nv-1802

   Archives 
BCC Services / Fujitsu Services / ICL

    Home - Arch  BCC novosti  Fujitsu novosti  ICL Novosti  ICL pr.rels.  History Channell  Gallery  Album  Texts & Articles            Home - BCC Serv. 

novosti

2018. – veljača


u ovom broju:

 05.02.18 – 18.02.18

- BCC Services - obnavlja se Red Hat partnerski status

- Fujitsu - "AuthConductor Client", softver za biometričku autentifikaciju na PC računalima

- Fujitsu - LIFEBOOK U938, lagani poslovni notebook sa svim mogućnostima

- Fujitsu - Fujitsuov UShareSoft objavio UForge AppCenter 3.8, isporuka hibridnih cloud aplikacija lakša nego ikada

- Oracle - transformacija upravljanja korporacijskim podacima

- Veritas - korporacijska snapshot tehnologija za zaštitu podataka korisnika Microsoft Azure

- VMware - tvrtka Worldline odabrala VMware platforme za virtualizaciju mreže i upravljanje oblacima

- Kofax - rješenja za banku u Tokiju

22.01.18 – 04.02.18

- NetApp - optimizirani, jednostavniji i brži pristup kritičnim podacima za korisnike zdravstvene skrbi širom svijeta

- NetApp - infrastruktura za američkog proizvođača automobilskog stakla

- Fujitsu - nova generacija ETERNUS all-flash i hibridnih sustava za pohranu

- Fujitsu - skalabilnost i agilnost backup sustava na vlastitim lokacijama poput onih u oblacima

- Fujitsu -novo poslovna "2 u 1" STYLISTIC tablet računala

- Fujitsu - vodeći u Gartnerovom magičnom kvadrantu

- Cisco - kontejnerska platforma za multi-cloud okoliše

- Cisco - inovacije za platformu HyperFlex

- Commvault - novo HPE GreenLake rješenje za sigurnosne kopije za korporacijsku klasu zaštite

- Red Hat - Red Hat CloudForms i Red Hat Ceph za talijanskog telekomunikacijskog operatera

- Kofax - robotska automatizacija procesa za jednu od najvećih svjetskih banki


05.02.18 – 18.02.18


Zagreb, 05.02.2018

BCC Services - obnavlja se Red Hat partnerski status

BCC Services i ove godine obnavlja partnerski status s Red Hatom, multinacionalnom softverskom kompanijom koja isporučuje softverske proizvode otvorenog koda (open-source software) malim, srednje velikim i velikim kompanijama širom svijeta. BCC Services je dugogodišnji Red Hatov partner, a od 2017. godine i nositelj "PremierSolution provider" partnerskog statusa,  što je najviši stručni partnerski status, s dvije specijalizacije: "Data Center Infrastructure" (jedan od pet sistem integratora s tom specijalizacijom na Premier razini u Hrvatskoj), sa slijedećim vještinama: Platform, Platform Migration i Virtualization, te "Cloud Infrastructure" (jedini u Hrvatskoj s tom specijalizacijom na Premier razini), sa slijedećim vještinama: Cloud Management, IaaS i PaaS.

BCC Services pored formalnog partnerskog statusa ima i značajno iskustvo u dizajniranju, implementaciji i podršci SAP HANA infrastrukturnih platformi baziranih na Red Hat Enterprise Linux for SAP®. Red Hat je 1999. godine bio prvi Linux sustav na kojem je SAP implementirao svoje softversko rješenje, te je od tog trenutka nadalje podržan od strane SAP-a kao operativni sustav. Danas u doba modernog SAP HANA rješenja, Red Hat je jedan od dva operativna sustava službeno certificirana za SAP HANA infrastrukturnu platformu. Red Hat za korisnike SAP HANA poslovnog sustava donosi slijedeće prednosti:

·   Operativni sustav certificiran za SAP HANA rješenje u single-node, scale-out multi-node i clustered režimima rada

·   Odlična podrška (dostupna kroz tri različita nivoa pretplate)

·   Temeljito testirane verzije paketa koje smanjuju rizike održavanja operacijskog sustava

·   Dugoročna podrška proizvodima (10 godina za svaku verziju) koja uvelike smanjuje troškove održavanja

·   Velik broj uskladivih (kompatibilnih) softverskih paketa (de-facto Linux standard) posebno za komercijalnu aplikacijsku podršku

·   Velik broj certificiranih hardverskih platformi

·   Ugrađena podrška za virtualizaciju

·   Podrška za klastering, load balancing i distribuirane datotečne sustave.


