nv-1811

   Archives 
BCC Services / Fujitsu Services / ICL

    Home - Arch  BCC novosti  Fujitsu novosti  ICL Novosti  ICL pr.rels.  History Channell  Gallery  Album  Texts & Articles            Home - BCC Serv. 

novosti

2018. – studeni


u ovom broju:

 12.11.18 – 25.11.18

- BCC Services - SAP-HANA i klijentska oprema za tvrtku Mobilisis iz Varaždina

- BCC Services – zahvalnica za pomoć pri organizaciji skupa Magic World of Textiles

- NetApp – najbolji dobavljač solid-state array sistema po izboru korisnika i vodeći u Gartnerovom Magičnom kvadrantu

- Red Hat - Red Hat OpenStack Platform 14, unificirani temelj za Kubernetes i virtualne mašine

- Broadcom - NVMe RAID rješenje prošireno novim softverom, topologijom i mogućnostima za upravljanje

- Kofax - Kofax RPA za automatizaciju robotičkih procesa

- OpenText - mašinsko učenje za Sun Chemical unaprjeđuje usluge korisnicima

29.10.18 – 11.11.18

- Fujitsu - Fujitsu Forum Munich

- Fujitsu - do sada najsnažniji početni poslovni PRIMERGY serveri

- Fujitsu - PRIMEFLEX za Microsoft Azure

- Fujitsu - u portfelj za pohranu se uvodi NVMe tehnologija

- Cisco - hibridno rješenje za Kubernetes

- Cisco - novi 400G switchevi donose veću propusnost i više mogućnosti

- Red Hat - nova verzija svjetski vodeće Linux platforme

- Red Hat - izašla Fedora 29

- Red Hat - obnovljen sigurnosni FIPS 140-2 certifikat za Red Hat Enterprise Linux

- OpenText - proširenja za inteligentne i povezane korporacije

- VMware - WMworld, Barcelona

- VMware - proširena ponuda za rad u oblacima, povećana fleksibilnost uvođenja, proširena mogućnost izbora i nova potpora za Kubernetes


12.11.18 – 25.11.18


Varaždin, 23.11.18

BCC Services - SAP-HANA i klijentska oprema za tvrtku Mobilisis iz Varaždina

U Varaždinu je svečano otvorena nova poslovna zgrada varaždinske tvrtke Mobilisis u prisustvu ministra gospodarstva, poduzetništva i obrta Darka Horvata, župana Radimira Čačića, gradonačelnika Ivana Čehoka i drugih.

Mobilisis je 2016. godine na natječaj Ministarstva poduzetništva i obrta prijavio projekt pod nazivom „Povećanje proizvodnih kapaciteta tvrtke Mobilisis d.o.o. izgradnjom novog poslovnog prostora i ulaganjem u opremu“ u ukupnoj vrijednosti 38.252.308,06 kuna. Nakon odluke o financiranju i dodjeli bespovratnih sredstava u okviru javnog poziva „Kompetentnost i razvoj MSP“ u vrijednosti 13.743.033,81 kuna tvrtka Mobilisis je započela provedbu projekta u srpnju 2017. godine. Ovim ulaganjem i povećanjem proizvodnih kapaciteta Mobilisis će povećati prihod od prodaje i zaposliti stotinjak novih ljudi, doprinijeti razvoju i rastu malog i srednjeg poduzetništva na domaćem, ali poglavito na stranim tržištima uz suvremeno opremljeni radni prostor, kao i jedan od najmodernijih laboratorija za razvoj elektroničkih uređaja i informacijskih sustava iz IoT segmenta.

Mobilisis proizvodi informatičku infrastrukturu za upravljanje industrijskim procesima, mobilno prikupljanje i prijenos podataka te razvija segment specijalizirane elektroničke opreme namijenjene M2M (Machine-to-Machine) i IoT tržištu. Među rješenjima koja nudi Mobilisis su sustavi za praćenje prometa, sustavi za kontrolu parkiranja i punionice za električne automobile.

BCC Services je Mobilisisu u sklopu projekta isporučio kompletno IT okruženje za SAP HANA platformu, konsolidaciju podatkovnog centra te klijentsku opremu, a prilikom otvaranja direktoru BCC Services uručeno je priznanje kao jednom od dobavljača koji je svojim performansama i kvalitetom doprinio uspjehu ovog projekta.


