nv-1812

   Archives 
BCC Services / Fujitsu Services / ICL

    Home - Arch  BCC novosti  Fujitsu novosti  ICL Novosti  ICL pr.rels.  History Channell  Gallery  Album  Texts & Articles            Home - BCC Serv. 

novosti

2018. – prosinac


u ovom broju:

26.11.18 – 09.12.18

- BCC Services - najljepše želje!

- NetApp - Cloud proizvodi za globalno tržište

- Fujitsu – dvije nove korporacijske mobilne radne stanice

- Broadcom - prvi Fibre Channel sedme generacije

- Red Hat - prijavite se na natječaj za Red Hat certificiranog profesionalca godine 2019


26.11.18 – 09.12.18


Zagreb, prosinac 2018

BCC Services - najljepše želje!

Bliži se kraj godine i nastaje tradicionalni zastoj u dotoku informacija. Nitko više ne najavljuje nove proizvode i nemamo vam o čemu pisati. Zbog toga je ovo zadnji broj "Novosti" u ovoj godini. Slijedeći izlazi nakon praznika, kada aktivnosti ponovno ožive. Tada ćemo objaviti i sve što se je možda desilo u međuvremenu.

   Image result for gift package   

Želimo vam da lijepo i sretno provedete praznike i mnogo uspjeha u 2019!

Redakcija BCC Services novosti


BARCELONA — December 3, 2018

NetApp - Cloud proizvodi za globalno tržište

Na manifestaciji NetApp Insight™ Barcelona 2018 su prikazana rješenja za rad u hibridnim i višestrukim oblacima ; Nove aplikacije za velike količine podataka ; Optimizacija izvora podataka u cijeloj infrastrukturi ; inovacije u oblacima bez straha o gubitku podataka

NetApp je objavio nove servise i rješenja za inovacije u oblacima. Novosti uključuju pregled podataka za Microsoft Azure NetApp® Files, širu dostupnost NetApp Cloud Volumes za Google Cloud platformu i NetApp SaaS Backup for Salesforce.

Azure NetApp Files je datotečni servis za Azure kojeg pokreće NetAppova ONTAP® tehnologija, a prodavati će ju Microsoft i davati potporu za nju.

NetApp je objavio i proširenje za svoj servis Cloud Volumes za Google Cloud platformu. Proširenja omogućavaju analitiku u oblacima, sigurno čuvanje baza podataka u oblaku i automatizirani test okoliš.

NetApp SaaS Backup for Salesforce korisnicima daje kontrolu nad osjetljivim podacima, štiti prodajne podatke od nehotičnog brisanja ili oštećenja, te poštivanje propisa o zaštiti podataka.


Tokyo and Kawasaki, Japan, November 27, 2018

Fujitsu – dvije nove korporacijske mobilne radne stanice

Fujitsu je objavio dva nova modela korporacijskih mobilnih radnih stanica iz H serije iz obitelji Fujitsu Workstation CELSIUS. Oba modela su opremljena najnovijim procesorima – osmom generacijom iz Intel Core obitelji procesora i operacijskim sustavom Windows 10 April 2018 Update.

CELSIUS H980 mobilna radna stanica ima full HD ekran od 17,3 inča i opremljena je s najnovijim 3D grafičkim akceleratorima, uključivši NVIDIA Quadro P5200 i NVIDIA Quadro P3200, pa korisnici lako koriste aplikacije kao što su CAD, CAE ili analitičke simulacije.

CELSIUS H780 je radna stanica visokih specifikacija s full HD ekranom od 15,6 inča, a ovaj model ima strujni adapter za otprilike 32% manji od ranijeg modela.

Oba modela su opremljena i Thunderbolt3 (USB3.1 Gen2) adapterima koji omogućavaju brzi prijenos podataka. Po izboru mogu biti opremljeni i senzorima za otiske prstiju ili otiske uzorka vena u dlanovima.


