Archives 
BCC Services / Fujitsu Services / ICL

    Home - Arch  BCC novosti  Fujitsu novosti  ICL Novosti  ICL pr.rels.  History Channell  Gallery  Album  Texts & Articles            Home - BCC Serv. 
       


 

   Archives
BCC Services / Fujitsu Services / ICL

    Home - Arch  BCC novosti  Fujitsu novosti  ICL Novosti  ICL pr.rels.  History Channell  Gallery  Album  Texts & Articles            Home - BCC Serv. 
 Vijesti ...
 
Sažetak, 2004, lipanj

30 June 2004, Japan

Fujitsu Develops World's First Technology That Embeds Data Invisibly in Print Images

Fujitsu prvi na svijetu razvio tehnologiju koja u tiskane slike ugrađuje nevidljive podatke

Tokyo – Fujitsu Laboratories Ltd. je danas objavio prvu na svijetu tehnologiju koja u tiskane slike u boji ugrađuje za ljudsko oko nevidljive 12-znamenkaste numeričke podatke. Ova tehnologija omogućava da se npr. na naslovne stranice magazina u boji ili u slike na oglasima otisnu podaci poput telefonskih brojeva, kodova za identifikaciju proizvoda, Web adrese, bez da se naruši grafički izgled slike. Uporaba ove tehnologije na mobilnim telefonima i ručnim računalima će omogućiti lak pristup na Internet i lako nazivanje telefonskih brojeva. Ova tehnologija je razvijena da bi se za mobitele i ručna računala dobilo prirodnije sučelje, te za povezivanje tiskanih slika s Internet stranicama.


28 June 2004, Japan

Fujitsu and Microsoft to Deliver Mainframe-Class Capability on Open-Standard IT Platforms for Mission-Critical Environments

Fujitsu i Microsoft osigurali mainframe mogućnosti na platformi po otvorenim normama

Tokyo – Fujitsu i Microsoft su objavili značajni korak u proširenju dugogodišnje suradnje između dviju kompanija. Kompanije će tijesno surađivati u razvoju slijedeće generacije Fujitsuovih Intel poslužitelja koji će raditi pod Windows Server™ 2003 i slijedećoj generaciji Windows Servera (poznatoj pod šifrom Longhorn Server), integraciji platformi, uslugama i potpori korisnicima za aplikacije kritične za potporu njihovom osnovnom poslovanju.


22 June 2004, Japan

Fujitsu Unveils New PRIMEPOWER Models, World's First UNIX Servers Using 90-nm Technology

Novi PRIMEPOWER modeli, prvi Unix poslužitelji na svijetu koji koriste 90-nm tehnologiju

Tokyo – Fujitsu je danas objavio novu seriju PRIMEPOWER servera, zasnovanu na 1.89 GHz SPARC64™ V procesorima. Serija je zasnovana na 90 nano-metarskoj tehnologiji za proizvodnju poluvodiča, koja nudi dramatična poboljšanja performansi. Ovo je na svijetu prva uporaba 90-nm tehnologije u proizvodnji UNIX® poslužitelja.


21 June 2004, United Kingdom

Fujitsu Announces Industry Leading Hard Disk Drive Capacity for the Mobile Storage Market

Novi čvrsti diskovi za mobilne uređaje

London – Fujitsu Europe Ltd. je danas objavio početak masovnih isporuka za OEM tržište nove generacije čvrstih diskova – to su diskovi od 2.5" 9.5 mm za prijenosne uređaje. Kapacitet novih modela ide do 100 GB, što je postignuto skoro 30%povećanjem u gustoći površinskog zapisa.


21 June 2004, USA

Fujitsu ScanSnap™ Receives "Organizers' Choice" Award from the National Association of Professional Organizers

Fujitsu-ov ScanSnap™ dobio nagradu udruženja profesionalnih organizatora

San Jose, CA - Fujitsu-ovo rješenje za skeniranje, ScanSnap™ je danas dobilo nagradu američkog udruženja profesionalnih organizatora, u kategoriji za najbolji tehnološki proizvod.


16 June 2004, Germany

Bernd Bischoff New President & CEO of Fujitsu Siemens Computers

Bernd Bischoff, novi predsjednik i CEO Fujitsu Siemens Computersa

Minhen - Za novog predsjednik i CEO Fujitsu Siemens Computersa je imenovan Bernd Bischoff, koji je do sada bio izvršni potpredsjednik za prodaju, marketing i usluge korisnicima. Dosadašnji predsjednik, Adrian v. Hammerstein odlazi na nove dužnosti u Siemensu.


