nv-1809

   Archives 
BCC Services / Fujitsu Services / ICL

    Home - Arch  BCC novosti  Fujitsu novosti  ICL Novosti  ICL pr.rels.  History Channell  Gallery  Album  Texts & Articles            Home - BCC Serv. 

novosti

2018. – rujan


u ovom broju:

 17.09.18 – 30.09.18

- NetApp privatni oblaci - case study, Komisija za nadzor komunalnih poduzeća u Kaliforniji

- NetApp blog - budite pokretatelj promjena, a ne rješavatelj problema

- Fujitsu - izuzetno kompaktni i energetski učinkovit poslovni ESPRIMO G558 PC

- Fujitsu - RunMyProcess za veće zadovoljstvo kupaca i efikasnost osiguravajuće kuće

- Micro Focus - nova rješenja za zaštitu podataka za virtualizirane i hibridne IT okoliše

- Oracle - novo izdanje Jave za produktivniji razvoj

- VMware - Workstation 15 i Fusion 11 donose inovacije za personalne desktopove

20.08.18 – 02.09.18

- NetApp privatni oblaci - što je privatni oblak?

- NetApp blog - vodič za razumijevanje hiper-konvergiranih infrastrukturnih arhitektura

- Fujitsu - 10 novih modela korporacijskih PC računala

- VMware - platforma za upravljanje digitalnim radnim prostorom

- VMware - hibridni cloud portfelj proširen novim sigurnosnim mogućnostima, infrastrukturom za lakši razvoj i mogućnostima za upravljanje radom

- VMware - digitalni temelji se šire na rub mreže i Internet Stvari

- Broadcom, NetApp i VMware - jedna od prvih demonstracija end-to-end NVMe-a preko optičkih linija, s vSphere

- Veeam i Cisco - Inteligentno upravljanje podacima u kombinaciji s Cisco HyperFlexom za novo rješenje za visoku dostupnost

- Veritas - prvoklasna zaštita podataka sa znatno jednostavnijim sučeljem


17.09.18 – 30.09.18


NetApp privatni oblaci - case study, Komisija za nadzor komunalnih poduzeća u Kaliforniji

Ovo je još jedan iz niza članaka o privatnim oblacima koje povremeno objavljujemo.

Koristeći NetApp SolidFire, Kalifornijska komisija za nadzor komunalna poduzeća je nadvladala prepreke prema totalnoj virtualizaciji, smanjila kvadraturu potrebnu za pohranu i povećala efikasnost ; Prekoračen prag od 80% prema totalnoj virtualizaciji

Kalifornijska Komisija za komunalne poslove (CPUC - California Public Utilities Commission) je uspješno virtualizirala oko 80% svojeg informatičkog okoliša koristeći VMwareove proizvode. No, u tom trenutku je inovacija naišla na nepremostivu prepreku: ograničenja za performanse i sve veći troškovi za tradicionalnu pohranu. Prelazom na NetAppovu SolidFire all-flash pohranu, CPUC je uspio virtualizirati i tih preostalih 20% poslova - poslove s najvišim IOPS-om.

CPUC nadzire rad privatnih kompanija koje isporučuju električnu energiju, prirodni plin i vodu, te pružaju telekomunikacijske i prometne usluge. Komisija se brine da stanovnici dobiju sigurne i pouzdane komunalne usluge i infrastrukturu, uz razumnu cijenu.

CPUC komisija je u traženju načina da smanji kvadraturu potrebnu za smještaj opreme i poveća njenu učinkovitost vrednovala niz rješenja od raznih vodećih dobavljača. SolidFire je ponudio visoku dostupnost i samo-liječenje (mogućnost nastavka rada i u slučaju istovremenog ispada više obradnih čvorova), te proširivu arhitekturu. SolidFire nudi linearno proširivanje i kapaciteta i performansi bez potrebe za migracijom podataka. Može se početi s jednostavnim klasterom od četiri čvora koja se može proširivati kako to zahtijevaju poslovne potrebe. Novi čvorovi se dodaju bez ometanja rada, a podaci se automatski preraspodjeljuju na nove diskove.