SAN JOSE, Calif., Dec. 06, 2018

Broadcom - prvi Fibre Channel sedme generacije

Emulex® HBA-ovi za poslovno kritične poslove i aplikacije osiguravaju velike brzine i malu latentnost

Broadcom je objavio prvu na tržištu obitelj sedme generacije Fibre Channel adaptera za host (HBA - Host Bus Adapter) koji će ubrzati obrade poslovno kritičnih poslova i aplikacija, uključivši i poslovnu analitiku s umjetnom inteligencijom.

Broadcomov Emulex® LPe35000 HBA je prvi proizvod usklađen s FC-PI-7 standardom koji osigurava najbrže brzine jedno-kanalnog prijenosa po NVMe over Fibre Channel protokolu (NVMe/FC).

S optimiziranim hardverom i softverom, LPe35000 donosi latentnost manju od 10µs, 2 puta veću propusnu moć od adaptera šeste generacije i više od 5 milijuna IOPSa, što daje aplikacijama dvostruko veće performanse uz svega polovice opterećenja centralnog procesora. Test za Oracle baze podataka je pokazao da HBA-ovi iz Emulex LPe35000-serije donose do 55% bolje performanse od konkurentskih proizvoda.

HBA-ovi iz Emulex LPe35000-serije usklađeno rade s Broadcomovim Brocade usmjerivačima i svičevima i značajno pojednostavljuju postavljanje i administraciju mreže za pohranu. Nove mogućnosti sistema eliminiraju potrebu ponovnog pokretanja servera nakon ažuriranja firmwarea, te uklanjaju uska grla u mreži.


RALEIGH, N.C. — December 5, 2018

Red Hat - prijavite se na natječaj za Red Hat certificiranog profesionalca godine 2019

Nagrada se dodjeljuje za najizuzetniju primjenu Red Hat certificiranih vještina

Red Hat je objavio da su otvorene prijave za trinaesti natječaj za Red Hat certificiranog profesionalca godine (Red Hat Certified Professional of the Year Award).

Nagrada za Red Hat certificiranog profesionalca (RHCP - Red Hat Certified Professional) godine odaje priznanje upornom radu, stručnosti i inventivnosti. Natječaj je otvoren za stručnjake s Red Hatovim certifikatima ili certifikatima za stručnost (Certificate of Expertise) u zemljama u kojima posluje Red Hat. Certifikat mora biti valjan u trenutku održavanja manifestacije "2019 Red Hat Summit".

Da bi došli u obzir za nagradu, prijavljeni moraju opisati kako koriste vještine za koje su dobili Red Hat certifikate kako bi ostvarili poslovni utjecaj i vrijednost za organizaciju za koju rade. RHCP-ovi se mogu sami prijaviti na natječaj, ili ih može prijaviti netko drugi.

Žiri će razmatrati kako su natjecatelji koristili njihove Red Hat certificirane vještine da postignu:

·   Uspjeh na sadašnjem poslu koristeći Red Hatova rješenja;

·   Poboljšanja u informatičkom okolišu njihove tvrtke ili njihovog klijenta koristeći Red Hatova rješenja;

·   Bolje performanse njihovih sistema;

·   Poboljšaju sigurnost njihovih sistema koristeći Red Hatova rješenja; i/ili

·   Opipljive rezultate za svoju organizaciju koristeći Red Hatova rješenja.

Krajnji rok za prijave za natječaj 2019 Red Hat Certified Professional of the Year Award je 18.01.2019 do 23:59 sati po Europskom vremenu. Pobjednik će biti proglašen na skupu 2019 Red Hat Summit, koji će se održati u Bostonu, 7-9 svibnja 2019. Pobjednik će dobiti plaćenu registraciju i nadoknađene troškove leta i hotelskog smještaja za Red Hat Summit.


For additional information
If you want to find more about BCC Services, our services and products, please visit us: BCC Services d.o.o., Damira Tomljanovića 7, 10000 Zagreb, Croatia ; or call us: +385 (1) 30-37-600 ; send us a fax: +381 (1) 30-37-699 ; or send us an e-mail to: info@bccservices.com

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2018