nv-1906

   Archives 
BCC Services / Fujitsu Services / ICL

    Home - Arch  BCC novosti  Fujitsu novosti  ICL Novosti  ICL pr.rels.  History Channell  Gallery  Album  Texts & Articles            Home - BCC Serv. 

novosti

2019. – lipanj


u ovom broju:

13.05.19 – 16.06.19

- BCC i Commvault - certifikat za specijalizaciju i status Service Advantage +

- NetApp - novi all-flash uređaj za pohranu, početne veličine

- Fujitsu - PRIMEFLEX for Microsoft Azure Stack za cloud način rada na vlastitim lokacijama

- Fujitsu i Veeam - partnerstvo za jednostavniji rad sa sigurnosnim kopijama

- Oracle - novi Exadata unapređuje strojno učenje, povećava performanse i poboljšava ekonomičnost

- Micro Focus - Active Directory Bridging za proširena sigurnosna pravila i kontrolu pristupa

- OpenText - rješenja za upravljanje lancem dobave

- Kofax - softverska platforma za inteligentnu automatizaciju

- Kofax - novo izdanje eFLOW 6.0

- HUP - odabrano osam lokacija za super-računalne centre širom EU-a

13.05.19 – 09.06.19

- BCC i Commvault - certifikat za specijalizaciju i status Service Advantage +

- Fujitsu - PRIMEFLEX for Microsoft Azure Stack za cloud način rada na vlastitim lokacijama

- Fujitsu i Veeam - partnerstvo za jednostavniji rad sa sigurnosnim kopijama

- Micro Focus - Active Directory Bridging za proširena sigurnosna pravila i kontrolu pristupa

- OpenText - rješenja za upravljanje lancem dobave
 


13.05.19 – 16.06.19


MAY 23, 2019

BCC i Commvault - certifikat za specijalizaciju i status Service Advantage +

Specijalizacije je priznanje posvećenosti i kompetentnosti za prodaju i uvođenje Commvaultovih virtualizacijskih rješenja

Commvault je, u pismu kojeg su poslali direktor za programe u prodaji u EMEA regiji i direktor za partnere, obavijestio BCC Services da su ispunjeni svi uvjeti za status Service Advantage: Advanced Virtualization & Public Cloud Specialization.

Specijalizacije je priznanje posvećenosti i kompetentnosti za prodaju i uvođenje Commvaultovih virtualizacijskih rješenja kod korisnika, te uspješno upravljanje i zaštitu njihovih virtualiziranih okoliša u skladu s najboljom praksom.

Advanced Virtualization & Public Cloud Specialization je peta specijalizacija koju BCC Services drži u okviru programa Service Advantage i doprinosi BCC-ovom Service Advantage+ Status.

BCC Services je Service Advantage+ status u okviru Partner Advantage programa stekao investiranjem u školovanje i odličnim pružanjem usluga, te je uspješno stekao slijedeće specijalizacije:

·    IMPLEMENTATION FOUNDATIONS

·    SNAPMANAGEMENT-NETAPP

·    ADVANCED VIRTUALIZATION

·    ADVANCED ARCHITECTURE DESIGN

·    HEALTH ASSESSMENT


San Diego, CA - June 06, 2019

NetApp - novi all-flash uređaj za pohranu, početne veličine

NetApp predstavlja AFF C190, sistem za all-flash pohranu, za manje korisnike

NetApp je objavio NetApp® AFF C190, jednostavno, pametno i sigurno all-flash rješenje za pohranu. Novi uređaj je namijenjen manjim korisnicima, za rad u javnim i hibridnim oblacima.

NetApp AFF C190 sistem donosi prednosti all-flash pohrane i NetApp ONTAP® softvera za upravljanje podacima i organizacijama koje si do sada nisu mogle priuštiti all-flash rješenja. AFF C190 je jednostavan za uvođenje i upravljanje i omogućava lak pristup do oblaka, zaštitu i sigurnost podataka.