Tokyo, February 16, 2018

Fujitsu - "AuthConductor Client", softver za biometričku autentifikaciju na PC računalima

Fujitsu je objavio paket Fujitsu Security Solution AuthConductor Client, paket softvera za biometričku autentifikaciju koji radi na PC računalima.

AuthConductor Client osigurava sigurni identifikacijski okoliš koji zamjenjuje identifikaciju pomoću lozinki na osobnim računalima opremljenima s Fujitsuovim senzorima za uzorke žila u dlanu ili takvim samostojećim uređajima koji se priključuju preko USB priključka.


Munich, February 13, 2018

Fujitsu - LIFEBOOK U938, lagani poslovni notebook sa svim mogućnostima

Fujitsu je predstavio LIFEBOOK U938 – proširenu verziju svog najjačeg ultra-pokretnog notebook računala namijenjenog za korisnike koji često putuju. To je najlakše poslovno notebook računalo sa svim  mogućnostima. LIFEBOOK U938 sadrži osmu generaciju Intel® Core™ vPro procesora, priključke za povezivanje i bio-metričku identifikaciju.

LIFEBOOK U938 ima full HD anti-glare ekran od 13,3 inča, visok je 15,5 mm, a težak svega 920 g. Usprkos maloj težini i tankom dizajnu, sadrži sve potrebne mogućnosti, uključivši opcije za spajanje - normalna sučelja za HDMI, USB tipa A i C, kombinirani audio priključak, SD i čitač smart kartica, plus opcionalni 4G/LTE modul. Notebook je opremljen i baterijom duga vijeka rada ikoja omogućava cjelodnevni rad.

Ovaj LIFEBOOK je zaštićen Fujitsuovi PalmSecure uređaj za bio-metričku identifikaciju korisnika, koja za prepoznavanje koristi uzorke vena u korisnikovom dlanu. Alternativno, može se naručiti i čitač otisaka prstiju, ili čitač smart kartica.

Lagano kućište je od magnezija, a isporučuje se u crvenoj ili crnoj boji.


Grenoble, France, February 08, 2018

Fujitsu - Fujitsuov UShareSoft objavio UForge AppCenter 3.8, isporuka hibridnih cloud aplikacija lakša nego ikada

ove mogućnosti automatiziraju postupke oko izrade i uvođenja i olakšavaju isporuku aplikacija

Fujitsu javlja da je njegova tvrtka UShareSoft, koja se bavi automatizacijom hibridnih IT aplikacija, lansirala UForge AppCenter 3.8. Novo izdanje pojednostavljuje isporuku aplikacija u hibridnim informatičkim okolišima  i omogućava korisnicima da modeliraju, izrade i uvedu aplikacije preko samo jedne konzole. Korisnici također lakše sele poslove iz data centra u oblake i obratno.

UForge AppCenter 3.8 donosi funkcionalnost 'brzog lansiranja' koja omogućava trenutno uvođenje aplikacije u oblaku. Korisnici mogu pripremiti modele aplikacija, na osnovu kojih se pripreme njihove slike spremne za rad u oblacima, koje se zatim uvode u jednom ili više oblaka. Ovakav 'modeliraj jednom, primijeni bilo gdje' pristup osigurava ne promijenivo, ponovljivo uvođenje aplikacija na više platformi. Korisnici dobivaju veću agilnost bez gubitka kontrole nad korporacijskim softverom. UForge oslobađa korisnika od mnogih složenih aspekata rada u oblacima, što znači da korisnici više neće morati imati značajne vlastite vještine i alate za rad u oblacima.

