Archives 
BCC Services / Fujitsu Services / ICL

    Home - Arch  BCC novosti  Fujitsu novosti  ICL Novosti  ICL pr.rels.  History Channell  Gallery  Album  Texts & Articles            Home - BCC Serv. 
       


 

   Archives
BCC Services / Fujitsu Services / ICL

    Home - Arch  BCC novosti  Fujitsu novosti  ICL Novosti  ICL pr.rels.  History Channell  Gallery  Album  Texts & Articles            Home - BCC Serv. 
 Vijesti ...
novosti

 


2004. - prosinac


21.12.2004

hotline@bsa.hr ; www.bsa.hr ; www.bsa.org

BSA Hrvatska pokreće akciju "Tajnog kupca"

BSA NAJAVLJUJE NOVU KAMPANJU KOJA JE USREDOTOČENA NA ZAŠTITU KORISNIKA RAČUNALNIH PROGRAMA I PARTNERA PROIZVOĐAČA SOFTVERA OD POSLJEDICA SOFTVERSKOG PIRATSTVA

Hrvatski ogranak međunarodnog udruženja proizvođača poslovnog softvera Business Software Alliance, organizacije posvećena promoviranju sigurnog i legalnog softvera, je najavio novu kampanju u Hrvatskoj - "Tajnog kupca" (Mystery Buyer). BSA planira posjete tvrtkama koje se bave prodajom računalne opreme u okviru kojih će se, prema potrebi, vršiti i t.zv. testna kupnja. BSA je pokrenuo kampanju radi otkrivanja slučajeva piratstva u obliku protupravne praksa pojedinih tvrtki koje se bave sastavljanjem i prodajom računala da prilikom prodaje novih računala kupcima instaliraju nelicencirani softver.

Članovi BSA su Adobe Systems Inc., Apple Computer Inc., Autodesk Inc., Avid Technology Inc., Bentley Systems Inc., Borland Software Corp., CNC Software Inc./Mastercam, Internet Security Systems Inc., Macromedia Inc., McAfee Inc., Microsoft Corp., SolidWorks Corp., Sybase Inc., Symantec Corp., UGS Corp. i Veritas Software Corp.

Kao tvrtka koja čvrsto vjeruje u isporuku opreme s isključivo licenciranim softverom, pozdravljamo ovu akciju.


Inform, December 22, 2004

Novi Fujitsu Siemens Computers STYLISTIC ST5022

Fujitsu Siemens Computers objavljuje novi STYLISTIC ST5022 za kojeg će prve isporuke ići od veljače 2005. ST5022 je zasnovan na modelu ST5020 (koji ima ekran od 12.1-incha) sa slijedećim dodatnim karakteristikama:

  • protu-reflektivni sloj na zaslonu ("spreman za uporabu na otvorenim prostorima")
  • senzor za otiske prstiju, uključen i prateći aplikacijski softver Omnikey
  • Tehnologije koje se koriste za STYLISTIC ekrane

    ST5020: Prolazni TFT - izvrstan za uporabu u zatvorenim prostorima

    ST5022: Prolazni TFT s protu-reflektivnim (AR-) premazom - za izvrsnu uporabu u zatvorenom, te na otvorenom uz izvjesne uvjete

    ST5021: Refleksivni TFT s prednjim osvjetljenjem - za izvrsnu uporabu vani, te u zatvorenom, uz izvjesne uvjete


    DECEMBER 23, 2004

    SCALEO C wins coveted Green Button Award

    Nagrada Green Button za Fujitsu Siemens Computers SCLEO C

    Milano, - Fujitsu Siemens Computers je na sajmu Futurshow 2004, dobio nagradu Green Button za svoj SCALEO C Windows Media Center PC. Nagradu daje Microsoft, a osvojena je u kategoriji proizvoda koji daju najbolju vrijednost za svoju cijenu. Pobjednički SCALEO C ćed biti izložen u Microsoft House, u Microsofovom campusu u Redmondu pored Seattlea, stalnoj izložbi budućih tehnologija.

    SCALEO C je kombinacija snažnog i pouzdanog osobnog računala i multimedijskog uređaja koji uključuje kompaktni stereo sustav, (radio, CD i MP3 player). Green Button je druga nagrada koju je SCALEO C dobio u razdoblju kraćem od mjesec dana - dobio je i Crystal Disc na IT sajmu Invex u Brnu.