SolidFire je integriran s VMwareovim Storage I/O Control (SIOC), čime se osiguravaju zajamčene performanse. Nakon uspješnog testa koji je potvrdio ispravnost koncepta, CPUC je uveo SolidFire i virtualizirao svoje najzahtjevnije poslove: Microsoft SQL i VMware Horizon infrastrukturu za desktopove.


NetApp blog - Doug Chamberlain, 08/23/2018

NetApp blog - budite pokretatelj promjena, a ne rješavatelj problema

Da li vam je dodijao beskrajni niz prijava problema koje zakrčuju vaš ulazni poštanski sandučić? Želite li svoj virtualni okoliš dovesti na slijedeću razinu? Ako vam je cilj uspješna digitalna transformacija, vrijeme je da saznate što na tom polju radi NetApp.

Mnogi korisnici su uvidjeli da je mogućnost uvođenja privatnog oblaka na vlastitoj lokaciji strateška inicijativa. Da bi pomogao, NetApp je objavio verificiranu arhitekturu (NVA - NetApp Verified Architecture) za izgradnju VMware privatnog oblaka na NetApp HCI. Koristeći poznate i provjerene VMware alate, NVA donosi nacrt za korporacijski privatni oblak za mješovite kombinacije poslova.

Korisnici koji žele koristiti VMware Cloud na AWS (VMC), mogu spojiti Cloud Volumes ONTAP instance na VMC instance koje su udomljene na AWS-u.


Munich, September 27, 2018

Fujitsu - izuzetno kompaktni i energetski učinkovit poslovni ESPRIMO G558 PC

Fujitsu ESPRIMO G558 s volumenom manjim od 1 litre, malim tlocrtom i jednim USB-C konektorom se praktički može montirati bilo gdje ; Namijenjen je za slučajeve gdje raspoloživi prostor, sigurnost i ekonomika zahtijevaju manje i energetski učinkovitije uređaje s ugrađenim sigurnosnim karakteristikama

Fujitsu je predstavio do sad najmanje stolno osobno računalo, ESPRIMO G558. Volumen mu je manji od 1 litre, a dovoljno je maleno da se spoji na poleđinu monitora, no dovoljno je jako za desktop i na webu zasnovane uredske aplikacije.

Novi ultra-kompaktni PC ima volumen od 0,86 litri i 96% je manji od tradicionalnog mikro-tower desktop PC-a, a isporučuje se s najnovijim Intel® Core procesorima. Uz minimalno zauzeće prostora i minimalnu emisiju topline i buke, ESPRIMO G558 se može montirati bilo gdje - na zid, ispod stola ili iza monitora. Kada je uparen s FUJITSU Display P24-9 TE monitorom, jedini USB-C kabel osigurava napajanje i umrežavanje i sinkronizirati uključivanje i isključivanje napajanja monitora i PC-a.

ESPRIMO G558 sadrži Intel® Core procesore osme generacije, ima potporu za dva ekrana, potporu za standardna mini PC sučelja (HDMI+DP, 4+2 USB, LAN, audio), DDR4 2666 MHz memoriju, potporu za M.2 i SSD PCI Express® NVMe disk. Fujitsu ESPRIMO se alko servisira i omogućuje dogradnje diskova i memorije. ESPRIMO G558 je projektiran, razvijen, testiran i proizveden po njemačkim standardima u Fujitsuovoj tvornici u Augsburgu u Njemačkoj.

Novi ESPRIMO G558 je najmanji uređaj iz Fujitsu ESPRIMO PC linije. Fujitsu nudi i malo veći ESPRIMO Q558 mini PC, koji ima iste performanse as kao novi ESPRIMO G558, no sadrži opciju za ugrađeni optički disk i ugrađeni izvor napajanja.


