nv-1907

   Archives 
BCC Services / Fujitsu Services / ICL

    Home - Arch  BCC novosti  Fujitsu novosti  ICL Novosti  ICL pr.rels.  History Channell  Gallery  Album  Texts & Articles            Home - BCC Serv. 

novosti

2019. – srpanj


u ovom broju:

 17.06.19 – 14.07.19

- BCC Services i Commvault - još jedno priznanje i kompetencija

- NetApp - revolucionarno podatkovno tkanje dominira hibridnim oblacima

- Fujitsu - NetAppov "Međunarodni partner godine"

- Fujitsu - 12 novih korporacijskih PC modela za transformaciju stila rada

- Fujitsu - novi otporni tablet, STYLISTIC Q509

- Micro Focus - SMAX 2019.05, najnovije izdanje rješenja za servisni desk i upravljanje sredstvima

- OpenText - strateško partnerstvo s Google Cloud

- OpenText - kako je vodeći brazilski telekom operater digitalno transformirao fakturiranje uz pomoć OpenText Customer Experience Managementa

- Kofax - jedini isporučitelj automatiziranih robotskih procesa koji nudi kompletnu inteligentnu automatizaciju
 


17.06.19 – 14.07.19


JUN 28, 2019

BCC Services i Commvault - još jedno priznanje i kompetencija

BCC Services je od Commvaulta primio dopis o priznanju još jedne kompeticije u okviru Commvault Partner Advantage programa za partnere koji isporučuju usluge i rješenja zasnovana na Commvaultovom softveru.

U pismu se potvrđuje da je BCC Services uspješno ispunio sve zahtjeve za specijalizaciju "Service Advantage: MS Application Integration Specialization" (specijalizacija za integraciju s Microsoftovim aplikacijama). Priznanje te specijalizacije znači priznanje vaše posvećenosti i kompetencije pri prodaji, projektiranju i isporuci usluga integracije Commvaultovih proizvoda s najnovijim Microsoftovim poslovnim proizvodima, u svrhu zaštite i upravljanja korisničkim podacima koji se koriste u tim aplikacijama.

Ova specijalizacija je šesta specijalizacija koju je u okviru Service Advantage programa dostigao BCC Services.


Sunnyvale, Calif. - June 18, 2019

NetApp - revolucionarno podatkovno tkanje dominira hibridnim oblacima

Korisnici imaju slobodu izbora bilo kojeg oblaka preko istog sučelja

NetApp je objavio nova rješenja i usluge koja korisnicima omogućavaju usvajanje i korištenje oblaka po svojim uvjetima. S danas objavljenim rješenjima, NetApp omogućava glatko uključivanje na više oblaka, uključivši NetApp® Cloud Data Services na NetApp HCI, mogućnost širenja pomoću perzistentne pohrane na najveće javne oblake, te mogućnost da korisnici upravljaju, koriste i plaćaju za cloud usluge na način koji sami žele.

NetApp korisnicima nudi uporabu u pravom više-oblačnom režimu, uz konzistentni model korištenja servisa na raznim javnim oblacima i na vlastitim lokacijama.

NetApp Cloud Data servisi na NetApp HCI uključuju:

·    NetApp Kubernetes Service on NetApp HCI. Osigurava automatiziranu primjenu Kubernetesa, Application Marketplace, i orkestraciju aplikacija, sada i na NetApp HCI.

·    Cloud Volumes on NetApp HCI. Visoko-performantna, perzistentna pohrana koja se koristi kroz optimizirano i pojednostavljeno sučelje za sve vodeće javne oblak.

·    Novo beta izdanje Cloud Volumes Service for Google Cloud, i Microsoft Azure NetApp Files

·    Novi Cloud Volumes ONTAP® za Google Cloud


Munich, June 12, 2019

Fujitsu - NetAppov "Međunarodni partner godine"

Fujitsu je objavio da mu je dodijeljena NetAppova nagrada za međunarodnog partnera godine (EMEA Partner Excellence Award for “International Partner of the Year”). Priznanje je dodijeljeno za izuzetne performanse, želju za inovacijom i izuzetnu kvalitetu usluga korisnicima.

Fujitsu je na globalnom polju jedan od najvećih prodavatelja NetAppovih proizvoda. Tvrtke surađuju već 20 godina. i kroz tu suradnju Fujitsu isporučuje potpuno integrirane, za posao spremne sisteme i referentne arhitekture koje korisnicima omogućavaju jednostavno uvođenje i rad, te visoke performanse i dostupnost sistema.

