Archives 
BCC Services / Fujitsu Services / ICL

    Home - Arch  BCC novosti  Fujitsu novosti  ICL Novosti  ICL pr.rels.  History Channell  Gallery  Album  Texts & Articles            Home - BCC Serv. 
       

   Archives
BCC Services / Fujitsu Services / ICL

    Home - Arch  BCC novosti  Fujitsu novosti  ICL Novosti  ICL pr.rels.  History Channell  Gallery  Album  Texts & Articles            Home - BCC Serv. 

pr-rel.jpg (3982 bytes)

8 rujan 1998


Fujitsu Sales konferencija – Dubrovnik ’98

U Dubrovniku, od 10 do11. rujna 1998. u Grand Hotel Park, Šetalište Kralja Zvonimira 39, održati će se dvodnevna konferencija jedne od najvećih informatičkih tvrtki na svijetu – Fujitsu.

Učesnici na konferenciji će biti predstavnici prodavača Fujitsu proizvoda. Sudionici će biti upoznati s najnovijim tehnološkim razvojem u informacijskim tehnologijama, te ulogom i mjestom Fujitsu-a u tim promjenama. Osim stručnjaka iz Fujitsu-a, i ICL-a koja je najveća europska kompanija u vlasništu Fujitsu-a, predavanja o novostima iz svojih kompanija će održati i eksperti iz Microsoft-a i SCO-a.

Na konferenciji se očekuje oko 100 predstavnika najvećih partnera Fujitsu-a iz preko 30 zemalja iz Europe, Afrike, Bliskog Istoka i Azije. Osim službenog dijela konferencije predviđen je i bogat turističko-kulturni program budući da će većina sudionika prvi puta boraviti u Dubrovnik i Hrvatskoj.

Smatramo da je ovakav događaj važan za Dubrovnik i Hrvatsku, jer pokazuje da najveće svjetske kompanije prepoznaju Dubrovnik kao pogodno i ugodno mjesto za kongresni turizam.

Ukoliko ocjenite da je ovaj događaj vrijedan pažnje vaših čitatelja, molimo obratite se gosp. Ozrenu Pezo, na tel. (01) 3820 555 ili od 9–11. rujna na (020) 414 022, za sve dodatne informacije.

S poštovanjem,

R.Vukina
Direktor marketinga

Bilješke za urednike

O Fujitsu:

Fujitsu Limited je jedan od globalnih lidera u proizvodima i rješenjima informacijskih tehnologija na svjetskom tržištu. Osnovan još 1935. kao proizvođač telefonske opreme, Fujitsu Grupa u 1997. godini imala je prihod od 37.7 milijardi dolara. Sa preko 500 kompanija koje čine Fujitsu Grupu, uključujući Amdahl i ICL, Fujitsu je jedan od najvećih svjetskih proizvođača kompjutera i informatičkih sustava i rješenja, telekomunikacijskih i poluvodičkih proizvoda, software-a i usluga. Fujitsu Grupa zapošljava 180.000 djelatnika u cijelom svijetu i direktno je prisutna u više od 100 zemalja.

Fujitsu Computers je neovisna tvrtka i čini dio Fujitsu-ove globalne Personal System operacije. Tvrtka je odgovorna za razvoj, proizvodnju i prodaju široke lepeze osobnih računala i poslužitelj računala za velike korporacije, poslovnu i kućnu upotrebu. Posjeduje proizvodne i razvojne kapacitete u Finskoj, Njemačkoj i Velikoj Britaniji.

Dodatne informacije o Fujitsu-u možete pogledati na:

http://www.fujitsu.com
http://www.fujitsu-computers.com

O ICL-u

ICL je vodeći isporučitelj informatičkih sustava i usluga u Europi. Posluje u preko 70 zemalja i upošljava preko 19000 djelatnika. ICL je u većinskom vlasništu grupacije Fujitsu. Prihod ICL grupacije za 1997 je bio 2,477 milijardi GBP, a dobit prije poreza je iznosila 30 milijuna GBP. Kompanija primjenjuje informatičke sustave za značajne projekte i osigurava inovativne usluge za razne industrijske grane kao npr. maloprodaja, financije, turizam, telekomunikacije, elektrodistribuciju i sl. kao i obrazovanje, lokalnu i centralnu upravu i vladine institucije. Usluge uključuju outsourcing, help deskove, mrežne usluge, inter i intranet usluge, elektroničko trgovanje, interaktivne kioske, sustave, digitalne gradove i web site-ove. ICL planira ponovnu pojavu na tržištu dionica u godini 2000.

Kao kompanija koja se bavi integracijom sustava i pružanjem usluga, ICL ima cijeli niz sporazuma s raznim proizvođačima hardware-a i software-a. Među ostalima tu su i Fujitsu , Amdahl, CA, Microsoft, Oracle i SAP.

Dodatne informacije o ICL-u možete pogledati na:

http://www.icl.com

O ICL-u u Hrvatskoj

U Hrvatskoj, ICL ima svoju tvrtku, ICL d.o.o., u 100% vlasništvu, koja na hrvatskom tržištu nudi kompletni asortiman Fujitsu i ICL-ovih proizvoda i usluga. Dodatne informacije o ICL-u možete pogledati na:

http://www.icl.hr


 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2012

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

For additional information
If you want to find more about BCC Services, our services and products, please visit us: BCC Services d.o.o., Damira Tomljanovića 7, 10000 Zagreb, Croatia ; or call us: +385 (1) 30-37-600 ; send us a fax: +381 (1) 30-37-699 ; or send us an e-mail to: info@bccservices.com

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2018