UForge AppCenter 3.8 također nudi i sinkronizaciju podataka pri migraciji poslova, što znači da korisnici mogu, kao prvi korak, preseliti samo aplikacije, a kasnije sinkronizirati podatke u novom okolišu. Time se optimizira seljenje velikih skupova podataka, smanjuju zastoji tijekom migracije, te se olakšava selidba poslova iz jednog oblaka u drugi. UForge korisnicima omogućava seobu aplikacija 'u stanju kakvom jesu', tj. da ih se jednostavno postavi na novi host u novom okolišu, ili im omogućava da promijene platformu kako bi dobili bolje mogućnosti upravljanja, praćenja, performanse i ostale optimizacije u oblaku.

UForge AppCenter 3.8 ima potporu za Oracle Cloud, pa korisnici mogu modelirati, migrirati i upravljati aplikacijama za Oracle Cloud. UShareSoft stalno povećava broj potpora za cloud IaaS, PaaS, kontejnerskih i hipervizorskih platformi. Danas korisnici mogu isporučiti aplikacije na više od 25 vrsta oblaka, kontejnera i hipervizora, pa se ne moraju brinuti da će ostati zakovani za jednog isporučitelja rješenja.


New York, NY—Feb 13, 2018

Oracle - transformacija upravljanja korporacijskim podacima

Novi Oracleov korporacijski oblak s paketom za upravljanje podacima  

Oracle je objavio Oracle Enterprise Data Management Cloud, koji je dio platforme Oracle Enterprise Performance Management (EPM) Cloud. Novi proizvod nudi jedinstvenu platformu za lako upravljanje kritičnim korporacijskim podacima.

Oracle Enterprise Data Management Cloud osigurava centralizirano, self-service upravljanje korporacijskim podacima, njihovu razmjenu i racionalizaciju.

Glavne prednosti koje donosi Oracle Enterprise Data Management Cloud su:

·   Brže usvajanje oblaka - migraciju na javne, privatne i hibridne oblake.

·   Veću agilnost poslovanja - brža transformacija poslovanja

·   Bolje usklađivanje korporacijskih aplikacija s poslovnim ciljevima kroz self-service održavanje podataka, te razmjenu i racionalizaciju podataka

·   Sistem za sve korporacijske podatke


Mountain View, CA – February 13, 2018

Veritas - korporacijska snapshot tehnologija za zaštitu podataka korisnika Microsoft Azure

Korisnici mogu lako zaštititi svoje podatke u oblaku koristeći replikaciju i klasifikaciju

Veritas Technologies je objavio CloudPoint 2.0, tehnologiju za upravljanje snapshotima (snimkama trenutnog stanja), koja koristi Microsoft Azure snapshotove. Uz dodatak široke zaštite podataka, korisnici mogu lako replicirati, pretraživati i klasificirati njihove podatke.

CloudPoint 2.0 je integriran u Azure, lako se uvodi, lako se proširuje  i ekonomičan je u radu. Rješenje je izrađeno nanovo od samog početka, imajući na umu okoliše s više oblaka.

Glavne prednosti novog rješenja su:

·   Lako pronalaženje podataka: CloudPoint 2.0 sadrži mogućnost katalogiziranja i granularne rekonstrukcije podataka.

·   Napredni oporavak nakon katastrofa: podaci se lako repliciraju u različitim geografskim regijama.

·   Pomoć za poštivanje propisa: Korisnici lako pretražuju podatke primjenjuju klasifikacijske oznake i mogu brzo pronaći i izbrisati podatke pomoću kojih se mogu identificirati pojedinci, što je zahtjev GDPR (General Data Protection Regulation) propisa

·   Potpora za popularne poslove i okoliše: CloudPoint 2.0 ima potporu za široki niz poslova i aplikacija, uključivši Microsoft SQL Server, MongoDB, VMware i Oracle.

·   Korištenje hibridnog modela: Postojeći korisnici mogu integrirati CloudPoint i Veritas NetBackup softver i uspostaviti most na Azure.


PALO ALTO, Calif. and PARIS, Feb. 13, 2018

VMware - tvrtka Worldline odabrala VMware platforme za virtualizaciju mreže i upravljanje oblacima

Brži ciklus razvoja aplikacija skraćuje vrijeme uvođenja novih servisa ; Mogućnosti za automatizaciju oblaka i mreža oslobađaju informatičke resurse, povećavaju zadovoljstvo kupaca i olakšavaju uvođenje servisa u više zemalja

VMware je objavio da tvrtka Worldline, jedna od vodećih u Europi koja se bavi platnim prometom i transakcijama, uvodi VMwareove platforme za virtualizaciju mreža i upravljanje u oblacima, kako bi ubrzala uvođenje novih servisa i aplikacija, poboljšala sigurnost i osigurala poštivanje propisa. Paketi VMware NSX™ i VMware vRealize® Suite korisniku osiguravaju konzistentnu cloud infrastrukturu i konzistentni rad i veću agilnost poslovanja.