    December 21, 2004

    Fujitsu Develops Breakthrough Technology for Low-Cost Production of Gallium-Nitride HEMT

    Fujitsu na jednu trećinu smanjio troškove proizvodnje tranzistora za odašiljače u mobilnim mrežama

    Fujitsu Laboratories Ltd. je objavio razvoj tehnologije za jeftinu proizvodnju galijevo-nitridnih (GaN)(1) tranzistora s velikim mobilitetom elektrona (HEMT - High Electron Mobility Transistor) (2) . To je ključna tehnologija za pojačala u zemaljskim stanicama mobilne telefonije. Ovom tehnologijom se troškovi proizvodnje smanjuju na manje od jedne trećine dosadašnjih. Pojačala s GaN HEMT tranzistorima mogu raditi na višim naponima i daju izvrsne performanse i učinkovit izlaz, pa su vrlo prikladna za odašiljače za mobilne mreže.

    Terminologija

    (1) gallijev nitrid (GaN): poluvodič sa širokim nepropusnim pojasom, otporniji na kvarove za zadani napon nego konvencionalni poluvodiči na bazi galijevog arsenida i silicija.

    (2) HEMT - High Electron Mobility Transistor - tranzistori s velikim mobilitetom elektrona su field-effect tranzistori koji iskorištavaju prednosti sloja elektrona na granici između različitih poluvodičkih materijala, što daje veće brzine u usporedbi s uobičajenim poluvodičima. Fujitsu je prvi razvio HEMT tehnologiju u 1980-im godinama. tehnologija se danas mnogo koristi u satelitskim primo-predajnicima, bežičnoj opremi i bežičnim širokopojasnim mrežama.


    DECEMBER 17, 2004

    easyXchange from Fujitsu Siemens Computers Receives Windows IT Pro 2004 Editors’ Choice Award

    Nagrada za Fujitsu Siemens Computersov easyXchange

    Minhen, Njemačka - časopis Windows IT Pro je na Microsoftovom ITforum 2004 u Kopenhagenu objavio da je easyXchange od Fujitsu Siemens Computersa izabran za pobjednika u kategoriji mobilnih poruka za nagradu "2004 Windows IT Pro Editors’ Choice". Nagrada se dodjeljuje kompanijama koje nude inovativne proizvode i usluge.

    “Bio sam impresioniran kompletnošću easyXchange rješenja. Ono uključuje hardver, softver, sigurnosne kopije i arhiviranje po cijeni koja se može usporediti onoj za 'hosted' usluge." rekao je Adam Carheden, urednik za proizvode i tehnologiju, Windows IT Pro.

    easyXchange je kompletno rješenje za komunikacijsku infrastrukturu, zasnovano na Microsoft Windows Serveru 2003 i Exchange Serveru 2003. Rješenje uključuje poslužitelje, sustave za skladištenje podataka, softver i usluge za konsolidaciju korporacijskog servera za e-mail i okoliša za skladištenje podataka. Fujitsu Siemens Computers kupcima nudi cijelu skalu različitih nivoa kapaciteta za elektroničku poštu i skladištenje podataka. Pr tome koristi najnoviju tehnologiju za klastere i mogućnosti za visoku dostupnost. easyXchange

    Rješenje kombinira ključne blokova za izgradnju malih, srednjih i velikih konfiguracija. Ti blokovi za gradnju sadrže klastere PRIMERGY Intel sustava koji rade kao Microsoft Exchange Messaging Serveri, Microsoft Windows Serveri 2003 i Microsoft Exchange Serveri 2003, kao i najnoviju tehnologiju za skladištenje podataka i uzimanja sigurnosnih kopija, kako bi se korisnici zaštitili od mogućeg gubitka podataka.

    “Ova nagrada dokazuje zamah koji imamo kad kupcima nudimo rješenja koja pozitivno utječu na njihovu produktivnost, ali ujedno smanjuju i troškove rada organizacije." rekao je Dieter Herzog, izvršni potpredsjednik, Enterprise Products, Fujitsu Siemens Computers.


    DECEMBER 15, 2004

    Fujitsu Siemens Computers PRIMERGY Blade Server for the Dynamic Data Center

    PRIMERGY Blade server za dinamički data centar

    Minhen, Njemačka - Fujitsu Siemens Computers je objavio slijedeću generaciju Xeon® dvostrukih blade servera, PRIMERGY BX620 S2 s Extended Memory 64 Technology™ (EM64T). Novi blade server PRIMERGY BX620 S2 je projektiran za PRIMERGY BX600 blade server šasiju koja može smjestiti do 10 takvih dvostrukih S2 serverskih oštrica, a moguće je i miješanje BX620 S2 i BX660 Quad oštrica u jednoj BX600 šasiji.