Dubrovnik, 7-10 listopada 2018

BCC Services – zahvalnica za pomoć pri organizaciji skupa Magic World of Textiles

Tekstilno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu je organizirao međunarodni znanstveni skup „9th International Textile, Clothing & Design Conference - Magic World of Textiles“ koji se održao od 0 7 - 1 0 . listopada 2018. u Međunarodnom središtu hrvatskih sveučilišta u Dubrovniku.

9th ITC&DC 2018 je međunarodni skup za znanstveno područje tehničkih znanosti, polje tekstila, tekstilnih i odjevnih tehnologija, modnog dizajna, marketinga i zaštite okoliša, a održan je pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja RH; Sveučilišta u Zagrebu; Akademije tehničkih znanosti Hrvatske; Hrvatske gospodarske komore; CARNet, te više značajnih svjetskih, europskih i domaćih znanstvenih udruga.

Skupu je prisustvovao 81 sudionik iz 21 zemlje Europe i svijeta. ITC&DC je postao tradicionalan kongres, sa stalnim mjestom održavanja u ICCU u Dubrovniku, te je značajan za afirmaciju i daljnji razvoj znanosti i struke iz polja tekstila i tekstilne tehnologije, kao i za ugled Republike Hrvatske u svijetu.

BCC Services je pomogao oko organizacije skupa i za suradnju je od Organizacijskog odbora dobio zahvalu i diplomu zahvalnicu.


Sunnyvale, Calif. - November 21, 2018

NetApp – najbolji dobavljač solid-state array sistema po izboru korisnika i vodeći u Gartnerovom Magičnom kvadrantu

Gartnerovo priznanje "Peer Insights Customers' Choice" se dodjeljuje na osnovu povratnih informacija i ocjena profesionalnih korisnika koji su kupovali, uvodili i/ili koriste neki proizvod ili uslugu

NetApp je objavio da je osvojio priznanje "2018 Gartner Peer Insights Customers Choice for Solid-State Arrays". Radi se o priznanju koje dodjeljuje analitičarska kuća Gartner na osnovu povratnih informacija i ocjena od profesionalnih korisnika koji su kupovali, uvodili i/ili koriste neki proizvod ili uslugu. Gartner Solid-State Array sisteme definira kao visoko automatizirane, nisko-latentne poluvodičke uređaje za pohranu, koji se uspoređuju sa starijim, fizički većim i sporijim elektromehaničkim array sistemima koji koriste klasične magnetske diskove.

Ovo najnovije priznanje za NetApp dolazi nakon što ga je Gartner šestu godinu za redom proglasio najboljim isporučiteljem u Magičnom kvadrantu vodećih za opće namjenske disc array sustave i treću godinu za redom svrstao među vodeće za Solid-State Array sisteme:

Opće namjenski disc array sustavi - šest godina za redom

Solid state array sustavi - tri godine za redom


RALEIGH, N.C. — November 13, 2018

Red Hat - Red Hat OpenStack Platform 14, unificirani temelj za Kubernetes i virtualne mašine

Red Hat OpenStack Platform 14 je stvorena da pojednostavni usvajanje cloud aplikacija i kontejnere na čistom hardveru, povećava agilnost i inovacije, te smanjuje kompleksnost infrastrukture

Red Hat je objavio Red Hat OpenStack Platform 14, najnoviju verziju Red Hatove vrlo skalabilne cloud infrastrukture-kao-servisa (IaaS - Infrastructure-as-a-Service). Red Hat OpenStack Platform 14 se tijesno integrira s Red Hat OpenShift Container Platform, sveobuhvatnom Kubernetes platformom.

Tijesnija integracija Kubernetes platforme u Red Hat OpenShift s najnovijom verzijom Red Hat OpenStack Platform donosi robusni, pouzdani temelj za cloud obrade.

Sazdana na svjetski vodećoj korporacijskoj Linux platformi, Red Hat OpenStack Platform omogućava aktivniji, agilniji, efikasniji i inovativniji informatički okoliš.


SAN JOSE, Calif., Nov. 15, 2018

Broadcom - NVMe RAID rješenje prošireno novim softverom, topologijom i mogućnostima za upravljanje

Vodeći server sada nudi unificirano RAID rješenje za SAS, SATA i NVMe uređaje

Broadcom je objavio nove mogućnosti za svoja NVMe hardverska RAID rješenja.

