operacijskog sustava Fedora 27. Fedora 27 se isporučuje kao odvojena izdanja operacijskog sustava, svako predviđeno za sasvim određene namjene. Izašli su i Fedora 27 Atomic Host i Fedora 27 Workstation, a Fedora 27 Server se očekuje za nekoliko tjedana.

Sva izdanja Fedore 27 su izgrađena na zajedničkom kompletu osnovnih paketa.

Fedora 27 Atomic Host je minimalno velik operacijski sustav s potporom za Linux kontejnere, Fedora 27 Workstation je desktop klijent za korisnike, a uključuje GNOME 3.26 sučelje. Fedora 27 Server je modularni Linux server.


BAAR, Switzerland: November 14, 2017: 

Veeam - početak isporuka Veeam Availability Console

Upravljačka konzola za pružatelje usluga i distribuirane korporacije za virtualne, fizičke i cloud obrade ; Uključuje sigurnosne kopije kao servis (BaaS - Backup as a Service) i oporavak nakon katastrofa kao servis (DRaaS - Disaster Recovery as a service) ; Osigurava centralizirano upravljanje i praćenje kopija i replika, putem više-stanarskog (multi-tenant) Web portala ; Knjigovodstvo i fakturiranje za upravljane usluge i potrošnju resursa u oblaku

Veeam Software je objavio početak isporuka nove upravljačke konzole, Veeam Availability Console™, konzole za pružatelje usluga, koja pokriva usluge kao što su sigurnosne kopije kao servis (BaaS - Backup as a Service) i oporavak nakon katastrofa kao servis (DRaaS - Disaster Recovery as a service), koje omogućavaju efikasnije upravljanje, praćenje i fakturiranje takvih usluga.

Veeam Availability konzolu mogu koristiti i korporacije s distribuiranom informatičkom opremom, za bolje upravljanje i efikasniju kontrolu kopiranja i replikacije podataka na raznim lokacijama.


Irvine, CA, November 15, 2017

Kofax - vodeća tvrtka za isporuku pizza registrira nove zaposlenike pomoću Kofaxovog softvera

Kandidati koriste mobilnu aplikaciju za podnošenje dokumenata čime se izbjegavaju greške i gubici vremena kod ručne obrade papirnatih dokumenata

Kofax je objavio kako vodeća tvrtka koja se bavi isporukom pizza koristi Kofaxov softver u procesu primanja novih zaposlenika.

U prošlosti je unos i obrada dokumenata o novim zaposlenicima trajala jedan do dva dana. Sada kandidati šalju dokumente preko svojih mobilnih uređaja, a pomoću softvera Kofax Mobile Capture™ se prihvaćaju i obrade za manje od pet minuta. Jednom zaprimljeni sadržaji se automatski izdvajaju, provjeravaju i unose u tvrtkin on-line supozitorij. Kadrovska služba nakon tog može direktno pristupati elektroničkim slikama dokumenata.

Ovakav trenutni pristup dokumentima znači da se lako i brzo može ustanoviti sa li neki dokumenti nedostaju, da li su nepotpuni ili nekonzistentni.

Sada se radi i na tome da se pomoću Kofaxovog softvera ubrzaju obrade i drugih procesa.


23.10.17 – 05.11.17


Tokyo, Japan, and Sunnyvale, CA, U.S. -   November 02, 2017

NetApp i Fujitsu - NFLEX, konvergentna infrastruktura za stratešku informatiku

NetApp i Fujitsu su objavili NFLEX Converged Infrastructure, novo zajedničko rješenje koje će pojednostaviti uvođenje i rad virtualnih okoliša. NFLEX rješenje se isporučuje već spremno za rad, a oslanja se na 20 godina kombiniranog iskustva. Rješenje sadrži modularno određivanje veličine, unaprijed konfigurirane pakete za proširenja, podršku i integrirano upravljanje.

NFLEX je predviđen za srednje i velike poslovne korisnike, spreman je za rad u oblacima i hibridnim okolišima. Oslanja se na Fujitsu Enterprise Service Catalog Manager i NetApp Data Fabric i sadrži najbolje komponente od NetAppa i Fujitsua, uključivši najnovije Fujitsu PRIMERGY CX400 M4 x86 servere, Fujitsu Software ServerView Infrastructure Manager (ISM), opciju za NetApp All Flash FAS A-Series ili hibridne flash FAS sisteme s NetApp ONTAP softverom za upravljanje podacima. NFLEX je projektiran za optimalnu visoku dostupnost.


