Archives 
BCC Services / Fujitsu Services / ICL

    Home - Arch  BCC novosti  Fujitsu novosti  ICL Novosti  ICL pr.rels.  History Channell  Gallery  Album  Texts & Articles            Home - BCC Serv. 
       

   Archives
BCC Services / Fujitsu Services / ICL

    Home - Arch  BCC novosti  Fujitsu novosti  ICL Novosti  ICL pr.rels.  History Channell  Gallery  Album  Texts & Articles            Home - BCC Serv. 
   Sažetak Fujitsu Services priopćenja za tisak
Studeni 2003

November 21, 2003
Fujitsu to help West Midlands Co-op

Fujitsu za West Midlands Co-op supermarkete

Lanac supermarketa West Midlands Co-op je s Fujitsuom potpisao milijun funti vrijedan ugovor za radikalnu modernizaciju svojih 35 supermarketa. Biti će instalirana najnovija point-of-sale oprema, koja će čak omogućiti kupcima da sami skaniraju kupljenu robu i tako ubrzaju proces plaćanja.

Sustav će biti kompatibilan s Chip i PIN tehnologijama koje se uvode od 1. siječnja 2005, kada će kupci koji plaćaju kreditnim ili debitnim karticama morati, da bi kompletirali transakciju, obavezno upisati PIN. Sustav će podržavati i Euro, ukoliko se Velika Britanija odluči za prijelaz na tu valutu. Osim POS dijela, biti će moderniziran i sustav za pozadinske poslove, s automatiziranim obnavljanjem zaliha. Sustav koristi radio mrežu, tako da se u špicama sezone mogu lako otvoriti dodatna naplatna mjesta, koristiti ručne terminale itd.

Fujitsu će u potpunosti upravljati uvođenjem ovog sustava, uključivši i obuku korisničkog osoblja. Instalacije će se odvijati tijekom slijedećih 11 mjeseci, kako bi West Midlands imao još mjesec dana za konačne pripreme za prijelaz na novi sustav naplate od 01.01.2005.


November 18, 2003
Fujitsu introduces Fingerprint Module Stack - an "all in one" embedded system solution

Fujitsu objavio kompletni modul za rad s otiscima prstiju

MDFP200 je samo-stojeći modul za autentifikaciju pomoću otisaka prstiju. MDFP200 u jednoj jedinici integrira uzimanje otisaka, provjeru i njihovu pohranu. Modul je spreman za ugradnju u konačne proizvode. Sustav koristi Fujitsuov 32-bitni RISC procesor i još nekoliko komponenti iz Fujitsuovog programa. Algoritam koji se koristi u IKENDI software sustavu može otisak prepoznati za manje od jedne sekunde.


November 17, 2003
The National Business Awards gives the best

Fujitsu osvojio "Poslovnog Oscara"

Fujitsu je osvojio Poslovnu nagradu za najbolju strategiju za servisne usluge. Nagradu, često nazivanu "Poslovnim Oscarom", Fujitsu Services je dobio za svoju strategiju "Sense and Respond", čiji rezultat je bio povećanje korisničkog zadovoljstva za 20%. Strategija je uvedena pred četiri godine, a cilj joj je bio potrebe kupaca dovesti u fokus poslovanja, te istovremeno povećati i zadovoljstvo vlastitog osoblja.

Strategija "Sense and Respond" poziva na radikalnu promjenu načina razmišljanja kad se razmatraju stvarne potrebe korisnika. Važan aspekt ove strategije je spriječiti zahtjeve koji nastaju zbog neuspjeha, tj. probleme do kojih nikada ne bi smjelo ni doći, te prebaciti ovlaštenja od rukovodstva na osoblje u prvim redovima. Na taj način Fujitsu može bolje razumjeti i bolje upravljati stvarima koje su korisniku kritične za poslovanje.


November 11, 2003
FUJITSU WINS INDUSTRY AWARD FOR INNOVATION

Fujitsu osvojio nagradu za inovacije

Fujitsu je 11.11.2003 osvojio prestižnu nagradu za naj-inovativniju uporabu tehnologije za neki projekt. Nagradu dodjeljuje pravnička tvrtka NabbaroNathanson. Ove godine je u konkurenciji bilo 300 učesnika, a nagrade je dobilo njih osam.

Fujitsu je nagradu dobio za projekt AVANTI, kroz kojeg su osigurane usluge elektroničke uprave i za osobe koje se ne snalaze dobro u tehnologiji. Sustav je primijenjen u Londonskoj općini Lewisham i u tri lokalne uprave širom Europe. Za projekt AVANTI, Fujitsu je razvio avatarsko sučelje, koje korisnicima da do potrebnih podataka dođu kroz razgovor, a ne probijajući se kroz džunglu hiperteksta. Građani razgovaraju s virtualnim službenicima kojima mogu postavljati pitanja u svakodnevnom jeziku. Sustav je u stanju shvatiti njihova pitanja, naći odgovarajuće odgovore i pročitati ih građaninu.


November 05, 2003
Fujitsu Services to help reduce queuing in train stations

Fujitsu Services smanjuje čekanje na vlakove

Britansko udruženje željezničkih prijevoznika se odlučilo za Fujitsuov paket za prodaju željezničkih karata.


 

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2012

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

For additional information
If you want to find more about BCC Services, our services and products, please visit us: BCC Services d.o.o., Damira Tomljanovića 7, 10000 Zagreb, Croatia ; or call us: +385 (1) 30-37-600 ; send us a fax: +381 (1) 30-37-699 ; or send us an e-mail to: info@bccservices.com

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2018