    December 14, 2004

    Fujitsu and PARC Launch Joint Research on Ubiquitous Computing

    Fujitsu i PARC - zajedničko istraživanje

    Tokyo - Fujitsu Limited i Palo Alto Research Center Inc. (PARC), koji je u vlasništvu Xerox korporacije, su potpisali višegodišnji sporazum o zajedničkom istraživanju na polju sveprisutnog umrežavanja. Umrežavanje i kompjuterski sustavi su ušli u sve pore svakodnevnog života, no za njihovu glatku integraciju su potrebne sofisticirane tehnologije i široko razumijevanje društvenih implikacija IT-a. Potpisivanjem ovog ugovora, Fujitsu i PARC s stvorili partnerstvo s ciljem realizacije sveprisutno umreženog društva.

    Fujitsu i PARC planiraju istraživanja za slijedeća područja, a očekuju da će se prvi konkretni proizvodi pojaviti već 2006. godine.

    Jednostavnije i sigurnije bežično umrežavanje

    Softverska arhitektura za međusobni rad raznih sustava

    Tehnologije za Ad-hoc senzorske mreže

    Tehnologije za zaštitu privatnosti i pojednostavljenje sigurnosti.

    Tehnologije za naprednu vizualizaciju informacija.


    13 December 2004

    Fujitsu Siemens Computers and T-Systems Conclude International Cooperation Agreement

    Međunarodni sporazum o suradnji - Fujitsu Siemens Computers i T-Systems

    Minhen, - T-Systems i Fujitsu Siemens Computers su potpisali strateško partnerstvo za suradnju na polju infrastrukturnih usluga za kompjuterske radne stanice i servere širom svijeta. Kompanije će zajednički razvijati i prodavati nova rješenja. Ova suradnja je nastavak dugoročnih odnosa između T-Systems, podružnice Deutsche Telekoma i Fujitsua u Aziji i Fujitsu Siemens Computersa u Europi, Srednjem istoku i Africi (EMEA). Partneri su već uspješno završili nekoliko zajedničkih projekata u zemljama poput Njemačke, Madžarske, Singapura i Južne Afrike.


    6 December 2004

    Desktop MOT – does your desktop pass the business test?

    Hoće li vaše stolno računalo položiti poslovni ispit?

    Fujitsu Services, vjeruje da zabrinjavajući broj kompanija radi s neodgovarajućim stolnim računalima, što je potvrđeno i na Gartnerovom simpoziju u Cannesu. Fujitsu Services predlaže nekoliko testova koji će rukovoditeljima informatike reći hoće li stolna računala u njihovim organizacijama odgovarati poslovnim potrebama u 2005. godini:

    1. Jeste li spremni za mijenjanje brzina?

    Tehnologija napreduje brzo, pa rukovoditelji informatike moraju biti spremi brzo dograditi ili se prilagoditi novim potrebama, ako žele zadržati poslovnu konkurentnost. Znadete li za tehnologije, stare i dolazeće koje mogu promijeniti način na koji rade vaša stolna računala? Da li ćete biti spremni da ih brzo i učinkovito primijenite?

    2. Da li ste vi u vozačkom sjedištu?

    Svaka dobra organizacija ima definirana načela za primjenu informatike, koja pomažu povećanju učinkovitosti njenih djelatnika, te sprječavaju zlouporabu, no koja može biti dosta teško primijeniti u praksi. Imate li prave informacije i da li znate kad se načela krše? Da li imate ovlaštenja i sposobnosti potrebne da ih se primijeni? Načelo je dobro samo onoliko koliko se kontrolira njegova primjena.

    3. Jeste li sigurni da ste sigurni?

    Virusi i hakeri privlače pažnju tiska, no postoji mnogo svakodnevnih rizika kojih morate biti svjesni. Da li su vaša računala postavljena da se rizici svedu na minimum, da li su običaji u vašim uredima takvi da su kritične informacije izložene raznim opasnostima? Da li lozinke automatski ističu? Da li u dovoljnoj mjeri uzimate u obzir rizike od osobnih i mobilnih uređaja, koji izlaze iz ureda?