Zajednički portfelj rješenja za data centre sadrži multi-cloud i hibridne cloud infrastrukture u kojima se kombiniraju NetAppova ONTAP rješenja i Data Fabric strategija s Fujitsuovim snažnim i učinkovitim PRIMERGY serverima, integriranim sustavima PRIMEFLEX i visoko dostupnim ETERNUS sustavima za pohranu.


Tokyo and Kawasaki, Japan, July 11, 2019

Fujitsu - 12 novih korporacijskih PC modela za transformaciju stila rada

Fujitsu je objavio pet novih modela iz Fujitsu Notebook LIFEBOOK serije korporacijskih notebook računala, pet novih modela  iz Fujitsu Desktop ESPRIMO serije desktop PC-a, te dva nova modela iz serije radnih stanica Fujitsu CELSIUS.

Novi LIFEBOOK modeli su LIFEBOOK U939X/B, ultra-lagani i ultra-tanki LIFEBOOK U939/B, i ultra-pokretni LIFEBOOK S938/B s ekranima od 13,3 inča, te LIFEBOOK A749/B i LIFEBOOK A579/B s ekranima od 15,6 inča. Svi modeli se isporučuju s najnovijom verzijom Windows 10.

Iz ESPRIMO linije stolnih PC-a, Fujitsu je objavio ultra-kompaktni ESPRIMO Q558/B, kompaktne ESPRIMO D958/B, ESPRIMO D588/B i ESPRIMO D558/B, te sve-u-jednom ESPRIMO K558/B.

U liniji CELSIUS radnih stanica Fujitsu je objavio kompaktni CELSIUS J580 i mini-tower CELSIUS W580. Modeli se isporučuju s najnovijom verzijom Windows 10.


Munich, July 02, 2019

Fujitsu - novi otporni tablet, STYLISTIC Q509

Vrlo robustan, otporan na prolivenu tekućinu i prašinu, novi STYLISTIC Q509 je savršeni dva-u-jedan tablet za teške okoliše pod krovom ili vani ; Otporan ali lagan, tablet, koji teži tek 620 grama, omogućava ergonomični rad u industrijskim uvjetima ; Dugi vijek rada baterija, njihovo brzo punjenje i bogate opcije za povezivanje povećavaju cjelodnevnu produktivnost

Fujitsu je predstavio najotporniji tablet iz obitelji STYLISTIC, Q509. Uz trajnost po vojnim specifikacijama i kućištem otpornim na prolivenu tekućinu i prašinu, tablet je namijenjen radu u teškim uvjetima. Opremljen je full HD anti-glare ekranom, utorom za spremanje pisaljke, mogućnostima za korporacijsku sigurnost te baterijom visokih performansi, a teži svega 620 grama. STYLISTIC Q509 je savršeni alat za vrlo pokretne korisnike koji rade na područjima kao što su transport, logistika, proizvodnja, zdravstvena skrb, obrazovanje i maloprodaja.

Za udoban i ergonomični rad u uredu STYLISTIC Q509 se može priključiti na docking uređaj s tipkovnicom i tako pretvoriti u PC. Dockong stanica ima i priključke za LAN mrežu i priključak za brzo punjenje (80 % kapaciteta za svega jedan sat). STYLISTIC ima i stalak ("cradle"), kompatibilan s ostalim Fujitsuovim tabletima kao što su STYLISTIC Q73x i STYLISTIC V727 modeli.

STYLISTIC Q509 je projektiran i usklađen s vojnim standardom MIL-STD-810G, pa je opremljen ojačanim uglovima i tvrđim staklom na ekranu.


2 July 2019, SANTA CLARA, CA

Micro Focus - SMAX 2019.05, najnovije izdanje rješenja za servisni desk i upravljanje sredstvima

Predstavljen je "Max" virtualni agent koji razumije prirodni jezik i koristi strojno učenje pomaže korisnicima da brže riješe probleme

Micro Focus je objavio početak isporuka rješenja Service Management Automation X (SMAX), verzija 2019.05. SMAX je aplikacijski paket za upravljanje korporacijskim i informatičkim servisima. Zasnovan je na mogućnosti strojnog učenja i analitike. Ugrađena rješenja najbolje prakse smanjuju troškove i ubrzavaju vrijeme do rješenja problema. Rješenje je predviđeno za rad u oblacima s više stanara (multi-tenant) i koristi se za javne ili privatne oblake.

U izdanju 2019.05 se po prvi puta javlja "Max" pametni virtualni agent kojeg može podešavati korisnik. Max razumije prirodni jezik i koristi strojno učenje kako bi s vremenom postao što bolji.


