nv-22-09

   Archives 
BCC Services / Fujitsu Services / ICL

    Home - Arch  BCC novosti  Fujitsu novosti  ICL Novosti  ICL pr.rels.  History Channell  Gallery  Album  Texts & Articles            Home - BCC Serv. 

novosti

2022. – rujan


u ovom broju:

22.08.22 – 25.09.22

- Micro Focus - HCMX proglašen "Globalnim pobjednikom" u dva analitičarska izvještaja o upravljanju hibridnim oblacima

- Micro Focus - CyberRes Voltage osvojio Gartnerovo priznanje "Customers’ Choice in Data Masking"

- NetApp i VMware – globalno partnerstvo za rješenja za multi-cloud okoliše

- Fujitsu – novi fleksibilni i robusni tablet, prikladan za rad bilo gdje

- Commvault – najviše ocjene od Gartnera, za kritične mogućnosti softvera za korporacijsko sigurnosno kopiranje

- VMware – Tanzu portfelj pojačan za bolju izgradnju, uporabu i upravljanje cloud‑aplikacijama

- VMware – inovacije za infrastrukture za oblake i rubove mreža donose novu efikasnost. Fleksibilnost i performanse

- VMware – broj 1 u automatizaciji i upravljanju konfiguracijama, petu godinu za redom

- VMware – vodeći u Gartnerovom Magičnom kvadrantu za SD‑WAN

- Broadcom - Trident 4C, sigurnosni preklopnik najvećih performansi na tržištu

 


22.08.22 – 25.09.22


SANTA CLARA, Calif. – Sept. 22, 2022

Micro Focus - HCMX proglašen "Globalnim pobjednikom" u dva analitičarska izvještaja o upravljanju hibridnim oblacima

Hybrid Cloud Management X je prepoznat kao rješenje broj 1 u izvještaju o alatima za upravljanje hibridnim mrežama

Micro Focus je objavio da je njegov Hybrid Cloud Management X (HCMX) proglašen globalnim pobjednikom u više izvještaja u kojima su istraživani razni dobavljači i proizvodi za upravljanje hibridnim oblacima.

HCMX je rješenje koje unificira rad s infrastrukturom koja je u oblacima i na vlastitim lokacijama. Pruža samposlužnu dodjelu resursa, uz kontrolu troškova i poštivanje pravila.

HCMX je izgrađen na Micro Focusovoj platformi OPTIC (Operations Platform for Transformation, Intelligence and Cloud), Koja daje proširene mogućnosti za AI, automatizaciju i integraciju.


SANTA CLARA, Calif. – Aug. 25, 2022

Micro Focus - CyberRes Voltage osvojio Gartnerovo priznanje "CustomersChoice in Data Masking"

Gartnerovo priznanje "Izbor kupca" se dodjeljuje na osnovu povratnih informacija i ocjena korisnika koji su kupili i uveli razmatrani proizvod ili uslugu

Micro Focusova poslovna linija CyberRes je objavila da je njihovo rješenje za privatnost i zaštitu podataka Voltage prepoznato kao "Izbor kupca" u Gartnerovom izvještaju “Voice of the Customer” u kategoriji zaštite podataka (Data Masking). CyberRes Voltage je dobio visoke ocjene krajnjih korisnika u istraživanju koje se je vodilo proteklih 18 mjeseci.

Portfelj CyberRes Voltage štiti organizacije kroz kontinuirano praćenje, uvid i zaštitu podataka .


PALO ALTO and SAN JOSE, Calif. — August 29, 2022

NetApp i VMware – globalno partnerstvo za rješenja za multi-cloud okoliše

Rješenja će pomoći organizacijama da ekonomično i glatko prijeđu na moderne aplikacije u oblacima i na vlastitim lokacijama

NetApp i VMware su objavili da proširuju svoj dugogodišnji savez. Razvijati će inovativna rješenja i za tržište pripremati proizvode koji će olakšati i ubrzati migraciju na moderne obrade.

Suradnja NetAppa i VMwarea se oslanja na zajedničko iskustvo u potpori za tisuće i tisuće korisnika koji koriste opremu od njih oboje.


Munich, September 15, 2022

Fujitsu – novi fleksibilni i robusni tablet, prikladan za rad bilo gdje

Fujitsu je predstavio STYLISTIC Q7312 dva-u-jedan odvojivi tablet koji kombinira prednosti mobilnosti tableta i produktivnosti notebooka. Njegova fleksibilnost, robusnost i prikladnost ga čine idealnim za komercijalne okoliše, od skladišta do radionice, pa lak i za uporabu na otvorenom čak i po lošem vremenu. ZQŠTIĆEN JE ojačanim kućištem, portovi imaju kapice koje ih štite od vlage i prašine, može se koristiti i silikonski skin s remenom za ruku ili remenom za nošenje preko ramena. Tu je i integralni preklopni stalak.

Tablet ima odvojivu tipkovnicu, ekran od 13,3-inča (na njemu se može gledati A4 dokument u punoj veličini), a tu je i pisaljka pomoću koje se osim elektroničkog potpisa može koristiti i ručni.

Osnovni STYLISTIC Q7312 teži svega 800 grama. Kapacitet baterije je do 10 sati rada, te je kompatibilan s opremom ranijih modela. Uređaj korisnicima omogućava rad s bilo kojeg mjesta u bilo koje vrijeme. Ugrađene sigurnosne mogućnosti uključuju infra-crvenu kameru, senzor za otiske prstiju i čitač pametnih kartica.