Munich, November 01, 2017

Fujitsu i NetApp - potpora za poštivanje propisa na privatnoj pohrani za korisnike javnih oblaka

Fujitsu integrira NetAppove sustave za pohranu sa svojim rješenjem za hibridnu pohranu, kakva se koristi u Fujitsu Cloud Service K5 data centrima, da osigura privatnu pohranu za korisnike javnih i virtualnih privatnih oblaka ; Podaci s nekoliko javnih oblaka se sada mogu privatno pohraniti u okviru geografskih granica, što je bitan korak prema poštivanju propisa kao što su EU GDPR (General Data Protection Regulation) ; Daje vidljivost i uvid, pristup i kontrolu, zaštitu i sigurnost preko svih oblaka koji se koriste

Fujitsu je objavio da korisnici Fujitsuovih Cloud Service K5 javnih i virtualnih oblaka sada mogu bolje poštivati propise o pohranjenim podacima. U tu svrhu postoji partnerstvo s NetApp-om koje donosi novu mogućnost za privatnu konsolidaciju i pohranu podataka iz jednog ili više javnih oblaka, na lokaciji po vlastitom izboru. Fujitsu sada korisnicima Cloud Service K5 omogućava privatnu pohranu u okviru sistema javnih oblaka. Fujitsuova hibridna pohrana je zasnovana na NetAppovim rješenjima za privatnu pohranu koja rade u Fujitsuovim globalnim data centrima.


Munich, October 19, 2017

Fujitsu - integrirani uređaj za zaštitu podataka

Nova generacija integriranog uređaja za sigurnosne kopije ETERNUS štiti kritične podatke ; Osigurava punu vidljivost podataka na fizičkim, virtualnim i cloud okolišima ; ETERNUS CS200c S4 se pokreće pomoću Commvault Data platforme i osigurava poštivanje GDPR propisa ; Uređaj je vrlo prikladan za hiper-konvergentne infrastrukture, bitno skraćuje vrijeme uvođenja i umanjuje rizike

Fujitsu je predstavio snažnu podatkovnu platformu ETERNUS CS200c S4, iduću generaciju integriranog uređaja za zaštitu podataka za fizičke, virtualne i cloud okoliše. To je kompletno rješenje spremno za rad čim se izvadi iz kutije koje smanjuje troškove, olakšava rast, a brine se i za poštivanje GDPR propisa.

Fujitsu ETERNUS CS200c S4 se pokreće pomoću Commvault Data platforme i pojednostavljuje zaštitu podataka i upravljanje njima. Projektiran je da bi osigurao kontinuitet poslovanja i može poslužiti za vrlo velike količine podataka. Uređaj kombinira snažni hardver od Fujitsua i vodeći softver za upravljanje podacima od Commvaulta.


Munich, November 02, 2017

Fujitsu - referentni podatkovni modeli za PRIMEFLEX liniju

Servis Predictive Cyber Security korisnicima osigurava ispravnu zaštitu od cyber-napada ; Managed Service kombinira stručnu podršku i real-time podatke o prijetnjama ; Servis korisnicima nudi redovna ažuriranja o tome kako se boriti protiv napada

Fujitsu je objavio novi referentni model za svoj integrirani sistem PRIMEFLEX for High Performance Computing (HPC), koji korisnicima omogućava analitiku visokih performansi podataka (HPDA - High Performance Data Analytics).

Fujitsu nudi novi referentni model za PRIMEFLEX koji korisnicima osigurava malo-rizični pristup i značajne uštede.

Fujitsuov integrirani sistem PRIMEFLEX for HPC je idealno i lako proširivo rješenje koje kombinira HPC i analitiku podataka na jedoj te istoj a single HPC infrastrukturi. Novi referentni model je unaprijed testirano, integrirano rješenje koje sadrži upute korisnicima kako odabrati idealnu konfiguraciju ovisno veličini skupa njihovih podataka. Model sadrži kompletno integrirano rješenje koje se sastoji od računalnih i mrežinih resursa, oporavak pohrane nakon katastrofa, softver za upravlljanje klasterima, aplikaciju i konektor za big data, paralelni datptečni sustav i Fujitsu Gateway.