Waterloo, ON – 2019-7-9

OpenText - strateško partnerstvo s Google Cloud

Tvrtke su objavile novo partnerstvo, usluge i integracije proizvoda, kako bi korisnici lakše prešli na Google Cloud

OpenText je objavio novo partnerstvo, usluge i integraciju proizvoda koji će korisnicima pomoći da svoje obrade za obradu korporacijskih informacija (EIM - Enterprise Information Management) prebace na Google Cloud.

OpenText i Google Cloud nude slijedeće novosti:

·    OpenText namjerava iskoristiti Google Cloudov Anthos za kontejnerizirane EIM aplikacije.

·    OpenText namjerava iskoristiti Google Cloud za servise za oporavak nakon katastrofa.

·    OpenText namjerava integrirati svoj portfelj proizvoda s paketom G Suite.

·    OpenText se namjerava integrirati s ključnim Googleovim servisima za umjetnu inteligenciju i strojno učenje.

·    Google i OpenText će biti partneri za zajednički nastup na tržištima.

·    Za početak se planira nastup na tržištima financijskih usluga, medija i zabave, zdravstvene skrbi i javnog sektora.


Waterloo, ON – 2019-7-2

OpenText - kako je vodeći brazilski telekom operater digitalno transformirao fakturiranje uz pomoć OpenText Customer Experience Managementa

Personalizirano rješenje za fakturiranje na zahtjev poboljšava zadovoljstvo korisnika.

OpenText je objavio da je tvrtka TIM S/A, vodeći pružatelj telekomunikacijskih usluga u Brazil uvela rješenje OpenText Customer Experience Management (CEM - upravljanje iskustvima korisnika) i digitalno transformirala procese vezane za fakturiranje. Novi integrirani sistem za e-fakturiranje pokriva 18 milijuna pretplatnika koji sada mog na zahtjev pristupiti svojim računima preko različitih digitalnih kanala i uređaja.

TIM S/A sada obrađuje skoro tri milijuna faktura svakih 48 sati, a PDF verzije faktura se dostavljaju kupcima za manje od tri sekunde. Osim faktura, TIM S/A sada šalje i obavijesti, opomene itd. preko kupcu omiljenih kanala, čime se je poboljšala naplata i smanjio broj neplaćenih računa.

Za digitalizaciju fakturiranja, TIM S/A koristi OpenText Content Suite Platform, OpenText Exstream™, OpenText™ Portal i OpenText™ Web Experience Management. Paket je potpuno uklopljen u TIM S/A portal i ostale korporacijske aplikacije za obradu informacija vezanih za naplatu, a pomaže i pri poštivanju propisa.


Irvine, CA – July 8, 2019

Kofax - jedini isporučitelj automatiziranih robotskih procesa koji nudi kompletnu inteligentnu automatizaciju

Kao dio Kofaxove platforme za inteligentnu automatizaciju, Kofax RPA rješava zajednička ograničenja i digitalno transformira rad

Kofax vodeći isporučitelj softvera za inteligentnu automatizaciju i kompletnu digitalnu transformaciju poslovnih obrada, je potvrdio svoj vodeći položaj jer je jedini isporučitelj softvera za automatizaciju robotskih procesa (RPA - robotic process automation) koji pokriva kompletnu automatizaciju, uz mogućnost lakog širenja. Kofax RPA je jedino RPA rješenje ugrađeno u robusnu platformu za inteligentnu automatizaciju. Organizacije po prvi puta mogu automatizirati i upravljati cijelim procesom - od kognitivnog prihvata, preko transformacije podataka, do orkestracije procesa i komuniciranja s korisnicima – sve u okviru jedinstvenog, potpuno integriranog okoliša fokusiranog na poboljšanje korisničkog sučelja i efikasni rad.

Kofax pomaže svojim RPA korisnicima da koriste svoju platformu za inteligentnu automatizaciju:

·    Potpuna integracija RPA s kognitivnim prihvatom i transformacijom dokumenata.

·    Potpuna integracija orkestracije procesa i RPA-a na unificiranoj platformi od jednog dobavljača.

·    Isporuka umjetne inteligencije ugrađene u Kofax RPA.

·    U RPA je ugrađeno zadovoljstvo korisnika - automatizirana komunikacija s korisnicima.

·    RPA se isporučuje kao platforma za inteligentnu automatizaciju.


 

 

For additional information
If you want to find more about BCC Services, our services and products, please visit us: BCC Services d.o.o., Damira Tomljanovića 7, 10000 Zagreb, Croatia ; or call us: +385 (1) 30-37-600 ; send us a fax: +381 (1) 30-37-699 ; or send us an e-mail to: info@bccservices.com

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2018