Broadcom NVMe RAID obitelj širi svoj NVMe portfelj prvi puta objavljen godine 2016, a koji se sastoji od 32 NVMe hardverskih RAID adaptera i MegaRAID softverom sedme generacije.

Prednosti novih rješenja su usklađenost sa standardima za pohranu (U.3, SFF-TA-1001 i UBM, SFF-TA-1005), potpora za x1, x2 i x4 direktno priključene uređaje, te zajednički rad s NVMe pogonskim jedinicama.


Irvine, CA, November 14, 2018

Kofax - Kofax RPA za automatizaciju robotičkih procesa

Kofax je objavio Kofax RPA s idućom generacijom mogućnosti za robotičku automatizaciju procesa (RPA - robotic process automation) koje koriste umjetnu inteligenciju (AI - artificial intelligence) i mašinsko učenje (ML - machine learning).

S ovim izdanjem Kofax ispunjava svoje obećanje da će osigurati integrirani AI proizvod s upravljanjem. Kofax RPAova jedinstvena arhitektonska rješenja i "pametna automatizacija" znače da korisnici mogu uspješno i ekonomično planirati, uvoditi i upravljati digitalnim radim prostorom koji se može proširivati.

Kofax RPA pruža:

·   Kognitivnu automatizaciju dokumenata (CDA - Cognitive Document Automation) koja omogućava automatsko prepoznavanje dokumenata istog tipa, ali različitih formata (kao npr. ulazne fakture od raznih dobavljača). Za to koristi optičko prepoznavanje znakova (OCR - optical character recognition), umjetnu inteligenciju i mašinsko učenje.

·   Otkrivanje procesa (Process Discovery) - u svakom procesu postoji niz koraka, no redoslijed kojim se ti koraci izvršavaju e mora biti intuitivan. U ovom izdanju, Kofax uvodi mogućnosti za praćenje ljudskih interakcija s klijentskim aplikacijama na korisničkim desktop računalima.

·   Upravljanje životnim ciklusom. Organizacije uvode stotine, pa i tisuće robota. Pošto ti 'botovi' rade u sprezi s više raznih aplikacija, ažuriranja softvera i web stranica koje koriste bot-kontrolirane procese može izazvati smetnje u radu robota, dok se i njemu ne prepravi programski kod, na što se može izgubiti dosta vremena i sredstava. Kofax RPA olakšava taj problem jer sadrži rutine za praćenje revizija robota, što olakšava njihovo ažuriranje.


Waterloo, ON – 2018-11-19

OpenText - mašinsko učenje za Sun Chemical unaprjeđuje usluge korisnicima

OpenText Business Center for SAP® digitalizira obradu prodajnih narudžbi za bolju efikasnost rada

OpenText je objavio da je tvrtka Sun Chemical odabrala OpenText™ Business Center for SAP® Solutions da bitno poboljša usluge svojim kupcima. Uz pomoć OpenText Business Centera, Sun Chemical može automatizirati podatkovno zahtjevne procese za usluge kupcima. Napredno mašinsko učenje smanjuje trud oko postavljanja sustava, a s vremenom će osigurati veću automatizaciju i efikasnost.

Sun Chemical je vodeća tvrtka koja se bavi tiskarskim tintama, premazima i sirovinama za tržišta pakiranja, izdavaštva, komercijale i industrije.

OpenText Business Center for SAP Solutions osigurava alate potrebne za brzi i efikasni prijelaz s ručnih, na dokumente fokusiranih procesa na potpuno automatizirane digitalne procese. Rješenje prihvaća i provjerava informacije iz raznih izvora i pokreće SAP procese. Dubinska integracija sa SAPom osigurava točnost podataka, a napredno mašinsko učenje na minimum smanjuje trud oko uvođenja.


29.10.18 – 11.11.18


Munich, November 2018

Fujitsu - Fujitsu Forum Munich

U Minhenu je održana manifestacija "Fujitsu Forum Munich 2018". Tijekom foruma je održano šezdesetak grupa, govorilo je 130 stručnjaka i prikazano preko 300 demonstracija tehnoloških dostignuća i raznih rješenja. BCC Services novosti u ovom broju izvještavaju o nekoliko zanimljivih tema s Foruma.

