Archives 
BCC Services / Fujitsu Services / ICL

    Home - Arch  BCC novosti  Fujitsu novosti  ICL Novosti  ICL pr.rels.  History Channell  Gallery  Album  Texts & Articles            Home - BCC Serv. 
       

   Archives
BCC Services / Fujitsu Services / ICL

    Home - Arch  BCC novosti  Fujitsu novosti  ICL Novosti  ICL pr.rels.  History Channell  Gallery  Album  Texts & Articles            Home - BCC Serv. 

pr-rel.jpg (3982 bytes)

16. listopad 1998


ICL na Info'98

ICL-ov nastup na tridesetom, jubilarnom sajmu

(Info'98, 10-14.11.1998, paviljon 9, štand 15)

ICL, međunarodna kompanija za informatičke sustave, rješenja i usluge izlaže, kao i na prvom, tako i na ovom jubilarnom tridesetom sajmu.

Nastupom na ovom sajmu, ICL ujedno obilježava i svoju tridesetu godišnjicu rada pod imenom ICL, te tridesetu godišnjicu poslovanja u Hrvatskoj.

ICL će ove godine izlagati hardware novitete iz proizvodnog programa svoje sestrinske tvrtke (iz Fujitsu grupacije), Fujitsu Computers Ltd.-a, pakete gotovih rješenja (hardware, sistemski software i aplikacije), te upoznavati posjetitelje s paletom raznih usluga koje nudi.

Hardware eksponati:

  • Fujitsu Cordant server
  • Fujitsu LifeBook prijenosna računala
  • Fujitsu Intecra LCD PC

Rješenja:

  • Info kiosk - ICL WebTouch kiosk s interaktivnim touch screen-om i primjerima aplikacija
  • Poslovna rješenja za srednja i veća proizvodno/prodajna poduzeća, u paketu (serveri, PC klijenti i aplikacijski paket STEP)
  • ICLipse, sustav za upravljanje dokumentima
  • TeamWARE Flow, za upravljanje toka posla

Ostala rješenja i usluge:

Posjetitelji će se moći putem prezentacija i razgovora s predstavnicima ICL-ovih službi upoznati s ICL-ovim rješenjima za razna područja djelatnosti, te raznim uslugama koje ICL nudi.

Noviteti:

  • ICL WebTouch kiosk omogućava surfanje po Web-u bez miša i tipkovnice (u okviru sistemskog software-a su moduli koji na zaslonu simuliraju scroll-barove, tipkovnicu itd.), tako da se može pristupiti svakom Web site-u, ne samo onima prilagođenima za info kioske.
  • Fujitsu Intecra LCD PC je stolno računalo s ugrađenim 15" LCD monitorom, audio i grafičkom karticom, slobodnim slotovima za dodatne kartice itd. Ističe se malim kućištem, elegantnim izgledom, malom potrošnjom energije i izvrsnim performansama. LCD-PC zauzima malo više prostora od notebook-a, no ima punu snagu i punu mogućnost proširenja stolnog računala. Interesantno je i da se monitor može zakretati za 90°, tako da se može koristiti i u portrait i u landscape formatu, ovisno o poslu koji se radi (npr. za word processor je zgodniji portrait, a za spreadsheet landscape format).
  • Novi način ponude: kompletno poslovno rješenje za srednja i veća poduzeća u paketu koji uključuje aplikaciju, usluge, hardware i sistemski software, uz atraktivne uvjete financiranja.
  • Nova usluga koji ICL nudi su konzultantske usluge vezane za sustav kakvoće, naročito pomoć za ISO 9000 certifikaciju, te informatičku potporu za sustav kakvoće.

Biti će nam posebno drago ako nas tijekom sajma posjetite na našem štandu, gdje ćemo vam moći pokazati spomenute proizvode i dati bilo kakve dodatne informacije.


 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2012

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

For additional information
If you want to find more about BCC Services, our services and products, please visit us: BCC Services d.o.o., Damira Tomljanovića 7, 10000 Zagreb, Croatia ; or call us: +385 (1) 30-37-600 ; send us a fax: +381 (1) 30-37-699 ; or send us an e-mail to: info@bccservices.com

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2018