Worldline svoje usluge isporučuje preko svoje "Infrastructure-as-a-Service" platforme i očekuje rast potražnje za takvim uslugama.

Zahvaljujući mogućnostima za automatizaciju oblaka i mreža ugrađenim u pakete VMware NSX i vRealize Suite, Worldline kaže da sada njihovi klijenti mogu birati između niza unificiranih tipova servisa i usluga. Zahvaljujući tome da su unaprijed pred-konfigurirani, takvi servisi se sada mogu pustiti u rad za nekoliko minuta, umjesto nekoliko dana koliko je ranije trebalo.


Irvine, CA, February 13, 2018

Kofax - rješenja za banku u Tokiju

Kofax Kapow Robotic Process Automation softver i Kofax TotalAgility platforma automatiziraju više od 2.000 manualnih procesa

Kofax je objavio da će banka Bank of Tokyo-Mitsubishi UFJ uvesti Kofax Kapow™ i Kofax TotalAgility® platformu kako bi automatizirala manualne poslove i ostvarila digitalnu transformaciju.

Banka je Kofaxov korisnik duže od pet godina, a Kapow i TotalAgility će koristiti da zamjene stare ručne sisteme i da automatiziraju više od 2.000 poslovnih procesa.

Kofax Kapow je platforma za automatizaciju pomoću robotskih procesa. Kapow imitira ljudske akcije i automatizira manualne, ponavljajuće poslove.


22.01.18 – 04.02.18


SUNNYVALE, CA -   January 30, 2018

NetApp - optimizirani, jednostavniji i brži pristup kritičnim podacima za korisnike zdravstvene skrbi širom svijeta

Strojno učenje, umjetna inteligencija, mobilnost, pristup oblacima, IoT i uređaju koji se nose kao odjeća će tijekom 2018 donijeti značajne promjene na području zdravstvene skrbi

NetApp je objavio da poslužuje 63% od 140 najvećih bolnica u SAD. NetApp predviđa da će tijekom 2018 godine strojno učenje, umjetna inteligencija, mobilnost, pristup oblacima, IoT i uređaju koji se nose kao odjeća unijeti značajne promjene na području zdravstvene skrbi

NetApp ima jedinstvenu sposobnost da organizacijama koje se bave zdravstvenom skrbi pomogne da iskoriste puni potencijal njihovih podataka, smanji troškove rada i poboljša skrb za pacijente. NetAppova tehnologija im omogućava optimalni pristup do podataka, znatno manju tromost obrade zdravstvenih podataka i siguran pristup do informacija.


Sunnyvale, Calif. — January 23, 2018

NetApp - infrastruktura za američkog proizvođača automobilskog stakla

Tvrtka Safelite je transformirala usluge vezane za automobilska stakla i osigurala podatke tijekom najgore sezone uragana u povijesti

NetApp je objavio kako američka tvrtka Safelite, specijalizirana za automobilska stakla koristi NetAppovu tehnologiju. Safelite ima sjedište u saveznoj državi Ohio, najveći je proizvođač automobilskih stakla i poslužuje 6 milijuna kupaca sa više od 720 lokacija. Popravci se dogovaraju i prate putem telefona, web stranica i mobilnih uređaji.

Safelite je iskusio probleme tijekom sezone uragana 2016 i zaključio da e potrebno zamijeniti postojeću zastarjelu infrastrukturu. Nova je trebala osigurati fleksibilnost, skalabilnost i jedinstveni operacijski sustav. Novi dana centar je izgrađen koristeći NetApp FlexPod® Datacenter i NetApp SolidFire® operacijski sustav.