Ako vas zanimaju i ostale teme obrađene na Forumu, pogledajte slijedeće stranice:

·   Video snimke na YouTube

·   Preuzmite prezentacije

·   Čitajte blogove

·   Pogledajte slike na Flickru

·   Pogledajte Twitter #FujitsuForum

Slijedeći forumi su u Tokiju 16.-17. svibnja 2018 i u Minhenu 6.-7. studenog 2019.


Munich, November 05, 2018

Fujitsu - do sada najsnažniji početni poslovni PRIMERGY serveri

Novi PRIMERGY mono-socket tower i rack serveri donose novi nivo svestranosti i performansi u skup malih i srednjih sistema ; Najnovija dostignuća u računalnoj i memorijskoj tehnologiji i fleksibilno konfiguriranje olakšavaju praćenje zahtjeva poslovanja ; Izuzetno ekonomični svestrani single-socket tower i rack modeli su temelja za digitalnu transformaciju

Fujitsu je objavio nove modele mono-socket PRIMERGY servera za svestrana uredska rješenja za male i srednje velike korisnike, uz cijenu manju od cijene najskupljih pametnih telefona. Do sada najsnažnija serija PRIMERGY single-socket servera sadrži tihe modele dovoljno malih dimenzija da stanu na policu za knjige, idealno prikladne za uredske i specijalizirane aplikacije u malim i područnim uredima, kao i u data centrima.

Četvrta generacija PRIMERGY single-socket servera sadrži nove Intel® Xeon® E-2100 procesore, a isporučuje se kao rack (PRIMERGY RX1330) i tower modeli (PRIMERGY TX1320 i TX1330).

Novi PRIMERGY serveri donose brži prijenos podataka i veće kapacitete za pohranu.

Fujitsu Server PRIMERGY TX1330 M4 je savršeni tower server za male i srednje poslovne korisnike. Prikladan jer za širok raspon poslovnih i uredskih aplikacija od servera za datoteke i štampu, servera za ERP aplikacije, web servise i centralizirane baze podataka. Brojne sigurnosne i mogućnosti za pouzdanost osiguravaju zaštitu podataka.

Za korisnike koji trebaju snažne i pouzdane servere, ali su ograničeni prostorom, tu je Fujitsu Server PRIMERGY TX1320 M4 sa snagom velikog servera u kompaktnom tower kućištu veličine A4 registratora. Ovaj model lako stane na stol, ispod pulta u trgovini ili se može skloniti na polici. Pošto je vrlo tih i emitira malo topline, idealan je za prostorije u kojima se radi s klijentima


Fujitsu Forum Munich, November 06, 2018

Fujitsu - PRIMEFLEX za Microsoft Azure

Omogućava prednosti uporabe Azurea u data centrima na vlastitoj lokaciji ; PRIMEFLEX for Microsoft Azure Stack je plod suradnje između Fujitsua i Microsofta

Fujitsu je objavio PRIMEFLEX for Microsoft Azure Stack, jedinstveno rješenje za organizacije koje žele iskoristiti sve prednosti javnog oblaka, no moraju neke poslovno-kritične poslove obavljati na opremi pod vlastitim krovom, zbog vlasništva nad podacima i sličnih pravnih ili nekih drugih zahtjeva.

PRIMEFLEX for Microsoft Azure Stack je predviđen za rad u 24/7 režimu, a prati ga i skupina servisa i usluga. Rješenje je potpuno testirano, a isporučuje se na performantnoj i energetski učinkovitoj PRIMERGY server platformi optimiziranoj za Microsoft Hyper-V cluster okoliš. Za upravljanje se koristi Fujitsu Software Infrastructure Manager (ISM).


Munich, October 31, 2018

Fujitsu - u portfelj za pohranu se uvodi NVMe tehnologija

Fujitsu je objavio planove za namjenski izgrađene NVMe proizvode za pohranu koji će nadopuniti postojeći portfelj ETERNUS DX hibridnih i ETERNUS AF all-flash sistema. Budući ultra-brzi sistemi za pohranu će imati potporu za sučelja za ekspresnu ne-hlapljivu memoriju (NVMe - Non-Volatile Memory Express) koja će omogućiti masivno paralelni pristup podacima, uz do sad neviđene brzine.