    4. Znadete li vašu vrijednost?

    Realnost poslovnog svijeta je da je rukovodstvo pod konstantnim pritiskom da smanji troškove. Ako vaš generalni direktor zatraži smanjenje troškova za stolna računala za 10% u roku od tri mjeseca, možete li postići taj cilj uz minimalnu štetu za produktivnost i efikasnost? Planirajte za najbolje, no budite spremni na najgore - izračunajte vaše ukupne troškove vlasništva i vaš povrat od investicija.

    5. Jeste li potpuno spremni?

    U nepredvidivom informatičkom okruženju, problemi će nastati zbog nedostataka u informatičkoj tehnologiji ili sigurnosnih propusta. Kritična stvar je očekivati neočekivano i pripremiti procedure koje štite informacije kritične za uspjeh poslovanja. Imate li automatsko uzimanje sigurnosnih kopija i sofisticirane tehnike za rekonstrukciju podataka, kao osiguranje protiv neočekivanog?

    Ako je odgovor na samo tri od gornjih pitanja "ne", ili čak i samo "nisam siguran", trebate ponovno promisliti vašu situaciju i osvježiti vaša stolna računala. U mnogim poslovnim organizacijama je važnije što se dešava na računalima na stolu, nego oko stola upravnog odbora. Potražite savjet renomiranog prodavača i osigurajte da vaša stolna računala budi spremna i vrijedna poslovanja.


    Issue: December 2004

    Product quality - LIFEBOOK Series Professional notebooks

    Kvaliteta LIFEBOOK serije računala

    Fujitsu Siemens Computers razvija I proizvodi prijenosna računala već više od 15 godina. Razvoj i proizvodnja LIFEBOOK serije je u pogonima u Augsburgu u Njemačkoj, gdje se vrši i testiranje kojim se osigurava puna kvaliteta i stabilnost LIFEBOOK računala . Računala se testiraju na šokove, mehanička opterećenja, vijek trajanja, smetnje, kako su pakirana i kako će preživjeti sve što ih može snaći u transportu, na toplinske promjene, a prolaze i testove integracije sustava.

    Svi sustavi su u skladu s propisima i raznim međunarodnim normama koje reguliraju sigurnost proizvoda za uporabu i elektromagnetsku kompatibilnost. Certificirani su za Microsoftove operacijske sustave i upisani su u popis Microsoft Hardware Compatibility List (HCL).

    U proizvodnom pogonu u Augsburgu, Njemačka radi više od 2.000 ljudi koji proizvode profesionalna PC računala, Intel servere i profesionalna notebook računala, kao i tipkovnice i matične ploče. Proizvodnja je certificirana po ISO9001 i ISO14001 normama za kvalitetu, odn. zaštitu okoliša.

    R&D i ispitni laboratoriji su odmah uz proizvodne hale, što znači da su ciklusi razvoja, proizvodnje i testiranja vrlo kratki, pa se može odmah reagirati na tehnološke novitete i nove potrebe tržišta.

    Da bi se osigurala kvaliteta, proizvodi prolaze serije raznih ispitivanja:

  • Testovi na vibracije i šokove - da se provjeri sigurnost podataka na čvrstom disku i izdržljivost ekrana i optičkog diska
  • Testovi na vibracije, na stroju za vibracije - sve jedinice moraju raditi ispravno i nakon velike trešnje
  • Mehanički testovi - koliko su ekrani i poklopci otporni na pritisak, na uvijanje, na pad, koliko može izdržati touch-pad, a koliko ušica za lanac za zaključavanje
  • Testovi slobodnog pada - jedinica treba preživjeti i padove - mora raditi normalno, ne smiju nastati pukotine u kućištu, ne smiju ispasti kartice i kabeli.
  • Koncentrirani pritisak na poklopac ekrana - poklopci su izrađeni od magnezijskog materijala i moraju izdržati značajne pritiske
  • Test životnog vijeka - koliko puta se može otvarati i zatvarati poklopac, koliko se može lupati po tipkovnici, koliko puta se može uključiti/isključiti prekidač, kolika je otpornost na magnetske utjecaje …
  • Testovi za smetnje i buku - uređaji moraju biti otporni na smetnje izvana, no ne smiju ih ni proizvoditi. U radu ne smiju proizvoditi buku …
  • Izdržljivost ambalaže - ambalaža mora zaštiti računala od padova, trešnje poskakivanja, pretjeranih temperaturnih uvjeta, vlage …
  • Testovi integracije sustava i kompatibilnosti - osim raznih testova koji dokazuju otpornost računala, treba dokazati i da računalo radi kako treba . Ispituju se LAN i VGA sučelja, rad pod operacijskim sustavom …

