Archives 
BCC Services / Fujitsu Services / ICL

    Home - Arch  BCC novosti  Fujitsu novosti  ICL Novosti  ICL pr.rels.  History Channell  Gallery  Album  Texts & Articles            Home - BCC Serv. 
       

   Archives
BCC Services / Fujitsu Services / ICL

    Home - Arch  BCC novosti  Fujitsu novosti  ICL Novosti  ICL pr.rels.  History Channell  Gallery  Album  Texts & Articles            Home - BCC Serv. 
   Sažetak Fujitsu Services priopćenja za tisak
Listopad 2003

October 29, 2003

The Government needs to get on speaking terms with UK citizens

Britanski organi uprave trebaju razgovarati sa svojim građanima

Istraživanje koje je Fujitsu proveo u Velikoj Britaniji je pokazalo da usprkos tome što je u on-line informacijske sustave za organe uprave uloženo preko 5 milijardi Funti, veliki broj građana bi ipak radije kontaktirao organe centralne i lokalne uprave preko telefona. Izvjestan broj ljudi jednostavno nije u stanju koristiti informatiku, no vrijedi i činjenica da je neke stvari jednostavno lakše obaviti putem telefona nego preko Interneta.

Fujitsu savjetuje da se razmotre načini da informacije dostupne preko informatičke opreme budu dostupne i putem telefona.


October 15, 2003

Fujitsu Services in line for ‘Business Oscars’ 

Fujitsu Services kandidat za "Poslovnog Oscara"

U užem izboru za dvije kategorije Nacionalnih Poslovnih nagrada.

Fujitsu Services je ušao u uži izbor za dvije kategorije (od ukupno 24 kategorije) Nacionalnih poslovnih nagrada, najprestižnijih poslovnih nagrada koje se dodjeljuju u Velikoj Britaniji – za kategoriju "Prodajne operacije godine" i "Strategiju za usluge korisnicima godine"

Pobjednici će biti objavljeni 11 studenog.


October 10, 2003

Fujitsu helps States of Guernsey Income Tax Authority cut administration time by 6000 hours per year 

Fujitsu pomaže Poreskoj upravi Guernseya uštedjeti 6000 sati rada godišnje

Poreska uprava Guernseya uz pomoć Fujtsu Servicesa uvodi novi sustav za upravljanje dokumentima, zapisima i tijekom posla za tri milijuna dokumenata, koji će ujedno i ispuniti zahtjeve novog zakona o zaštiti podataka. Sustav će pratiti poreske prijave i svu korespondenciju vezanu uz njih.

Čim stignu, poreske prijave će se skenirati i spremiti u sustav i tako postati trenutno dostupne svim službama u poreskoj upravi. Sustav za upravljanje tijekom posla će se brinuti da se prijave upute na obradu nadležnim službenicima, te omogućiti trenutni uvid u stanje obrade svake prijave.

Po novom zakonu o zaštiti podataka, Poreska uprava će biti obvezna da do kolovoza 2005. građanima osigura pristup do svih relevantnih dokumenata i u papirnatom i u elektroničkom obliku. Sustav će osigurati elektroničko pretraživanje i dohvat dokumenata i donijeti znatne uštede u odnosu na sustav u kojem bi se to radilo ručno.

Po ugovoru, Fujitsu Services će osigurati upravljanje projektom, konzultantske usluge, razvoj rješenja, dizajn, uvođenje i školovanje korisničkog osoblja za novi sustav. U izradi rješenja, Fujitsu je primijenio Meridio EDRM softver, MetaStorm e-work BPM softver, te Kofax Ascent softver za skeniranje. Nove softverske komponente su integrirane u postojeću informatičku infrastrukturu i mainframe aplikacije koje koristi poreska uprava.


 

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2012

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

For additional information
If you want to find more about BCC Services, our services and products, please visit us: BCC Services d.o.o., Damira Tomljanovića 7, 10000 Zagreb, Croatia ; or call us: +385 (1) 30-37-600 ; send us a fax: +381 (1) 30-37-699 ; or send us an e-mail to: info@bccservices.com

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2018