Sistem AFF C190 je fleksibilno rješenje za flash pohranu s potporom za poslovne aplikacije, virtualne mašine, datotečne sustave i miješane kombinacije poslova. Rješenje nudi:

·    Jedan jedinstveni sistem za upravljanje datotekama i blokovima podataka

·    Sveobuhvatnu zaštitu podataka, uključivši i enkripciju

·    Lagano spajanje na velike javne oblake


Munich, May 13, 2019

Fujitsu - PRIMEFLEX for Microsoft Azure Stack za cloud način rada na vlastitim lokacijama

Fujitsu je objavio PRIMEFLEX for Microsoft Azure Stack koji omogućava cloud način rada na vlastitim lokacijama. Ovo je najnoviji dodatak Fujitsovom PRIMEFLEX portfelju integriranih sistema. Korisnici sada mogu koristiti sve prednosti rada u javnim oblacima, no uz mogućnost da kritične podatke čuvaju pod svojim krovom.

PRIMEFLEX for Microsoft Azure Stack zasnovan na Fujitsu PRIMERGY serverskoj infrastrukturi koja se odlikuje visokim performansa i energetskom učinkovitošću, a optimizirana je za Microsoft Hyper-V cluster okoliše.


Munich, May 14, 2019

Fujitsu i Veeam - partnerstvo za jednostavniji rad sa sigurnosnim kopijama

Fujitsu i Veeam Software rade na jednostavnijem uzimanju sigurnosnih kopija i oporavku za korisnike koji koriste virtualne mašine u data centrima. Rezultati ovog partnerstva su veća dostupnost podataka, brži oporavak u slučaju katastrofa i neplaniranih ispada sistema. Rješenja su kombinacija Fujitsuove ETERNUS infrastrukture za pohranu podataka i Veeam Backup & Replication rješenja za upravljanje podacima u oblacima.

Koristeći Veeam storage snapshot plug-in za Fujitsu ETERNUS AF all-flash i ETERNUS DX hibridnu pohranu, korisnici mogu kreirati kompletne sigurnosne kopije virtualnih mašina i njihove replike koristeći snimke trenutnih stanja (snapshots), bez usporavanja redovnog posla.


Redwood Shores, Calif.—Jun 12, 2019

Oracle - novi Exadata unapređuje strojno učenje, povećava performanse i poboljšava ekonomičnost

Na sistemu Exadata rade Oracle Autonomous baze podataka, Oracle Cloud aplikacije te većina vodećih banaka u svijetu, pružatelji telekomunikacijskih usluga i proizvodne organizacije

Oracle je objavio sistem Exadata Database Machine X8 koji donosi revolucionarna hardverska i softverska proširenja, kao jedinstvene mogućnosti za strojno učenje (machine learning).Oracle Exadata je temelj za Oracle Autonomous Database, prvu na svijetu bazu podataka koja sama upravlja sobom, te Oracle cloud aplikacije.

Exadata X8 donosi jedinstvene mogućnosti za strojno učenje, uključivši automatsko indeksiranje (Automatic Indexing), koje kontinuirano uči i podešava bazu podataka, kako se mijenja način njenog korištenja. Proces je zasnovan na tehnologiji iz Oracle Autonomous Database, potpuno je automatiziran i poboljšava performanse rada s bazom podataka, bez ručnog podešavanja. Exadata X8 sadrži i automatizirano praćenje performansi, koje kombinira umjetnu inteligenciju, godine i godine iskustva i najbolju praksu.


SUNNYVALE, CA - 22 May 2019

Micro Focus - Active Directory Bridging za proširena sigurnosna pravila i kontrolu pristupa

Sigurnosno rješenje koje omogućava uporabu postojećih Active Directory rješenja za bolje upravljanje Linux resursima

Micro Focus je objavio izdanje Micro Focus AD Bridge 1.0 za upravljanje i zaštitu Linux resursa i nastavak korištenja rješenja zasnovanih na Active Directory (AD). Novo rješenje donosi proširenje ovlaštenja, delegiranje i alate za upravljanje pravilima.