Nova infrastruktura je osigurala najveću ikad brzinu aplikacija, de-duplikaciju podataka, te povećani prostor za pohranu na manje opreme. Smanjeni su i troškovi rada. Koristeći NetApp SnapMirror® tehnologiju za replikaciju i arhiviranje NetApp Snapshot™ kopira podatke na druge dijelove data centra, bilo na diskovima, bilo u oblaku.


Munich, January 24, 2018

Fujitsu - nova generacija ETERNUS all-flash i hibridnih sustava za pohranu

Nova učinkovita rješenja za pohranu Fujitsu ETERNUS AF podupiru konsolidaciju pohrane, brzi rast količine podataka i performanse za kritične aplikacije ; Hibridna ETERNUS DX obitelj donosi povećane mogućnosti za uravnoteženje brzine, kapaciteta i troškova ; Maksimalni zajednički rad ETERNUS AF i DX arraya za pohranu znači manje troškova za nabavu i rad

Fujitsu je objavio nove generacije ETERNUS AF S2 all-flash arraya za pohranu i ETERNUS DX S4 srednje velikih hibridnih sistema. Novi sustavi za pohranu su projektirani za visoke performanse potrebne za rast digitalnog poslovanja, kontinuitet i efikasnost, uz maksimalnu mogućnost zajedničkog rada i laku migraciju između hibridne i all-flash pohrane.

ETERNUS AF250 S2 i AF650 S2 su opremljeni velikim keševima, bržim procesorima, 32 GB optičkim kanalima i optimiziranim algoritmima za uporabu multi-core, multi-thread procesora. Osiguravaju visoke performanse, mogućnost širenja kapaciteta za velike količine podataka i velike brzine sustava za pohranu.

ETERNUS AF650 S2 ima kapacitet od skoro 3 PB po sistemu, a zauzima tek polovicu standardnog kabineta koji se koristi u data centrima. ETERNUS AF250 S2 je savršeno all-flash rješenje za male i srednje velike poslovne korisnike .

ETERNUS DX500 S4 i DX600 S4 optimiziraju hibridnu pohranu uz uravnoteženu brzinu, kapacitete i troškove. Obitelj ETERNUS DX S4 osigurava sigurni put za postepenu migraciju na all-flash pohranu.

Novi Fujitsu ETERNUS DX i AF sustavi za pohranu podupiru de-duplikaciju i kompresiju podataka, a njima se upravlja pomoću jednog te istog softvera za upravljanje – Fujitsu ETERNUS SF.


Munich, January 31, 2018

Fujitsu - skalabilnost i agilnost backup sustava na vlastitim lokacijama poput onih u oblacima

Fujitsu je objavio novu referentnu arhitekturu za Commvault HyperScaleTM softver, rješenje za zaštitu podataka zasnovano na unaprijed testiranim konfiguracijama i izgrađenu na Fujitsu PRIMERGY serverima ; Skalabilna pohrana uz predvidive performanse, da bi se na opremi na vlastitim lokacijama ostvarile mogućnosti i ekonomičnost poput one u oblacima ; Pristup malog rizika i ekonomičnog proširivanja ostavlja prostor za rast količine podataka

Fujitsu je objavio novu referentnu arhitekturu za Commvault HyperScaleTM softver koja sustavima za sigurnosno kopiranje instaliranima na vlastitim lokacijama donosi prednosti koje postoje u oblacima. Ovo rješenje za zaštitu podataka je zasnovano na unaprijed testiranim konfiguracijama izgrađeno na Commvault HyperScaleTM softveru i standardnim Fujitsu Server PRIMERGY serverskim sistemima.

Fujitsu referentna arhitektura za Commvault HyperScaleTM softver je predviđena za organizacije kojima su potrebni veći kapaciteti ili performanse. Fujitsu koristi unaprijed provjerene konfiguracije za Commvault Hyperscale softver.

Korisnici dobivaju lako uvodiva, potpuno testirana rješenja za zaštitu podataka koja rade na arhiviranje u fizičkim, virtualnim ili cloud data centrima.


