Archives 
BCC Services / Fujitsu Services / ICL

    Home - Arch  BCC novosti  Fujitsu novosti  ICL Novosti  ICL pr.rels.  History Channell  Gallery  Album  Texts & Articles            Home - BCC Serv. 
       

   Archives
BCC Services / Fujitsu Services / ICL

    Home - Arch  BCC novosti  Fujitsu novosti  ICL Novosti  ICL pr.rels.  History Channell  Gallery  Album  Texts & Articles            Home - BCC Serv. 

Sazetak.jpg (8471 bytes)

(01-07.07.98)


1 July 1998 - ICL and GTL team to offer an end-to-end billing solution to communications suppliers

ICL i GTL-ova ekipa nude isporučiteljima komunikacijskih usluga kompletan sustav za naplatu

Geneva Event Billing System će se prodavati u Europi, na Srednjem istoku iu Aziji

GTL iz Cambridge-a, kompanija specijalizirana za sustave za naplatu i ICL, vodeća kompanija na području software-a i usluga su danas zajednički objavili da su sklopili sporazum za isporuku "Geneva" sustava za naplatu namijenjenog pružateljima telekomunikacijskih usluga i pružateljima usluga preko elektroničkih medija.

ICL će prodavati Genevu u Europi, Aziji i na Pacifičkom području. Uz proizvod, ICL će pružati i usluge integracije sustava, upravljanja projektom, instalacijom i potporom za sustav. Geneva je sustav za naplatu, koji se uklapa u ICL-ov portfelj proizvoda za upravljanje prihodima. ICL već nudi vodeća rješenja za pregovaranje i prebijanje preko sučelja. Uključivanjem Geneve u portfelj, ICL sad može nuditi kompletno rješenje za telekomunikacijsko tržište. Osim tradicionalnih telekomunikacija i mobitel mreža, proizvodi su prikladni i za operatere kabelske televizije i ostalih kabelskih usluga, te pružatelje Internet usluga.i isporučitelje koji kombiniraju sve te vrste usluga.

O Genevi

Geneva je sustav za naplatu telekomunikacijskih i on-line usluga. Geneva koristi arhitekturu zasnovanu na događajima, pa se lako i brzo mogu definirati razni novi proizvodi i usluge. Kad je proizvod/usluga definirana, određuje se tarifa, a Geneva može lako ispostaviti račun za bilo koju kombinaciju korištenih usluga. Po volji, mogu se za savku uslugu ispostavljati zasebni, ili zajednički račun za sve vrste usluga.


2 July 1998 - ICL rewrites the rule book on scaling Microsoft BackOffice products

ICL redefinira pravila za konfiguriranje Microsoftovih BackOffice proizvoda

Koristeći jedan jedini Trimetra server, ICL je uspio podržati do 8000 istovremenih korisnika Microsoft Exchange-a. To je kapacitet četiri puta veći od najboljeg konkurenta. ICL je dokazao i mogućnost potpore za preko 50 tisuća Exchange korisnika, pomoću višestrukih Windows NT 4 sustava koji koriste zajedničku disk platformu.

Kod testa, svakom korisniku je dodijeljeno 50 MB prostora na disku, korišteni su profili za Microsoft Exchange, a test je izvršen Microsoft-ovim Loadsim simulatorom.

Veliki centralni server je ekonomičniji od većeg broja distribuiranih servera. Centralizirana rješenja su ujedno i otpornija, lakše se rade backupi, a lakše se njima i upravlja.


6 July 1998 - ICL signs largest ever Scottish local government outsourcing deal with The Highland Council

ICL će voditi obrade podataka za lokalne uprave u Škotskoj

Odbor za informatiku Škotskog Highlanda i ICL su sklopili ugovor koji će trajati deset godina, i čija je ukupna vrijednost veća od 30 milijuna GBP. U okviru ovog ugovora će se modernizirati svi IT sustavi u lokalnoj upravi Highlanda.

Savjet Highlanda je znao da treba poboljšati svoje informatičke sustave, no pošto se radi pretežno o seoskom stanovništvu, a informatička oprema je potrebna na 300 odvojenih lokacija, Savjet nije imao resurse potrebne za modernizaciju. Outsourcing ugovor kojim se obrada prepušta ICL-u je rješio taj problem, jer ICL ima stručna znanja i iskustva potrebna da se posao obavi. U okviru ugovora, ICL će pod istim uvjetima koje imaju i sada, preuzeti i 55 djelatnika Savjeta koji su trenutno zaposleni na informatičkim poslovima.


7 July 1998 - ICL wins Northern Ireland's first IT sector PFI GBP 20m contract creating 65 new jobs

ICL dobio prvi informatički privatno financirani ugovor u Sjevernoj Irskoj

Ugovor je vrijedan 20 milijuna GBP i značiti će 65 novih radnih mjesta

ICL je potpisao outsourcing ugovor s sjevernoirskom Agencijom za školovanje i zapošljavanje. To je prvi informatički ugovor u Sjevernoj Irskoj potpisan u okviru nove vladine inicijative za privatno financirane projekte. Ugovor je vrijedan 20 milijuna GBP, i donijeti će 65 novih radnih mjesta.

U idućih 10 godina, ICL će upravljati postojećom i nadograđenom informatičkom infrastrukturom. Već ove godine će biti instalirano preko 500 novih osobnih računala i servera.

ICL će također razviti i sustav za rad s klijentima. Taj sustav će omogućiti pristup do ažurrnih informacija o slobodnim radnim mjestima, kao i podacima o klijentima koji traže posao.


 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2012

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

For additional information
If you want to find more about BCC Services, our services and products, please visit us: BCC Services d.o.o., Damira Tomljanovića 7, 10000 Zagreb, Croatia ; or call us: +385 (1) 30-37-600 ; send us a fax: +381 (1) 30-37-699 ; or send us an e-mail to: info@bccservices.com

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2018