Micro Focus AD osigurava konzistentnu i obveznu primjenu pravila, donosi poboljšanu strukturu za inspekcije i izvještavanje, te optimizirano upravljanje.

Micro Focus AD Bridge donosi mogućnosti u tri područja:

·    Upravljanje privilegiranim korisničkim računima

·    Administriranje delegiranja

·    Obaveznu primjenu grupnih pravila

Slijedeće verzija Micro Focus AD Bridge izlazi ovo ljeto i proširiti će AD autentifikaciju i autorizaciju na ne-Windows resurse kao što su UNIX o cloud resurse kao što su SaaS, kontejneri i virtualne mašine.


Waterloo, ON – 2019-5-14

OpenText - rješenja za upravljanje lancem dobave

OpenText objavljuje mogućnosti koje pruža OpenText™ Trading Grid™, platforma za integraciju rješenja za lanac dobave i najavljuje najnovije izdanje proizvoda OpenText Trading Grid Analytics, koje sadrži mogućnosti a prognoziranje za optimalizaciju lanca dobave.

Nove mogućnosti koje donosi Trading Grid Analytics korisnicima daje uvid o trgovačkim partnerima koji slabije posluju i izvorima rizika koji mogu izazvati zastoje u proizvodnji i isporuci kupcima.


Irvine, CA – May 29, 2019

Kofax - softverska platforma za inteligentnu automatizaciju

Platforma koristi umjetnu inteligenciju za automatizaciju poslovnih procesa

Kofax je objavio inteligentnu platformu za automatizaciju namijenjenu hiper-povezanim poduzećima. Platforma za automatizaciju poslovnih procese koristi umjetnu inteligenciju i mašinsko učenje. Umjetna inteligencija automatski prepoznaje ljude i dokumente, razumije sadržaj komunikacija i ima pristup do centara znanja, za bolje donošenje odluka.

Kofax Intelligent Automation platforma uključuje pet ključnih tehnologija:

·    Automatizacija robotičkih procesa (RPA - Robotic Process Automation), automatizira repetitivne poslove

·    Kognitivni prihvat (Cognitive Capture) za učitavanje i razumijevanje bilo kojeg dokumenta i informacija koje sadrži, bez obzira kojim kanalom dolazi i bez obzira na format

·    Orkestracija procesa (Process Orchestration), usklađuje višestruke akcije, ljude, softverske robote, pravila i sisteme

·    Napredna analitika (Advanced Analytics), daje vidljivost, prikuplja informacije o procesima i daje uvid u kupce, zaposlenike, robote i poslovne partnere

·    Mobilnost i angažman (Mobility & Engagement), za komuniciranje i transakcije uz pomoć e-potpisa, prepoznavanjem lica, više-funkcijskih pisača i uređaja, kao i za komunikacije na zahtjev

Postojeći korisnici proizvoda Kofax RPA, Kofax Capture i Kofax TotalAgility se mogu registrirati da dobiju besplatni Intelligent Automation start paket koji sadrži licence za Kofax RPA, orkestraciju procesa, kognitivni prihvat, analitiku, komunikacije i e-potpis.


Irvine, CA – June 11, 2019

Kofax - novo izdanje eFLOW 6.0

Proširenja poboljšavaju mogućnosti prihvata i ekstrakcije podataka smanjuju troškove poslovanja

Kofax je objavio novo izdanje sustava za prihvat i ekstrakciju podataka eFLOW 6.0.