Munich, January 22, 2018

Fujitsu -novo poslovna "2 u 1" STYLISTIC tablet računala

Pokretan kao tablet, produktivan kao notebook - Fujitsu Tablet STYLISTIC Q738, nova linija ultra-pokretnih višenamjenskih tableta za poslovne korisnike ; Vrlo otporni dizajn čini tablet prikladnim za razne okoliše ; Fujitsuov portfelj "2 u 1" tableta pokretan osmom generacijom Intel® Core™ procesora je prikladan za širok raspon poslovnih potreba, od uređaja za mobilni ured do specijalnih aplikacija

Fujitsu je predstavio najnoviji "2 u 1" uređaj - Fujitsu Tablet STYLISTIC Q738. Izuzetna trajnost, pokretljivost tableta, te snaga i produktivnost notebook računala čine STYLISTIC Q738 idealnim izborom za zahtjevne poslove u pokretu.

STYLISTIC Q738 je projektiran da bude otporan i otporan je na slučajna oštećenja zahvaljujući magnezijskom kućištu i pojačanim rubovima. Multi-touch, 13,3-inčni Full HD anti-glare široki ekran se može koristiti i kada je na suncu, a osma generacija Intel® Core™ procesora mu daje performanse notebook računala. Težina mu je svega 789 grama, pa ga se lako nosi, a baterija mu traje cijeli dan.

Zbog svoje robusne izvedbe, STYLISTIC Q738 je idealan za uredske poslove, naročito za poslove oko zdravstvene skrbi i u financijskim institucijama. Isporučuje se s instaliranim Microsoft Windows 10 Pro ili Windows 10 Home operacijskim sustavom, uz opcije čitača pametnih kartica, čitača otisaka prstiju i 4G/LTE modula. Opremljen je USB tip C konektorom za uporabu uz port replikatore. Nudi se i stalak sa stolnom tipkovnicom za rad u uredu.

Fujitsu je predstavio i još neke nove modele tableta - konvertibilni LIFEBOOK T938, te za 360 stupnjeva preklopivi LIFEBOOK P728, koji su također opremljeni Intel® Core™ procesorima. LIFEBOOK T938 ima ugrađenu 5-megapixel (5 MP) stražnju kameru, pa korisnici mogu snimati slike ili video isječke kao na mobilnom telefonu. Prednja kamera je optimizirana za video konferencije.


Munich, January 17, 2018 

Fujitsu - vodeći u Gartnerovom magičnom kvadrantu

Fujitsu je u Gartnerovom magičnom kvadrantu za godinu 2018, u kategoriji Managed Workplace Services, svrstan na mjesto vodećeg ponuđača na području Europe ; Izvještaj vrednuje sposobnost isporučitelja da ispuni svoju viziju i kompletnost te vizije

Fujitsu je u izvještaju "Magični kvadrant" analitičke kuće Gartner za 2018 godinu svrstan na vodeće mjesto u kategoriji Managed Workplace Services za područje Europe, i to petu godinu za redom. Gartnerov "Magični kvadrant" je metodologija za razvrstavanje ponuđača koja vrednuje sposobnost isporučitelja da ispuni svoju viziju, te kompletnost te vizije.

Fujitsu nudi široki portfelj servisa za digitalno radno mjesto (Digital Workplace Services), te trenutno upravlja i poslužuje šest milijuna radnih mjesta širom svijeta. Usluge koje se nude su Workplace Anywhere (radno mjesto bilo gdje), Social Command Centre (nova generacija Service Deska) i Intelligent Engineering (pro aktivne usluge tehničke potpore).


BARCELONA, Spain – January 31, 2018

Cisco - kontejnerska platforma za multi-cloud okoliše

Osigurava razvoj i upravljanje kontejnerskim aplikacijama za hiper-konvergentne infrastrukture, virtualne mašine ili čisti hardver - i na vlastitim lokacijama i u javnim oblacima ; Softverska platforma za Kubernetes rješenja donosi konzistentno uvođenje i upravljanje kontejeriziranim aplikacijama

Cisco je objavio Cisco® Container Platform, otvorenu softversku kontejnersku platformu za rad na vlastitim lokacijama i u javnim oblacima. Kontejnerska platforma pojednostavljuje i ubrzava razvoj i uvođenje aplikacija.

Ciscova kontejnerska platforma omogućava rad u otvorenom, multi-cloud okolišu koji omogućava konzistentno uvođenje i upravljanje aplikacijama na više platformi, uključivši i Cisco HyperFlex™, virtualne mašine i čisti hardver, instaliranim na vlastitim lokacijama ili u oblacima.