Munich, September 19, 2018

Fujitsu - RunMyProcess za veće zadovoljstvo kupaca i efikasnost osiguravajuće kuće

Projekt automatizacije toka posla pokretan pomoću Fujitsu RunMyProcess je poboljšao ukupnu agilnost i optimizirao poslovna procese ; Digitalna platforma kao servis omogućava osiguravatelju da postojeće sisteme i servise integrira i širi preko višestrukih okoliša ; Znatno poboljšane usluge kupcima, za više od 1,7 milijuna transakcija mjesečno, lakše administriranje

Fujitsu je objavio da je vodeća meksička osiguravajuća kompanija Grupo Nacional Provincial (GNP) uvela platformu za automatizaciju toka posla Fujitsu RunMyProcess, kao dio projekta za digitalnu transformaciju i poboljšanje usluga klijentima.

GNP mjesečno obrađuje oko 1,7 milijuna transakcija. GNP je uvidio da njihova IT infrastruktura i obrade moraju biti jako prilagodljivi, sigurni, i proširivi i efikasni. Važan dio projekta je bilo poboljšanje usluga klijentima, s naglaskom na ubrzanje usluga i smanjenje čekanja da se obrade odštetni zahtjevi. GNP je odabrao Fujitsuovu platformu za automatizaciju toka poslova, RunMyProcess.

RunMyProcess je digitalna platforma - koja radi kao servis - koja omogućava brzu izgradnju, testiranje, uvođenje i širenje aplikacija koje nisu ovisne o uređajima. Aplikacije povezuju poslovne procese preko oblaka, opreme na lokaciji i mobilnih uređaja. Procesi su optimizirani i uklonjena su uska grla i smanjeno je administriranje.

Uz pomoć RunMyProcessa, korisnici mogu modelirati i najsloženije poslovne procese i integrirati postojeće sisteme i servise - od cloud servisa kao što je Office 365do rješenja koja se obrađuju na lokaciji, kao što je SAP - preko bilo kojeg uređaja koji ima dozvolu za priključenje na korporacijsku mrežu.

Uvedeni su procesi koji integriraju postojeće aplikacije i Cloud servise i osigurana je potrebna razina sigurnosti, poštivanje propisa i nivoi usluga. Nakon što je uveo RunMyProcess, GNP je skratio vrijeme odziva i bolji uvid u sve odštetne zahtjeve.


SUNNYVALE, CA – September 18, 2018

Micro Focus - nova rješenja za zaštitu podataka za virtualizirane i hibridne IT okoliše

Data Protector Express for Virtualized Environments i Data Protector Premium za fizičke, virtualne i multi-cloud poslove

Micro Focus je objavio Data Protector Express i Data Protector Premium - najnovija izdanja rješenja za korporacijsko sigurnosno kopiranje i oporavak. Kako organizacije prihvaćaju hibridnu informatiku, DevOps, i prognostičku analitiku, njihov IT okoliš zahtijeva napredni sustav za zaštitu podataka koji će zadovoljiti nove potrebe sigurnosti i dostupnosti podataka, troškove i zahtjeve zakonskih propisa o zaštiti podataka.

Data Protector Express je namijenjen visoko virtualiziranim poduzećima koja za svoje virtualne okoliše zahtijevaju naprednu zaštitu korporacijska klase, po optimalnoj cijeni. Glavne mogućnosti Data Protector Expressa su:

·   Zaštita bez agenata i za VMware i za Hyper-V poslove

·   Napredne mogućnosti za rekonstrukciju virtualnih mašina

·   Integrirano izvještavanje i analitika

Data Protector Premium je namijenjen poduzećima kojima je potrebno unificirano rješenje za sigurnosno kopiranje i rekonstrukciju za mješovite fizičke, virtualne i multi-cloud poslove. Premium izdanje sadrži:

·   Integraciju s vodećim alatima kao što su Micro Focus Business Value Dashboard i proizvodi za orkestraciju rada

·   Integrirano izvještavanje i analitika za dubinski uvid u poslove oko sigurnosnog kopiranja

·   Prirodna integracija s aplikacijama i infrastrukturom za brzo sigurnosno kopiranje i oporavak

·   Integracija s vodećim pružateljima Cloud usluga koja korisnicima omogućava selidbu sekundarnih podataka u oblak po izboru

·   Data Protector Premium je SAP-certificirano rješenja koje donosi konzistentnu zaštitu za SAP i SAP HANA aplikacije


Redwood Shores, Calif.—Sep 25, 2018

Oracle - novo izdanje Jave za produktivniji razvoj

Oracle je objavio početak isporuka proizvoda Java SE 11 (JDK11). JDK 11 donosi više poboljšanja za razvoj aplikacija i potporu za moderne standarde za kriptografiju i Internet, uključivši TLS 1.3 i HTTP/2.