TINTON FALLS, New Jersey – August 23, 2022

Commvault – najviše ocjene od Gartnera, za kritične mogućnosti softvera za korporacijsko sigurnosno kopiranje

Commvault prepoznat između 14 ostalih ponuđača

Commvault je objavio da ga je istraživačka kuća Gartner u svom izvještaju "2022 Critical Capabilities report: Data Center Environments" ocijenila najvišim ocjenama za sva tri razmatrana slučaja uporabe – za sigurnosno kopiranje u data centar okolišu, u cloud okolišu, te u okolišu rubova mreža.

Commvault je također nedavno proglašen "Vodećim" u 2022 Gartnerovom Magičnom Kvadrantu za softverska rješenja za korporacijsko sigurnosno kopiranje i rekonstrukciju.

Commvaultov softver i njegova Metallic SaaS rješenja osiguravaju zaštitu podataka bez obzira gdje se oni nalazili.


SAN FRANCISCO – VMware Explore US 2022, August 30, 2022

VMwareTanzu portfelj pojačan za bolju izgradnju, uporabu i upravljanje cloud‑aplikacijama

VMware Tanzu portfelj za modernizaciju, razvoj, uporabu i upravljanje rad s  Kubernetes  aplikacijama

VMware je predstavio proširenja za VMware Tanzu portfelj - Tanzu Application Platform i Tanzu for Kubernetes Operations. Povećana je produktivnost pri razvoju aplikacija, kao i sigurnost s kraja na kraj multi-cloud okoliša.

VMware Tanzu se koristi za Kubernetes aplikacije u oblacima, na rubovima mreža i u data centrima.


SAN FRANCISCO – VMware Explore US 2022, August 30, 2022

VMware – inovacije za infrastrukture za oblake i rubove mreža donose novu efikasnost. Fleksibilnost i performanse

VMware je predstavio VMware vSphere 8, VMware vSAN 8 i VMware Cloud Foundation+ ; VMware portfelj za rubove mreža sada ima i mogućnosti za privatne mobilne mreže

VMware je predstavio VMware vSphere 8 i VMware vSAN 8, značajna nova izdanja rješenja za računanje i pohranu. Ovi elementi od kojih de grade rješenja za privatne i javne mreže, te za aplikacije za rubove mreža pomažu u uporabi, upravljanju i zaštiti aplikacija.

VMware vSphere 8 uvodi u infrastrukturu i jedinice za obradu podataka (DPU - Data Processing Unit). Obrada infrastrukturnih servisa na DPU-ovima pojačava sigurnost infrastrukture

vSphere 8 bitno ubrzava obrade koje koriste AI i masonsko učenje.

Računalstvo na rubovima mreže (Edge computing) je slijedeći korak u evoluciji distribuiranih digitalnih poduzeća. VMware je predstavio više rješenja za rubove mreža:

·   VMware Edge Compute Stack 2: integrirana platforma za poslove na rubovima mreža

·   Managed Edge Solution, s NTT-om: VMware i NTT su proširili partnerstvo koje će razvijati upravljanja rješenja za rubove mreža

·   VMware Private Mobile Network: Upravljani servis za povezivanje na privatne 4G/5G mobilne mreže


PALO ALTO, Calif. September 14, 2022

VMware – broj 1 u automatizaciji i upravljanju konfiguracijama, petu godinu za redom

VMware je objavio da ga je vodeća analitičarska kuća IDC svrstala na prvo mjesto na globalnom tržištu softvera za automatizaciju informatičkih sustava i upravljanja konfiguracijama (ITACM - IT automation and configuration management), i to petu godinu za redom.


PALO ALTO, Calif. – Sept. 15, 2022

VMware – vodeći u Gartnerovom Magičnom kvadrantu za SD‑WAN 

VMware petu godinu za redom svrstan među vodeće u SD-WAN kategoriji

VMware je objavio da ga je istraživačka kuća Gartner po petu godinu za redom svrstala kap "Vodećeg" u Magičnom kvadrantu u kategoriji SD-WAN. Gartner je prepoznao VMware kao isporučitelja koji može izvršiti što nudi i kompletnost njegove vizije.

SAN JOSE, Calif., Sept. 06, 2022

Broadcom - Trident 4C, sigurnosni preklopnik najvećih performansi na tržištu

Detekcija anomalija u toku brzinom od 12,8 Tb/s ; Mrežna sigurnost bez kompromisa

Broadcom je objavio početak isporuka Trident 4C ASIC Ethernet sigurnosnog preklopnika (switcha) brzine 12,8 terabita/sekundi koji može tom brzinom analizirati sav promet. Trident 4C u stvarnom vremenu otkriva anomalije u toku podataka.

Kako je rasla propusna moć i brzina mreža, analiza prometa je postajala sve teža. Na kraju se nisu analizirali svi paketi, nego samo uzorci. Tipično se je analizirao jedan nasumce odabrani paket od njih tisuću. Preostalih 99,9% ih je propuštano bez ikakve provjere.

Trident 4C je toliko brz da može analizirati 199% prometa i time znatno povećava sigurnost. Trident 4C sadrži posebno napravljenu analitičku mašinu koja može obaviti milijardu operacija u sekundi i prepoznavati anomalije brzinom kojom podaci teku.


 

 

For additional information
If you want to find more about BCC Services, our services and products, please visit us: BCC Services d.o.o., Damira Tomljanovića 7, 10000 Zagreb, Croatia ; or call us: +385 (1) 30-37-600 ; send us a fax: +381 (1) 30-37-699 ; or send us an e-mail to: info@bccservices.com

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2018