Archives 
BCC Services / Fujitsu Services / ICL

    Home - Arch  BCC novosti  Fujitsu novosti  ICL Novosti  ICL pr.rels.  History Channell  Gallery  Album  Texts & Articles            Home - BCC Serv. 
       

   Archives
BCC Services / Fujitsu Services / ICL

    Home - Arch  BCC novosti  Fujitsu novosti  ICL Novosti  ICL pr.rels.  History Channell  Gallery  Album  Texts & Articles            Home - BCC Serv. 
   Sažetak Fujitsu Services priopćenja za tisak
 Travanj 2003

April 24, 2003 
Fujitsu ensures smooth deployment of Windows Server 2003 for UK companies

Fujitsu svojim klijentima osigurava glatku primjenu Windows Server 2003 sustava

Fujitsu Services je razvio program za primjenu Microsoftovog Windows Servera 2003. Program sadrži tečajeve, seminare i posjete konzultanata, a namijenjen je kompanijama koje žele prijeći na novi sustav što bezbolnije i u što kraćem roku.


April 16, 2003 
KLM’s cost savings take-off by outsourcing to Fujitsu

KLM potpisao outsourcing ugovor s Fujitsu Services

Nizozemska zrakoplovna kompanije je s Fujitsu Services potpisala ugovor o osiguranju informatičke infrastrukture za sustav za automatizaciju uredskog poslovanja. Četverogodišnji ugovor vrijedan 27 milijuna GBP pokriva 7.000 radnih stanica, 130 servera i pet lokalnih mreža.


April 08, 2003
Weymouth citizens to get council services on call 24/7

Građani Weymoutha dobivaju mogućnost upita o uslugama lokalne uprave

Fujitsu Services dobio ugovor za informatičku infrastrukturu za informacijski sustav koji će odgovarati na sva pitanja građana.

Građani će moći na jednom mjestu, preko Interneta ili pozivom na telefonski broj informacijskog centra dobiti informacije bez obzira koji od odjela lokalne uprave je nadležan. Moći će pitati o planiranju, lokalnim uslugama i porezima.


April 06, 2003
Making the flexible working legislation work for you

Iskoristiti priliku koju nudi zakon o fleksibilnom radu

Stupanjem na snagu novog britanskog zakona o fleksibilnom radu, poslodavci su obavezni pažljivo razmotriti zahtjeve roditelja koji žele raditi fleksibilnije. To uključuje i fleksibilnije radno vrijeme i rad od kuće. Odjeli koji osiguravaju informatičku infrastrukturu će to morati uzeti u obzir i omogućiti takav rad. Fujitsu Services smatra da treba poduzeti pozitivne akcije i izvuči maksimum iz prilike koja se pruža.


April 02, 2003
KnowledgePool acquired

KnowledgePool ima novog vlasnika

KnowledgePool, vodeća europska organizacija za informatičko školovanje i izobrazbu od početka travnja 2003 ima novog vlasnika - Maxim Training Corp (UK) Ltd., koji je u 100% vlasništvu kanadskog TomaNet Inc.

Suradnja Fujitsu Services i KnowledgePoola će se nastaviti i u novom vlasništvu.


April 01, 2003 
Poor strategic vision in IT will hinder the progression of financial sector organisations

Slaba strateška vizija prepreka razvoju organizacija u financijskom sektoru

Fujitsu preporuča organizacijama da informatiku iskoriste kao alat za transformaciju poslovanja.

Preko dvije trećine rukovoditelja informatike u financijskom sektoru smatra da informatika nije potpuno integrirana u strategiju njihove organizacije, pokazuju rezultati Fujitsuovih istraživanja.

67% rukovoditelja informatike nema dostatnu potporu za izgradnju potrebne informatičke infrastrukture. Umjesto toga, uvode se samostojeće aplikacije poput onih za CRM, bez razmatranja kako će se one uklopiti u daljnje poslovne potrebe i razvojne planove. Takvi trendovi su rezultat mjera usmjerenih na rezanje troškova. Odgovor IT rukovoditelja je prelazak na outsourcing, no nažalost, pritom se uglavnom misli na buduće potrebe IT odjela, a ne na strateške ciljeve cijele organizacije, tj. planira se kratkoročno, a ne dugoročno.


 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2012

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

For additional information
If you want to find more about BCC Services, our services and products, please visit us: BCC Services d.o.o., Damira Tomljanovića 7, 10000 Zagreb, Croatia ; or call us: +385 (1) 30-37-600 ; send us a fax: +381 (1) 30-37-699 ; or send us an e-mail to: info@bccservices.com

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2018