Tokyo and Kawasaki, Japan, October 24, 2017

Fujitsu - dva nova korporacijska tablet računala

Tablet koji ispunjava stalno rastuće potrebe tržišta

Fujitsu je objavio izdanje dva nova modela korporacijskih tablet računala iz Fujitsu Tablet ARROWS Tab serije Windows tableta. To su ARROWS Tab Q508/SE, za sektor obrazovanja i ARROWS Tab Q508/SB, za korporacijske potrebe.

Proizvodi su otporni na prašinu i vodu, a lakši su od ranijih modela iste veličine. Model predviđen za korporacijsku uporabu se može isporučivati i sa senzorom za otisak prsta, koji povećava zaštitu podataka.


Munich, October 31, 2017

Fujitsu - mali, sigurni i na oko jednostavni: nova generacija FUTRO Thin Client uređaja

Među novim modelima je FUTRO Thin Client model s ugrađenim bio metričkim PalmSecure uređajem za autentifikaciju ; Fujitsu je obilježio 20 godišnjicu serije FUTRO s četiri nova modela, među njima i sva ultra-kompaktna ; Proširene multimedijske mogućnosti za video konferencije i razmjenu ekrana

Fujitsu je objavio novu generaciju FUTRO Thin Client uređaja, optimiziranih za korporacijsku uporabu, s poboljšanom fleksibilnosti, performansama i sigurnosti. Među novim modelima je i Fujitsu Thin Client FUTRO Q940 s PalmSecure uređajem za autentifikaciju pomoću uzorka vena u dlanu. Novi modeli se isporučuju s pred-instaliranim paketima eLux i Scout Enterprise Management i Windows 10 IoT Enterprise.

Ultra-kompaktni FUTRO S540 i S740 modeli imaju kućište od svega 0,87 litri, a FUTRO S940 ima pored ugrađenog izvora napajanja i mogućnost napajanja preko Etherneta (PoE - Power over Ethernet). FUTRO S940 se isporučuje s USB-om tipa C koji omogućava brze USB veze, te s opcionalnom grafičkom karticom za dodavanje raznih tipova monitora.


Munich, October 25, 2017

Fujitsu - pravosudni sustav s rješenjem za digitalno snimanje i pohranu

Fujitsu ARCONTE Trial Recording System je sada dostupan širom EMEIA regije ; Sistem koji se već koristi u tri od četiri suda u Španjolskoj je do sada obradio više od 5 milijuna slučajeva ; Sustav je spreman za rad u oblaku i glatko se uklapa u ostale sudske aplikacije i može pohraniti više od 500.000 sati video snimki godišnje

Fujitsu je objavio početak isporuka sustava za digitalno snimanje sudskih rasprava, Fujitsu ARCONTE, u regiji Europe, Bliskog Istoka, Indije i Afrike (EMEIA). Rješenje se je dokazalo kao najbolji sistem za sudske snimke u Španjolskoj, gdje radi u više od 2.800 sudnica u 434 suda u kojima je modernizirao način na koji se dokumentiraju sudski slučajevi. Sistem automatski snima i pohranjuje snimke sudskih rasprava.

Fujitsu ARCONTE Trial Recording System omogućava rad na više jezika, modularan je i prilagodljiv. Osigurava i poštivanje strogih pravila o zaštiti podataka.

Fujitsu ARCONTE omogućava jednostavno i sigurno snimanje audio-video zapisa, katalogizaciju, pohranu, razmjenu i elektroničku distribuciju sve dokumentacije koja nastaje tijekom sudskih rasprava. Time se znato ubrzava administrativna obrada, a rješenje se također lako uklapa u ostale sudske aplikacije, uključivši i one za upravljanje slučajevima.


SAN JOSE, Calif.—October 26, 2017

Cisco - 32Gbps Storage Switch

Ciscove inovacije za telemetriju u mreži za pohranu su idealne za korisnike iz financijskog sektora, zdravstva, za korporacijske korisnike i pružatelje usluga

Cisco je objavio tehnološke inovacije za svoju iduću generaciju mrežne pohrane koje će korisnicima takvih mreža omogućiti bolju analizu rada i performansi, te im pomoći kod prijelaza na 32 Gbps rješenja.

Cisco isporučuje Cisco MDS 9132T, ekonomični 32Gbps storage fabric switch, koji ima ugrađenu telemetriju za okoliše s flash memorijom i senzore za striming na Cisco MDS 9700 32G modulu, integraciju s Virtual Instruments for deep Fibre Channel (FC) za praćenje performansi mreže za pohranu, te potporu za Cisco Nexus® 9300-FX.