SAN JOSE, Calif. – January 25, 2018

Cisco - inovacije za platformu HyperFlex

Izdanje 3.0 softvera za Cisco HyperFlex poboljšava performanse i pojednostavljuje uporabu za sve aplikacije, u svakom oblaku, u svakoj skali ; potpora za kontejnere i Microsoft Hyper-V, integracija mult-icloud servisa, provjereni poslovi

Cisco je objavio inovacije za platformu Cisco® HyperFlex™, izašao je 3.0 softver koji HyperFlex poboljšava performanse i pojednostavljuje uporabu za sve aplikacije, u svakom oblaku, u svakoj skali. Proširenja uključuju potporu za Microsoft Hyper-V, stretch klastere, kontejnere i nove multi-cloud servise koji omogućavaju da se aplikacije uvode, prate i njima se upravlja u bilo kojem oblaku.


Tinton Falls, N.J. Jan. 22, 2018

Commvault - novo HPE GreenLake rješenje za sigurnosne kopije za korporacijsku klasu zaštite

Novo rješenje kombinira jednostavnost, agilnost i ekonomičnost rada u javnim oblacima sa sigurnošću i performansama sustava na vlastitoj lokaciji

Commvault je objavio da je Hewlett Packard Enterprise (HPE) odabrao njegovu Commvault Data platformu za pokretanje njegovog novog HPE GreenLake rješenja za rad sa sigurnosnim kopijama. Commvaultov softver je unaprijed integriran s HPE serverima, pohranom i mrežnom opremom.

Kroz potporu za HPE GreenLake Backup, Commvault pojednostavljuje rad sa sigurnosnim kopijama i osigurava sav potreban hardver, softver i usluge potrebne za zaštitu podataka.


MILAN — January 30, 2018

Red Hat - Red Hat CloudForms i Red Hat Ceph za talijanskog telekomunikacijskog operatera

Red Hat je objavio da je Fastweb, jedan od vodećih telekomunikacijskih operatera u Italiji uveo Red Hat CloudForms i Red Hat Ceph pohranu kako bi svojim korporacijskim klijentima brže nudio skalabilnije, efikasnije i fleksibilnije cloud servise. Cilj Fastweba je pomoću Ref Hatovih tehnologija optimizirati cloud pohranu i upravljanje, te postići visoki stupanj automatizacije.

Fastweb svojim klijentima nudi telekomunikacijske i informatičke servise zasnovane na oblacima, uključivši javne i privatne oblake, virtualne desktopove, sigurnosno kopiranje, email-kao-servis i pohranu-kao-servis.

Nakon razmatranja i testiranja rješenja koja su se nudila na tržištu, Fastweb je odabrao i uveo Red Hat CloudForms zbog mogućnosti za unificirano upravljanje u hibridnim okolišima te zbog integracije s Red Hat OpenStack platformom.


Irvine, CA, January 23, 2018

Kofax - robotska automatizacija procesa za jednu od najvećih svjetskih banki

Jedna od 10 najvećih svjetskih banaka investirala u rješenje koje automatizira poslovne procese

Kofax je objavio veliku narudžbu za rješenje za robotsku automatizaciju procesa (RPA - robotic process automation). Kupac je jedna od 10 najvećih svjetskih banki, a narudžba uključuje Kofax Kapow™ i Kofax TotalAgility®.

Banka je dugovječni Kofaxov korisnik i pomoću ovog rješenja će automatizirati više od 2.000 ručnih procesa na koje se troši mnogo vremena i truda, te će povećati produktivnost djelatnika i poboljšati poslovanje.

Kofax Kapow je RPA softver koji korisnicima omogućava uporabu pametnih robota koji imitiraju ljudske akcije i automatiziraju ručne postupke koji se ponavljaju.


For additional information
If you want to find more about BCC Services, our services and products, please visit us: BCC Services d.o.o., Damira Tomljanovića 7, 10000 Zagreb, Croatia ; or call us: +385 (1) 30-37-600 ; send us a fax: +381 (1) 30-37-699 ; or send us an e-mail to: info@bccservices.com

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2018