Korisnici mogu preći s izdanja Java SE 8 na izdanje Java SE 11 brzinom koja im najbolje odgovara. Oracle namjerava održavati JDK 11 do godine 2026, a izdanje slijedeće verzije je planirano za rujan 2021.


PALO ALTO, Calif., Sept. 25, 2018

VMware - Workstation 15 i Fusion 11 donose inovacije za personalne desktopove

Novi VMware Workstation REST API omogućava piscima softvera integraciju s alatima trećih stranaka i automatizirani razvoj, projektiranje i testiranje ; Proširenja za platformu VMware Fusion sadrže nove kontrole i poboljšanja za korisničko sučelje

VMware je objavio najnovija izdanja svojih rješenja VMware Workstation i VMware Fusion. Proširenja sadrže poboljšanja za REST API sučelja koja omogućavaju integraciju Workstation 15 Pro i Fusion 11 Pro s modernim razvojnim alatima koji automatiziraju razvoj, dizajn i testiranje. Obje platforme imaju i poboljšana korisnička sučelja, proširenu potporu za operacijske sustave i hardver, te bolji daljinski pogled za VMware vSphere.


20.08.18 – 02.09.18


NetApp privatni oblaci - što je privatni oblak?

Ovo je prvi iz niza članaka o privatnim oblacima koje ćemo povremeno objavljivati.

Javni oblaci su pokazali kako se lako može prilagođavati promjenjivim poslovnim potrebama. I korisnici privatnih oblaka očekuju istu lakoću uporabe internih platformi. Efikasni privatni oblak mora na zahtjev osigurati istu predvidivu dostupnost i performanse.

Privatni oblak je interni ekvivalent javnog oblaka. Važna je lakoća kojom se dodjeljuju i modificiraju resursi, što se radi na automatizirani i samo-poslužni način koji zahtijeva minimalno komuniciranje između krajnjih korisnika i informatičara.

Danas praksa pokazuje da su za razvoj aplikacija vrlo prikladni javni oblaci. No privatni oblaci su sazdani da osiguraju odziv i prilagodljivost informatičkog ekosistema novim potrebama poslovanja.

Poželjno je da se sloboda koju osigurava samoposluživanje u javnim oblacima bude primjenjiva i za privatne oblake.

Javni oblaci mogu zadovoljiti mnoge potrebe, no postoje slučajevi kada su privatni oblaci poželjniji.

·   Propisi i sigurnost
Kada je potrebna veća kontrola nad podacima, potrebno je kombinirati spretnost samoposluživanja i sigurnosti koju osigurava interna kontrola hardvera. U privatnim oblacima je lakše osigurati kontrolu nad platformom i ograničiti pristup do nekih podataka.

·   Kontrola troškova
U javnim oblacima je lako doći do resursa, pa se može desiti da krajnji korisnici ugrabe više resursa nego što im je stvarno potrebno, što može značiti da troškovi mogu rasti brže od koristi. U privatnim oblacima je lakše kontrolirati dodjelu resursa, a time i troškove.

·   Razvoj i testiranje aplikacija
Prilikom razvoja i testiranja novih aplikacija dolazi do jako neujednačene potrebe za resursima. Javne mreže to lako rješavaju, no ako se u privatnom oblaku za razvoj dodijeli količina resursa razmjerna onoj koja će biti potrebna za rad gotove aplikacije, biti će manje iznenađenja kad aplikacija krene u rad.


