Archives 
BCC Services / Fujitsu Services / ICL

    Home - Arch  BCC novosti  Fujitsu novosti  ICL Novosti  ICL pr.rels.  History Channell  Gallery  Album  Texts & Articles            Home - BCC Serv. 
       

   Archives
BCC Services / Fujitsu Services / ICL

    Home - Arch  BCC novosti  Fujitsu novosti  ICL Novosti  ICL pr.rels.  History Channell  Gallery  Album  Texts & Articles            Home - BCC Serv. 
   Fujitsu Services priopćenje za tisak
 Predstavljen Fujitsu Services
11.04.2002

Skup u Sheratonu

Reorganizirana tvrtka počela radom

Fujitsu Services je tvrtka koja se bavi projektiranjem, isporukom, instalacijom i potporom za informatičku infrastrukturu, informatičke sustave i rješenja i koja pruža sve prateće usluge. Fujitsu Services je jedna od tvrtki iz Fujitsu grupacije. Pod tim imenom radi od 02.04.2002, a nastala je reorganizacijom dosadašnjeg ICL-a.

Suradnja ICL-a s Fujitsu grupacijom je počela prije više od dvadeset godina, prvo na tehničkom planu, a zatim i Fujitsu-ovim ulaganjem u ICL. Fujitsu-ov udio se postupno povećavao, da bi od 1998. Fujitsu postao jedini vlasnik ICL-a. Početkom nove financijske godine, stupa na snagu nova organizacija poslovanja u Fujitsu grupaciji, pa je odlučeno da je nastupio pravi trenutak i za promjenu imena nekih od tvrtki, kako bi se bolje istakla i iskoristila pripadnost grupaciji.

Fujitsu grupacija se u novoj strategiji rasta značajno oslanja na ponudu softvare-a i usluga. U skladu s tom orijentacijom formiraju se dvije nove tvrtke – Fujitsu Services i Fujitsu Consulting. U Europi i Sjevernoj Americi će temelj tih tvrtki biti dosadašnji ICL, odnosno DMR Consulting. U zemljama poput Hrvatske, gdje nije postojala lokalna organizacija DMR Consultinga, sve usluge i savjetovanja će pružati Fujitsu Services.

U skladu s novom poslovnom strategijom Fujitsu grupe, 02. travnja 2002., i ICL d.o.o. je promijenio ime u Fujitsu Services d.o.o.

Fujitsu Services je predstavljen na skupu održanom u Zagrebačkom Sheratonu. Pred više od stotinu uzvanika, predstavljeni su planovi i program novo-imenovane tvrtke. Naglašeno je da promjena nije samo kozmetička promjena imena, nego i najava novog, agresivnijeg i primjetnijeg nastupa i intenzivnog načina rada.

Uzvanici na skupu su bili postojeći korisnici Fujitsu-ovih proizvoda i usluga, potencijalni novi korisnici, poslovni partneri, te predstavnici diplomatskog kora. U predstavljanju Fujitsu Srervices-a su učestvovali p predstavnici još dviju sestrinskih tvrtki iz Fujitsu grupacije – Fujitsu Siemens Computers i Meridio.

Nekoliko citata iz izlaganja:

"Ponosni smo na novo ime i uvjereni smo da će naša pripadnosti Fujitsu grupi biti na dobrobit našim kupcima i korisnicima, koji će imati pristup širem nizu poslovnih rješenja, prilagođenim njihovim potrebama, uz podršku treće na svijetu po veličini tvrtke za informatičke usluge."

"Naša nova tvrtka se temelji na tri jednostavna načela: istinska suradnja s korisnicima usluga i proizvoda, razumijevanje njihovog poslovanja, te ustrajnost u odrađivanju posla do kraja. Mi predstavljamo jedinstvenu kombinaciju globalnog dosega i lokalnog znanja, po čemu se razlikujemo od konkurenata i što nas čini vrijednim partnerom naših kupaca. Posvetit ćemo se poboljšanju poslovanja naših kupaca kroz široku ponudu integriranih usluga Fujitsu grupe, pružajući im podršku našom organizacijom koja može zadovoljiti sve informatičke potrebe, kako na lokalnoj, tako i na globalnoj razini."

"U postupku naše transformacije u Fujitsu Services, naši će kupci vidjeti naše oglase u časopisima, vidjet će nove posjetnice u rukama naših djelatnika, te najbitnije, kroz rezultate našeg rada vidjet će da nam je zaista stalo da postignu dobre poslovne rezultate."

Govornici na skupu (redom nastupa):

Radomir Vukina, Marketing, Commercial & Quality Manager, Fujitsu Services (u Hrvatskoj i regiji)
Dragos Mateescu, Country Operating Officer - Croatia, Fujitsu Services (u Hrvatskoj i regiji)
Marcus Dekan, Vice President SE Europe, Fujitsu Siemens Computers
Ken Moran, International Sales, Manager, Meridio

 
 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2012

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

For additional information
If you want to find more about BCC Services, our services and products, please visit us: BCC Services d.o.o., Damira Tomljanovića 7, 10000 Zagreb, Croatia ; or call us: +385 (1) 30-37-600 ; send us a fax: +381 (1) 30-37-699 ; or send us an e-mail to: info@bccservices.com

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2018