  • December 8, 2004

    France Telecom and Fujitsu Announce Initial Project of Partnership for New Value-added Services

    Fujitsu i France Telecom - zajednički projekt za grid computing tehnologiju

    Tokijo i Pariz, - France Telecom i Fujitsu su objavili zajednički projekt za sustave zasnovane na grid computing tehnologiji. To je prvi projekt u okviru njihovog partnerstva za istraživanje i razvoj, objavljenog u srpnju ove godine. Prvi korak u projektu će biti interni, analiza ogromne količine podataka koje posjeduje France Telecom, u aplikacijama poput data mininga i ispostave računa korisnicima. U drugoj fazi projekt će dati i vanjske usluge, zasnovane na grid tehnologiji, od kojih se očekuju i prihodi od drugih kompanija koje bi koristile takve usluge.

    Fujitsu će za prvu fazu projekta osigurati svoju grid computing tehnologiju, posebno svoj CyberGRIP middleware i sustave za upravljanje organičkim resursima. France Telecom će u projekt donijeti svoje aplikacije, orijentirane podacima i žedne za resursima, kao što su data mining i razne middleware komponente.


    December 6, 2004

    Fujitsu and Cisco Form Strategic Alliance

    Fujitsu i Cisco razvijaju iduću generaciju najvećih routera

    San Jose, CA and Tokyo, Japan, - Fujitsu Limited i Cisco Systems su objavili strateški savez za rutere i switcheve za razvoj naprednih IP mreža. Fujitsu io Cisko će zajednički raditi na razvoju najvećih modela rutera i switcheva, planirati daljnji razvoj i surađivati na poboljšanju kvalitete, povećanoj potpori i usluzi. Suradnja će koristiti Ciskovo vodstvo u IP tehnologijama i Fujitsuovu stručnost u visoko-pouzdanim i visoko-dostupnim tehnologijama. Suradnja će se u početku koncentrirati na tržište Japanskih telekom kompanija.


    DECEMBER 06, 2004

    CentricStor and Time Navigator share focus on Information Lifecycle Management

    Atempo i Fujitsu Siemens Computers - certifikacija Time Navigatora za CentricStor

    Palo Alto/USA i Minhen, Njemačka -

    Fujitsu Siemens Computers i Atempo Inc.,su objavili uspješno testiranje i certifikaciju Atempovog proizvoda za zaštitu podataka, Time Navigator sa Fujitsu Siemens Computersovim CentricStor uređajem za virtualne magnetske vrpce.

    Prednosti kombinacije Time Navigator i CentricStor rješenja su:

    • Otvorena arhitektura za maksimalnu fleksibilnost pri integraciji
    • Zaštita investicija
    • Uštede zbog konsolidacije i smanjene administracije
    • Poboljšano iskorištenje postojeće periferne opreme
    • Napredne D2D2T (disk-to-disk-to-tape) mogućnosti za sigurnosne kopije
    • Visoke performanse, zaštita podataka, i neprekinuta dostupnost podataka


    Zagreb, 24. 11. 2004.

    BCC Services - novo ime tvrtke Fujitsu Services

    Zagreb, 24. 11. 2004. – Tvrtka Fujitsu Services d.o.o. iz Zagreba krajem 2003. godine u cijelosti je prešla u domaće vlasništvo, a do tada je bila u vlasništvu Fujitsu Services Ltd. sa sjedištem u Londonu, članici globalne grupacije Fujitsu. Slijedom toga dolazi i do promjene imena tvrtke u BCC Services, dopune i razvoja poslovnih strategija, te zapošljavanja novih, mladih stručnjaka, izvijestio je na današnjoj press konferenciji direktor i većinski vlasnik tvrtke, Ivan Špelić.

    BCC Services je kratica za Business Critical Computing Services. Novo ime, registrirano od 1. studenog ove godine, tako opisuje jednu od glavnih usluga koju tvrtka nudi na tržištu, a to su informatička rješenja i infrastruktura od kritičnog značaja za poslovanje velikih informatičkih sustava. Ostale usluge su informatički konzalting, dizajniranje rješenja, implementacija, održavanje, podrška i školovanje.

    Iako sada nosi novo ime, BCC Services je jedna od najstarijih tvrtki na domaćem informatičkom tržištu. U Hrvatskoj i na području bivše Jugoslavije, tvrtka posluje još od 1969., kao zastupništvo britanske kompanije ICL. Čim su to propisi dozvolili 1990. godine ICL u Hrvatskoj osniva vlastitu tvrtku ICL d.o.o.. To je bila prva lokalna podružnica jedne međunarodne informatičke kompanije u Hrvatskoj, a također i prva informatička tvrtka u Hrvatskoj koja je dobila certifikat ISO 9000 za kvalitetu.