Fujitsuovi sistemi za pohranu iduće generacije će koristiti ugrađeni NVMe u kombinaciji s preko PCIe spojenih poluvodičkih disk jedinica. Zbog paralelnog pristupa, na NVMeu zasnovani sistemi su idealni za poslove koji rade s velikim količinama podataka i trebaju mnogo računalne snage.

NVMe protokol može obraditi do 64.000 paralelnih tokova podataka, za razliku od trenutno korištenog SCSI protokola koji može u nekom trenutku raditi sa samo jednim procesom.

Fujitsu već koristi NVMe tehnologiju za sekundarnu cache memoriju u nedavno objavljenom ETERNUS DX 8900 S4 hibridnom arraya, a također i u svojim PRIMERGY serverima.


SAN JOSE, CA, November 8, 2018

Cisco - hibridno rješenje za Kubernetes

Cisco je objavio novo rješenje, osmišljeno za Amazon Web Services (AWS), koje olakšava rad s kontejneriziranim aplikacijama, Cisco Hybrid Solution for Kubernetes on AWS. Kubernetes okoliši na opremi na vlastitim lokacijama se konfiguriraju tako da budu konzistentni sa servisom Amazon Elastic Container Service for Kubernetes (Amazon EKS).

Ovo rješenje pomaže piscima softvera da brže uvedu svoja rješenja i da lakše upravljaju kontejneriziranim aplikacijama. Rješenje smanjuje složenost i troškove za održavanje sustava, omogućava da kontejnerizirane aplikacije rade na postojećim resursima.


SAN JOSE, Calif—October 31, 2018

Cisco - novi 400G switchevi donose veću propusnost i više mogućnosti

Cisco predstavlja nove 400 Gigabit Ethernet (400G) switcheve koji će korisnicima omogućiti snažnije mreže, uz ekonomičniju cijenu i manje zauzeće prostora.

Nova oprema daje četiri puta veću propusnu moć i četiri puta veću mogućnost proširivanja, ali bez četiri puta veće potrošnje energije. Novi switchevi su zasnovani na Ciscovom Nexus portfelju.

Mogu se koristiti samostalno ili u kombinaciji s Ciscovim softverom za sigurnost, automatizaciju, vidljivost i analitiku.


RALEIGH, N.C. — October 30, 2018

Red Hat - nova verzija svjetski vodeće Linux platforme

Red Hat Enterprise Linux 7.6 donosi slojevite sigurnosne mogućnosti, poboljšano upravljanje i inovacije za kontejnere za rad u hibridnim oblacima

Red Hat je objavio početak isporuka proizvoda Red Hat Enterprise Linux 7.6, temelja za korporacijske open source hibridne oblake.

Red Hat Enterprise Linux 7.6 je projektiran da bude temelj za razvoj sustava u hibridnim oblacima i organizacijama omogućava uvođenje aplikacija koje najbolje odgovaraju njihovim specifičnim potrebama, znajući da je operacijski sustav na kojem počivaju pouzdana i konzistentna platforma.

Najnovija verzija Red Hat Enterprise Linuxa 7 donosi proširenja za sigurnost, poštivanje propisa, upravljanje, automatizaciju i inovacije za Linux kontejnere.


RALEIGH, N.C. — October 30, 2018

Red Hat - izašla Fedora 29

Najnovija verzija open source operacijskog sustava zbog modularnosti donosi korisnicima veću fleksibilnost i veću mogućnost izbora

Projekt Fedora, kojeg sponzoriraju Red Hat i open source zajednica, je objavio da je izašla nova verzija open source operacijskog sustava Fedora, Fedora 29. Fedora 29 se isporučuje u tri diskretna izdanja, namijenjena za specifične tipove primjene - Fedora 29 Server, Fedora 29 Workstation i Fedora 29 Atomic Host.

Sva izdanja Fedore 29 su izgrađena na zajedničkom skupu osnovnih paketa, koji uključuju brojne ispravke ranijih greški, poboljšanja performansi i proširenja za nove mogućnosti. Osnovni paket Fedora 29 sadrži ažurirane kompajlere i jezike, među ostalima Python 3.7, Perl 5.28. glibc 2.28, Gloang 1.11, i MySQL 8.

Modularni repozitorij, koji je ranije bio dostupan samo za Fedora Server je sada dostupan za sva izdanja. Modularnost olakšava uključivanje alternativnih verzija softvera i ažuriranja, a ne samo onih koji su uključeni u verziju koja se isporučuje.