Proširenja u novom izdanju eFLOW 6.0 su:

·    Poboljšane performanse

·    Veća korisnička kontrola u prikazu podatka

·    Poboljšane performanse skeniranja

·    Bolja ekstrakcija (vađenje) podataka, bolje prepoznavanje znakova i mogućnosti prepoznavanja cijelih stranica

·    Efikasnija organizacija

·    Poboljšana provjera


Zagreb, 11.07.2019

HUP - odabrano osam lokacija za super-računalne centre širom EU-a

Hrvatska udruga poslodavaca (HUP) javlja da je 7. lipnja 2019. u Luksemburgu odabrano osam lokacija za super-računalne centre širom EU-a u koje dolaze prva europska superračunala. Oni će biti potpora europskim istraživačima, industrijama i poduzećima u razvoju novih aplikacija u najrazličitijim područjima, od razvoja lijekova i novih materijala do borbe protiv klimatskih promjena.

Osam lokacija za super-računalne centre su u Barceloni (Španjolska), Bologni (Italija), Kajaaniju (Finska), Minhou (Portugal), Ostravi (Češka), Bissenu (Luksemburg), Sofiji (Bugarska) i Mariboru (Slovenija).

Centri će služiti kao potpora u razvoju važnih aplikacija u područjima kao što su personalizirana medicina, razvoj lijekova i materijala, bioinženjerstvo, meteorologija i klimatske promjene. Od 28 država koje sudjeluju u Zajedničkom poduzeću 19 će ih biti dio konzorcija koji upravlja centrima. Zajedno sa sredstvima EU-a, proračun iznosi ukupno 840 milijuna eura. Točni aranžmani za financiranje novih superračunala bit će vidljivi u sporazumima o domaćinstvu koji će uskoro biti potpisani.

Zajedničko poduzeće, u suradnji s odabranim domaćinima, planira nabaviti osam superračunala:

·    tri predeksa-skalarna stroja (sposobna izvoditi više od 150 petaflopsa ili 150 milijuna milijardi izračuna u sekundi) koja će biti među pet najboljih u svijetu i

·    pet peta-skalarnih strojeva (sposobnih za najmanje četiri petaflopsa ili četiri milijuna milijardi operacija u sekundi).

Očekuje se da će predeksa-skalarni sustavi imati 4 – 5 puta više računalne snage od trenutačno najboljih super-računalnih sustava Partnerstva za napredno računalstvo u Europi (PRACE). U kombinaciji s peta-skalarnim sustavima udvostručit će super-računalne mogućnosti na europskoj razini, što znači da će biti dostupnije većem broju korisnika.

Očekuje se da će superračunala početi s radom u drugoj polovini 2020. za europske korisnike iz akademske zajednice, industrije i javnog sektora. Sva nova superračunala bit će povezana s brzom paneuropskom mrežom GEANT kao i postojeća superračunala koja su dio PRACE-a.


13.05.19 – 09.06.19


MAY 23, 2019

BCC i Commvault - certifikat za specijalizaciju i status Service Advantage +

Specijalizacije je priznanje posvećenosti i kompetentnosti za prodaju i uvođenje Commvaultovih virtualizacijskih rješenja

Commvault je, u pismu kojeg su poslali direktor za programe u prodaji u EMEA regiji i direktor za partnere, obavijestio BCC Services da su ispunjeni svi uvjeti za status Service Advantage: Advanced Virtualization & Public Cloud Specialization.

Specijalizacije je priznanje posvećenosti i kompetentnosti za prodaju i uvođenje Commvaultovih virtualizacijskih rješenja kod korisnika, te uspješno upravljanje i zaštitu njihovih virtualiziranih okoliša u skladu s najboljom praksom.

Advanced Virtualization & Public Cloud Specialization je peta specijalizacija koju BCC Services drži u okviru programa Service Advantage i doprinosi BCC-ovom Service Advantage+ Status.