16 June 2004, UK

Fujitsu's Customer Service Recognised by McDonald’s Award

Fujitsu Services primio Mc Donald's-ovu nagradu za usluge korisnicima

London – Fujitsu Services je od restoranskog lanca Mc Donald's primio nagradu za pružene usluge. Nagrada je dodijeljena nakon što je Mc Donald's napravio inspekciju i proanalizirao rezultate informatičkih usluga koje im je kao standardni dobavljač pružio Fujitsu Services.


16 June 2004, USA

Fujitsu to Join WFMC in Demonstrating Real-World Business Process Interoperability Via ASAP and WXML 2.0 Web Services Standards

Fujitsu se priključuje WFMC-u i demonstrira rad poslovnih procesa prema ASAP i WXML 2.0 normama za Web servise

Sunnyvale, CA. Fujitsu je danas objavio da će se priključiti demonstraciji međusobnog rada stvarnih poslovnih procesa koju organizira organizacija WfMC (Workflow Management Coalition). U demonstraciji će se za automatizaciju komercijalnih procesa preko Interneta među ostalim Wf-XML 2.0 i ASAP proizvodima koristiti i Fujitsu-ov Interstage Business Process Manager


15 June 2004, USA

Fujitsu Offers Ultimate Flexibility With LifeBook E Series Notebook

Novi Fujitsuovi prijenosnici - LifeBook E serija

Sunnyvale, CA - Fujitsu Computer Systems je objavio slijedeću generaciju prijenosnih računala iz serije LifeBook® E – model E8000. To je prijenosnik namijenjen korporacijskim korisnicima, za zamjenu za stolna računala. Model se može pohvaliti bogatstvom novih mogućnosti i najsuvremenijom tehnologijom, a namijenjen je ozbiljnim poslovnim profesionalcima.


7 June 2004, Japan and Korea

Fujitsu and Samsung Reach Plasma Display Settlement

Fujitsu i Samsung riješili spor oko plazma ekrana

Fujitsu i Samsung su danas postigli sporazum po kojem će riješiti sve tekuće sporove po pitanju korištenja Fujitsu-ovih patenata za plazma ekrane


7 June 2004, Japan

Fujitsu Announces Details of Stage Four of Its Environmental Protection Program

Fujitsu objavio četvrtu fazu programa za zaštitu okoliša

Fujitsu je danas objavio detalje četvrte faze programa za zaštitu okoliša, koji će se provoditi tijekom financijskih godina 2004 do 2006. Plan pokriva i procese i proizvode i rješenja koji će pomoći da se uspostavi održivi sustav zaštite okoliša.


3 June 2004, USA

Fujitsu Unveils Task Computing Technology

Fujitsu objavio tehnologiju "Task Computing"

Fujitsu Laboratories of America, Fujitsuova američka istraživačka organizacija je danas objavio novu tehnologiju koja korisnicima omogućava lako orkestriranje uređaja, e-usluga i PC aplikacija, kako bi izvršili složene zadatke uz samo nekoliko klikova mišem ili pomoću glasovnih naredbi.


2 June 2004, USA & Japan

Fujitsu and Sun Expand Partnership to Grow Solaris Market & Unleash New Generation of Innovations in the Data Center

Fujitsu i Sun Microsystems proširuju 20-godišnju suradnju

Fujitsu i Sun Microsystems su objavili nastavak i proširenje 20-godišnje suradnje između i na zajedničkom razvoju i isporuci budućih generacija sustava zasnovanih na Solarisu i SPARC-u.


1 June 2004, Germany

Fujitsu Siemens Computers Receives SAP Pinnacle Award 2003 for Adaptive Computing

Fujitsu Siemens Computers primio nagradu SAP Pinnacle za 2003

Fujitsu Siemens Computers je, zajedno s Network Appliance-om, u Minhenu primio nagradu SAP Pinnacle za 2003 za svoje inovativno rješenje za IT infrastrukturu "FlexFrame™ for mySAP™ Business Suite", za specijalno dostignuće u kategoriji "Adaptive Computing".


For additional information
If you want to find more about BCC Services, our services and products, please visit us: BCC Services d.o.o., Damira Tomljanovića 7, 10000 Zagreb, Croatia ; or call us: +385 (1) 30-37-600 ; send us a fax: +381 (1) 30-37-699 ; or send us an e-mail to: info@bccservices.com

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2013

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

For additional information
If you want to find more about BCC Services, our services and products, please visit us: BCC Services d.o.o., Damira Tomljanovića 7, 10000 Zagreb, Croatia ; or call us: +385 (1) 30-37-600 ; send us a fax: +381 (1) 30-37-699 ; or send us an e-mail to: info@bccservices.com

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2018