NetApp blog, Troy Mangum, 06/12/2018

NetApp blog - vodič za razumijevanje hiper-konvergiranih infrastrukturnih arhitektura

NetApp je na nedavnoj konferenciji u Austinu, Texas, predstavio tri različita rješenja za hiper konvergiranu infrastrukturu (HCI - hyper converged infrastructure) koja se danas mogu naći na tržištu, te relativne prednosti i slabosti svake od njih. Tri HCI arhitekture su:

·   Hipervizor sa pohranom u virtualnoj mašini

·   Integrirani hipervizor i pohrana

·   Nezavisni hipervizor i pohrana

Analitičarska kuća Gartner prognozira da će se do 2020 najmanje 20% svih poslovno-kritičnih aplikacija preseliti s tradicionalne infrastrukture na HCI. Nemojte riskirati najvrjednije što imate - svoje podatke - prije nego usporedite raspoloživa HCI rješenje i kako svako od njih ispunjava stalno mijenjajuće potrebe vašeg poslovanja. Svaka od tri HCI arhitekture nudi značajne poslovne prednosti, i to:

·   Lakoća kupnje

·   Jednostavno postavljanje

·   Konsolidirano upravljanje

·   Puna potpora

·   Ekonomika plaćanja koliko se troši

Premda se HCI rješenja od različitih dobavljača nude slični komplet poslovnih koristi, između raznih rješenja postoje značajne arhitekturne razlike. Kada budete vrednovali HCI opcije koje vam se nude za ispunjenje potreba iduće generacije vašeg data centra, važno je prije nego se odlučite za jedno od njih, razumjeti razlike između ponuđenih HCI rješenja.

Da bi vam pomogli otkriti prednosti i mane tri pristupa za HCI rješenja, razvili smo vodič za detaljnu usporedbu tri raspoložive arhitekture. Nadamo se da ćemo vam tako pomoći da izaberete HCI rješenje primjereno vašem poslovanju.

Preuzmite vodič za tri pristupa za HCI i otkrite kako se razlikuju HCI arhitekture. Vidjeti ćete da je se je svaki od proizvođača pri donošenju dizajn odluka rukovodio načinom na koji su svoj proizvod namjeravali dovesti na tržište. Ovaj vodič će vam pomoći da usporedite sve arhitekture i ustanovite koje su dizajn odluke bile najprikladnije u trenutku pojave na tržištu, integraciju hipervizorskih mogućnosti ili fleksibilnost i mogućnost proširivanja. Pozivamo vas da definirate mogućnosti koje su važne za vaš slučaj i da to iskoristite prilikom vrednovanja HCI rješenja. Napravite si tablicu po kojoj ćete vidjeti kako te arhitekture odgovaraju vašim potrebama.

Koje HCI rješenje ćete odabrati? Preuzmite izvještaj o uspoređivanju.

Za detaljne tehničku diskusiju o tri arhitekture, pogledajte nedavno održanu prezentaciju "NetApp Comparing HCI Architectures".


Tokyo and Kawasaki, Japan, August 22, 2018

Fujitsu - 10 novih modela korporacijskih PC računala

Fujitsu je objavio deset novih modela računala iz Fujitsu Notebook i LIFEBOOK obitelji korporacijskih računala, jedan novi model iz Fujitsu Desktop ESPRIMO obitelji stolnih PC računala i tri modela iz Fujitsu CELSIUS obitelji radnih stanica.

Ultra-lagani LIFEBOOK U938/T mobilni PC ima ekran od 13,3 inča i projektiran je za vrlo pokretne korisnike. Isporučuje se s Windows 10 April 2018 Update, i sadrži bežično umrežavanje. Zbog sigurnosti, podaci se mogu kriptirati pomoću Portshutter Premium Attachecase softvera.

Iz obitelji LIFEBOOK računala, Fujitsu je objavio modele A748/T, A747/T i A577/T, s ekranima od 15,6 inča, te lagane, kompaktne LIFEBOOK S938/T i S937/T modele s ekranima od 13,3 inča.