    U travnju 2002. ICL je restrukturiran na globalnom nivou te mijenja naziv u Fujitsu Services, a lokalna tvrtka u Hrvatskoj postaje Fujitsu Services d.o.o. Sve to vrijeme tvrtka je u 100%-tnom vlasništvu stranog principala sa sjedištem u Londonu (Fujitsu Services Ltd.). Tijekom 2003. godine rukovođenje tvrtkom prelazi na lokalno rukovodstvo, a 31.12.2003., na temelju ugovora s matičnom tvrtkom i vlasništvo nad tvrtkom. Ugovor određuje status nove tvrtke kao preferiranog dobavljača za područje Hrvatske.

    U posljednjih 18 mjeseci tvrtka je za potrebe razvoja, potpore i prodaje udvostručila broj stručnog i osoblja, uglavnom mladog, netom sa studija FER, tako da sada ima 30 zaposlenih. Velika se pažnja pridaje njihovom daljnjem stručnom razvoju i školovanju te novim tehnologijama u što je od početka ove godine reinvestirano 200.000. Eura.

    BCC Services je nedavno otvorio svoju prvu podružnicu u Beogradu, te planira daljnje širenje u regiji Jugoistočne Europe. Na području država bivše Jugoslavije tvrtka ima dobru reputaciju zbog nekadašnjeg djelovanja ICL-a.

    Izrastao iz velike globalne korporacije BCC Services posjeduje dragocjeno iskustvo te kulturu i način poslovanja međunarodne korporacije. Partneri su joj najveći svjetski dobavljači i najpoznatiji brandovi s područja informatike kao što su Microsoft, Fujitsu Siemens Computers, SUN Microsystems, EMC2, NetApp, Veritas, Meridio, Oracle, Computer Associates, Allied Telesyn. Među najvećim klijentima su HRT, INA, Ministarstvo pravosuđa, Vrhovni sud RH, Ministarstvo poljoprivrede i šumarstva, Zavod za intelektualno vlasništvo, HZZO, Hrvatske vode, Središnji državni ured za upravu, Lufthansa, Visa.

    Tvrtka nudi informatičku infrastrukturu i usluge implementacije, održavanja i pomoći korisnicima, razvoj informatičkih rješenja i konzultantske usluge. U današnjoj ponudi se nalaze proizvodi i rješenja iz proizvodnih programa vodećih svjetskih proizvođača, sistemski softver po Windows i Unix standardima, alati, aplikacijski paketi. Nudimo i napredna tehnološka rješenja za skladištenje podataka, sustave s visokim stupnjem dostupnosti, mreže itd.

    Tvrtka postiže i značajne uspjehe s rješenjima za upravljanje dokumentima. U tomu smo bili prvi u regiji, od 1995. u ADOR-u u Makedoniji, a zatim SVEZ-u u Sloveniji, te INA, HRT, Državnoj upravi za vode, Vrhovnom sudu RH.

    Naši tipični korisnici su velike kompanije, organi državne i lokalne uprave i hrvatske podružnice međunarodnih kompanija.

    BCC Services je član Udruženja CEEIT (Central East European Information Technology) koje okuplja informatičke tvrtke s područja Središnje i Istočne Europe. Sljedeća konferencija se održava upravo u Hrvatskoj u organizaciji BCC Services.

    - Ponosni smo na reputaciju najboljeg service providera u Hrvatskoj kao i na našu najveću vrijednost, ljudske resurse. Imamo mlade, sposobne, kvalificirane i certificirane stručne timove koji mogu zadovoljiti ozbiljne i kompleksne potrebe informatičkih sustava velikih korisnika – zaključio je Ivan Špelić.


    [../../../dodatne_informacije.htm]

     Contact us     Legal 

    All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2012

     Contact us     Legal 

    All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

     Contact us     Legal 

    All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

    All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

    All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

    All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

    For additional information
    If you want to find more about BCC Services, our services and products, please visit us: BCC Services d.o.o., Damira Tomljanovića 7, 10000 Zagreb, Croatia ; or call us: +385 (1) 30-37-600 ; send us a fax: +381 (1) 30-37-699 ; or send us an e-mail to: info@bccservices.com

     Contact us     Legal 

    All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2018