Operacijski sistem Fedora je sad u mogućnosti udomiti ARM procesore i IoT (Internet of Things) uređaje.

Fedora 29 Workstation donosi nove alate i mogućnosti za korisnike i pisce softvera, jer sada uključuje i GNOME 3.30.


RALEIGH, N.C. — November 8, 2018

Red Hat - obnovljen sigurnosni FIPS 140-2 certifikat za Red Hat Enterprise Linux

Red Hat Enterprise Linux 7.5 i pripadajuće tehnologije ispunjavaju stroge sigurnosne zahtjeve za softver za javni sektor

Red Hat je objavio da je obnovljena sigurnosna certifikacija za Red Hat Enterprise Linux 7.5. Američki Nacionalni institut za standarde mu je produžio certifikat prema saveznom standardu za obradu informacija (FIPS 140-2 - Federal Information Processing Standard). FIPS 140-2 je norma za kompjutersku sigurnost i kriptografske module, uključivši i hardverske i softverske komponente. Njime se štite osjetljive, no ne i službeno kao tajne klasificirane informacije.

Certifikacija pokriva i Red Hatov portfelj tehnologija, među ostalim i:

·   Red Hat Ceph Storage

·   Red Hat CloudForms

·   Red Hat Enterprise Linux Atomic Host

·   Red Hat Gluster Storage

·   Red Hat OpenStack Platform

·   Red Hat Virtualization


2018-11-7

OpenText - proširenja za inteligentne i povezane korporacije

OpenText širi EIM platformu i omogućava sigurni i agilni pristup do poslovno-kritičnih informacija

OpenText je objavio OpenText Release 16 Enhancement Pack 5 (EP5), OpenText Business Network Cloud 16.10, te niz novih SaaS aplikacija namijenjenih korisnicima iz djelatnosti s područja prava, znanosti o životu i ljudskih resursa na svojoj novoj cloud platformi OT2.

Proširenja za OpenText Release 16 EP5 sadrže umjetnu inteligenciju i dublju integraciju

Nove OpenText OT2 aplikacije uključuju: OpenText Legal Center, OpenText Quality Center i Extended ECM for SuccessFactors Public Cloud Edition

OpenText Business Network Cloud 16.10 širi i poboljšava OpenText cloud mrežu i omogućava efikasnu, sigurnu i s propisima usklađenu suradnju koja uključuje ljude, sisteme i stvari.


Barcelona, 5-9 November 2018

VMware - WMworld, Barcelona

Završila je manifestacija VMworld, održana u Barceloni 5.-9. studenog 2018.

Učesnici su imali priliku poslušati brojna izlaganja, vidjeti razne demonstracije i sudjelovati u raznim događanjima. BCC Services Novosti u ovom broju pišu o novo objavljenim rješenjima.

Više informacija o cijelom događaju možete naći na: https://www.vmworld.com/en/europe/learning/general-sessions.html


BARCELONA, Spain, Nov. 06, 2018

VMware - proširena ponuda za rad u oblacima, povećana fleksibilnost uvođenja, proširena mogućnost izbora i nova potpora za Kubernetes

VMware Cloud Foundation donosi veći izbor opcija za privatne i javne oblake, proširenu potporu za kontejnere, za hiper-konvergiranu infrastrukturu ; VMware vRealize Network Insight 4.0 rješava probleme u aplikacijama za hibridne i multi-cloud okoliše

VMware je objavio novo izdanje proizvoda za integrirane hibridne oblake. VMware je predstavio Cloud Foundation 3.5 koji korisnicima donosi opcije za uvođenje, novu potporu za Kubernetes i inovacije za upravljanje infrastrukturom.

VMware Cloud Foundation 3.5 se provjerava u sprezi s Dell EMC vSAN Ready Nodes na Dell EMC PowerEdge MX s dodatnim mogućnostima za integraciju, integraciju s VMware NSX-T kao i potporu za kontejnerizirane aplikacija i Kubernetes.


For additional information
If you want to find more about BCC Services, our services and products, please visit us: BCC Services d.o.o., Damira Tomljanovića 7, 10000 Zagreb, Croatia ; or call us: +385 (1) 30-37-600 ; send us a fax: +381 (1) 30-37-699 ; or send us an e-mail to: info@bccservices.com

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2018