Fujitsu nudi i ESPRIMO K558/T, "sve-u-jednom" (all-in-one) model, CELSIUS J580, kompaktni model, i CELSIUS W580 mini tower. Svi modeli se isporučuju s Windows 10 April 2018 Update i sadrže najnoviju generaciju Intel Core procesora. Fujitsu nudi i CELSIUS J550/2, s operacijskim sustavom Windows 10 Fall Creators Update.


LAS VEGAS, Aug. 27, 2018

VMware - platforma za upravljanje digitalnim radnim prostorom

Radni prostor pokretan pomoću informacija, platforma Workspace ONE donosi poboljšanu sigurnost, automatizaciju i bolji uvid. ; Novi inteligentni hub Workspace ONE optimizira prijavljivanje i korisničko sučelje preko različitih platformi. ; Virtualni desktopovi i aplikacije se isporučuju kao servisi i koriste prednosti modernog upravljanja.

VMware je objavio inovacije za svoju platformu Workspace ONE, koja ubrzava osiguranje servisa za radne prostore i čini ih dostupnima djelatnicima. Sada su dostupna rješenja za moderno upravljanje u okolišima Windows 10 Mac, iOS, Android, i Chromebooks. Poboljšani su korisničko sučelje i aplikacije, te interakcija.

Cloud servis Workspace ONE Intelligence omogućava uvid i automatizaciju kroz cijeli digitalni radni prostor.


LAS VEGAS, Aug. 27, 2018

VMware - hibridni cloud portfelj proširen novim sigurnosnim mogućnostima, infrastrukturom za lakši razvoj i mogućnostima za upravljanje radom

Nova platforma VMware vSphere Platinum Edition sadrži AppDefense za sigurnije aplikacije, infrastrukturu, podatke i pristup ; VMware uvodi vSAN ažuriranje koje olakšava uvođenje HCI-a ; Nova proširenja za platformu VMware vRealize za upravljanje u oblacima

VMware je predstavio inovacije za svoj portfelj proizvoda za hibridne oblake. VMware je predstavio novo izdanje vSphere Platinum Edition koja povećava sigurnost aplikacija i infrastrukture, novo izdanje vSAN-a koje olakšava prihvaćanje HCI-a, te ažuriranja za VMware vRealize platformu za upravljanje u oblacima (CMP - cloud management platform).

vSphere Platinum donosi integriranu zaštitu aplikacija, uključivši i bolje poštivanje propisa.

Ažuriranja za vSAN 6.7 Update 1 olakšavaju prihvaćanje HCI-a i smanjuju vrijeme potrebno za održavanje.

VMware vRealize Cloud Management platforma pomaže korisnicima pri automatizaciji i standardizaciji u okolišima hibridnih oblaka, a sadrži i alate za razvoj kontejnerskih aplikacija.


LAS VEGAS, Aug. 28, 2018

VMware - digitalni temelji se šire na rub mreže i Internet Stvari

VMware je objavio strategiju za rad na rubu mreža i nove proizvode za Internet Stvari (IoT - Internet of Things). VMware razvija okvir koji širi VMwareove hibridne i multi-cloud okoliše na rubove mreža. Potrebe za računalstvo na rubu mreža i IoT se sve više šire, a milijarde uređaja priključenih na rubovima mreža zahtijevaju sve veće razine računalnih kapaciteta, a njima treba i upravljati , treba ih zaštititi i automatizirati rad s njima. VMware će osigurati lokalno prikupljanje informacija i računalne resurse od data centara, kroz oblake , sve do samog ruba.

VMware pojednostavljuje infrastrukturu za rubove mreža i IoT, osigurava ih i omogućava lako širenje.


SAN JOSE, Calif., Aug. 27, 2018

Broadcom, NetApp i VMware - jedna od prvih demonstracija end-to-end NVMe-a preko optičkih linija, s vSphere

Optimizirano rješenje za korporacijske korisnike SAN-a na vlastitim lokacijama ; koristi VMwareove standardne alate za upravljanje i postojeću SAN infrastrukturu

Broadcom, NetApp i VMware se demonstrirali novo rješenje za NVMe preko optičkih veza (NVMe/FC - NVMe over Fibre Channel) koje donosi novi nivo performansi pohrane koji je potreban za real-time aplikacije za umjetnu inteligenciju, mašinsko učenje i real-time analitiku.