BCC Services je Service Advantage+ status u okviru Partner Advantage programa stekao investiranjem u školovanje i odličnim pružanjem usluga, te je uspješno stekao slijedeće specijalizacije:

·    IMPLEMENTATION FOUNDATIONS

·    SNAPMANAGEMENT-NETAPP

·    ADVANCED VIRTUALIZATION

·    ADVANCED ARCHITECTURE DESIGN

·    HEALTH ASSESSMENT


Munich, May 13, 2019

Fujitsu - PRIMEFLEX for Microsoft Azure Stack za cloud način rada na vlastitim lokacijama

Fujitsu je objavio PRIMEFLEX for Microsoft Azure Stack koji omogućava cloud način rada na vlastitim lokacijama. Ovo je najnoviji dodatak Fujitsovom PRIMEFLEX portfelju integriranih sistema. Korisnici sada mogu koristiti sve prednosti rada u javnim oblacima, no uz mogućnost da kritične podatke čuvaju pod svojim krovom.

PRIMEFLEX for Microsoft Azure Stack zasnovan na Fujitsu PRIMERGY serverskoj infrastrukturi koja se odlikuje visokim performansa i energetskom učinkovitošću, a optimizirana je za Microsoft Hyper-V cluster okoliše.


Munich, May 14, 2019

Fujitsu i Veeam - partnerstvo za jednostavniji rad sa sigurnosnim kopijama

Fujitsu i Veeam Software rade na jednostavnijem uzimanju sigurnosnih kopija i oporavku za korisnike koji koriste virtualne mašine u data centrima. Rezultati ovog partnerstva su veća dostupnost podataka, brži oporavak u slučaju katastrofa i neplaniranih ispada sistema. Rješenja su kombinacija Fujitsuove ETERNUS infrastrukture za pohranu podataka i Veeam Backup & Replication rješenja za upravljanje podacima u oblacima.

Koristeći Veeam storage snapshot plug-in za Fujitsu ETERNUS AF all-flash i ETERNUS DX hibridnu pohranu, korisnici mogu kreirati kompletne sigurnosne kopije virtualnih mašina i njihove replike koristeći snimke trenutnih stanja (snapshots), bez usporavanja redovnog posla.


SUNNYVALE, CA - 22 May 2019

Micro Focus - Active Directory Bridging za proširena sigurnosna pravila i kontrolu pristupa

Sigurnosno rješenje koje omogućava uporabu postojećih Active Directory rješenja za bolje upravljanje Linux resursima

Micro Focus je objavio izdanje Micro Focus AD Bridge 1.0 za upravljanje i zaštitu Linux resursa i nastavak korištenja rješenja zasnovanih na Active Directory (AD). Novo rješenje donosi proširenje ovlaštenja, delegiranje i alate za upravljanje pravilima.

Micro Focus AD osigurava konzistentnu i obveznu primjenu pravila, donosi poboljšanu strukturu za inspekcije i izvještavanje, te optimizirano upravljanje.

Micro Focus AD Bridge donosi mogućnosti u tri područja:

·    Upravljanje privilegiranim korisničkim računima

·    Administriranje delegiranja

·    Obaveznu primjenu grupnih pravila

Slijedeće verzija Micro Focus AD Bridge izlazi ovo ljeto i proširiti će AD autentifikaciju i autorizaciju na ne-Windows resurse kao što su UNIX o cloud resurse kao što su SaaS, kontejneri i virtualne mašine.


Waterloo, ON – 2019-5-14

OpenText - rješenja za upravljanje lancem dobave

OpenText objavljuje mogućnosti koje pruža OpenText™ Trading Grid™, platforma za integraciju rješenja za lanac dobave i najavljuje najnovije izdanje proizvoda OpenText Trading Grid Analytics, koje sadrži mogućnosti a prognoziranje za optimalizaciju lanca dobave.

Nove mogućnosti koje donosi Trading Grid Analytics korisnicima daje uvid o trgovačkim partnerima koji slabije posluju i izvorima rizika koji mogu izazvati zastoje u proizvodnji i isporuci kupcima.


 

 

For additional information
If you want to find more about BCC Services, our services and products, please visit us: BCC Services d.o.o., Damira Tomljanovića 7, 10000 Zagreb, Croatia ; or call us: +385 (1) 30-37-600 ; send us a fax: +381 (1) 30-37-699 ; or send us an e-mail to: info@bccservices.com

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2018