Tinton Falls, NJ and San Jose, CA– October 24, 2017

Commvault - ScaleProtect s Cisco UCS-om za proširivu zaštitu korporacijskih podataka

Kombinacija Commvaultove provjerene referentne dizajn arhitekture za Commvaultov HyperScale softver i Ciscovog unificiranog računalskog sistema ; Korisnicima nudi do sad neviđenu jednostavnost, elastičnost, otpornost, fleksibilnost i mogućnost proširivanja, te štiti i upravlja podacima

Commvault je objavio ScaleProtectTM s Cisco UCS-om, snažno i jedinstveno skalabilno rješenje za zaštitu podataka koje kombinira Commvaultov HyperScale™ softver i Ciscov unificirani računalni sistem (UCS - Unified Computing System).

ScaleProtect™ s Cisco UCS-om predstavlja jedinstveno, integrirano rješenje koje daje jednostavnu, elastičnu, otpornu, fleksibilnu i proširivu infrastrukturu za upravljanje sekundarnim podacima i predstavlja zamjenu za stara rješenja modernim rješenjima za rad u oblacima.


Tinton Falls, N.J. and Des Moines, Iowa — Nov. 1, 2017

Commvault - podatkovna platforma štiti podatke pravosudnog sustava države Iowe

Commvault Data Platform štiti sve veće količine sve raznovrsnijih podataka, ubrzava sigurnosno kopiranje i rješava probleme ranijih rješenja ; Iowa je prva američka država koja je uvela on-line pohranu dokumenata za sve tipove sudskih slučajeva i koja se sprema za elektroničko podnošenje dokaza i ostalih materijala

Commvault je objavio da je pravosudna grana američke države Iowe uvela podatkovnu platformu Commvault Data Platform za elektroničku pohranu sudskih, parničkih i dokaznih materijala.

Godine 2015 Iowa je postala prva američka država koja je uvela elektroničko upravljanje podacima za sve vrste sudskih slučajeva. Građani svih 99 županija (county) u Iowi sada mogu putem browser aplikacija imati uvid u sudske rasprave. Pravosudna grana se priprema za mogućnost online podnošenja dokaza, uključivši audio i video snimke, te ostalih materijala vezanih za slučajeve.

Prednost novog rješenja je i to da se sigurnosno kopiranje sada obavlja za manje od 16 sati, u odnosu na ranijih mjesec dana koliko je bilo potrebno da se kopiraju svi podaci.


Tinton Falls, N.J. and Redwood City, Calif. – Oct. 30, 2017

Commvault - Smart City projekti za županiju San Mateo

Jednostavnije upravljanje podacima, zaštita i aktivacija hibridnog oblaka je poboljšala život stanovnika županije San Mateo

Commvault je objavio kako kalifornijska županija (County) San Mateo koristi Commvaultovu podatkovnu platformu za upravljanje županijskim hibridnim oblakom, koji radi na opremi u vlastitim lokacijama i u javnom oblaku. Commvaultov Data Platform omogućava županiji San Mateo da brzo, lako i ekonomično štiti, seli i aktivira podatke i korištenje pametnih aplikacija potrebnih stanovništvu.

Županija (County) San Mateo je smještena u srcu Silikonske Doline, između San Josea i San Francisca, a sastoji se od 22 grada s ukupnim stanovništvom od 760.000 ljudi. Tamo je i sjedište nekoliko svjetski vodećih kompanija, kao što su Facebook, Oracle Corporation i Electronic Arts. Županija zapošljava 7.600 ljudi.

Županija koristi Commvault da zaštiti, upravlja i aktivira podatke. Stanovnici mogu vidjeti:

·   kako se ispunjavaju razni planovi

·   kako se troše novci

·   interaktivne karte i katastarske podatke

·   prijaviti se za razne programe za socijalnu pomoć

·   pratiti rad raznih županijskih servisa

·   vidjeti i procijeniti kakva opasnost od poplava prijeti njihovim zgradama

·   imati uvid i plaćati poreze na imovinu

Sustav se također brine i za sigurnosne kopije podataka, premještanje podataka na jeftinije medije za pohranu, upravljanje podacima i poštivanje propisa o zaštiti podataka.


 

 

For additional information
If you want to find more about BCC Services, our services and products, please visit us: BCC Services d.o.o., Damira Tomljanovića 7, 10000 Zagreb, Croatia ; or call us: +385 (1) 30-37-600 ; send us a fax: +381 (1) 30-37-699 ; or send us an e-mail to: info@bccservices.com

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2018