Demonstrirali su:

·   NVMe over Fibre Channel koji radi na VMware vSphere

·   Izgradnja NVMe sustava na NetApp Array za Windows, SUSE i Red Hat virtualne mašine.

·   Uspostavu diska za virtualne mašine (VMDK - Virtual Machine Disk)

·   Instaliranje VMs-a na NVMe/FC Name Space na osnovu ISO-a na SCSI FCP LUN, s demonstracijom istovremenog NVMe/FC i SCSI FCP na istoj infrastrukturi


BAAR, Switzerland: August 28, 2018

Veeam i Cisco - Inteligentno upravljanje podacima u kombinaciji s Cisco HyperFlexom za novo rješenje za visoku dostupnost

Veeam je objavio da je proširio suradnju s Ciscom, s ciljem da se omogući Veeam High Availability za Cisco HyperFlex™. Radi se o novoj, vrlo otpornoj platformi za upravljanje podacima koja se glatko proširuje, s kojom se lako upravlja i koja ima potporu za okoliše s više oblaka.

Novo rješenje kombinira Veeam Hyper-Availability platformu s Ciscovim HyperFlexom, rješenjem za hiper-konvergiranu infrastrukturu (HCI - Hyperconverged Infrastructure).

Rezultat je visoko otporna i dostupna podatkovna platforma koja se može koristiti kao Veeam repozitorij i na kojoj može poslužiti kao kompletna Veeam Availability platforma.

Prednosti su:

·   Hiper-dostupnost za sve vrste poslova - virtualne, fizičke i u oblaku

·   Glatko proširivanje i manji troškovi rada

·   Manji rizik i brže uvođenje

·   Jednostavniji i optimizirani razvoj: jedan jedini Cisco SKU koji sadrži sav instalirani softver i hardver upravo potrebnog kapaciteta.

·   Jednostavna kupnja i potpora s jednog mjesta - preko Cisca


Mountain View, CA – August 21, 2018

Veritas - prvoklasna zaštita podataka sa znatno jednostavnijim sučeljem

Novi Veritasov NetBackup modernizira načine na koje poslovne organizacije rade sa sigurnosnim kopijama na vlastitim lokacijama i u oblacima ; Nove funkcije za sigurnosno kopiranje VMWarea i ostalih virtualiziranih poslova

Veritas Technologies je objavio Veritas NetBackup 8.1.2 sa značajno poboljšanim korisničkim sučeljem koje pojednostavljuje zaštitu podataka i modernih poslova.

Novi Veritas NetBackup 8.1.2 donosi korisnicima najbolju zaštitu podataka i poboljšano sučelje. Intuitivno sučelje ovlaštenim korisnicima omogućava laku zaštitu i praćenje njihovih podataka koji se čuvaju na vlastitim lokacijama ili u oblacima, Veritas NetBackup pojednostavljuje svakodnevne poslove i omogućava da djelatnici odigraju važnu ulogu u upravljanju podacima.

S novim moderniziranim sučeljem koje donosi Veritas NetBackup 8.1.2, svi ovlašteni korisnici mogu sigurno pristupati i upravljati sigurnosnim kopiranjem i rekonstrukcijom pomoću nekoliko klikova na njihovim mobilnim uređajima. Kroz integraciju s web servisom “Veritas Smart Meter” korisnici lako uoče eventualne probleme, lako pregledaju izvještaje o iskorištenju kapaciteta, te poduzimati potrebne akcije.


 

 

For additional information
If you want to find more about BCC Services, our services and products, please visit us: BCC Services d.o.o., Damira Tomljanovića 7, 10000 Zagreb, Croatia ; or call us: +385 (1) 30-37-600 ; send us a fax: +381 (1) 30-37-699 ; or send us an e-mail to: info@bccservices.com

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2018