Archives 
BCC Services / Fujitsu Services / ICL

    Home - Arch  BCC novosti  Fujitsu novosti  ICL Novosti  ICL pr.rels.  History Channell  Gallery  Album  Texts & Articles            Home - BCC Serv. 
       

   Archives
BCC Services / Fujitsu Services / ICL

    Home - Arch  BCC novosti  Fujitsu novosti  ICL Novosti  ICL pr.rels.  History Channell  Gallery  Album  Texts & Articles            Home - BCC Serv. 

Sazetak.jpg (7128 bytes)

(07-11.09.98)


7 September 1998 - Carrier 1 outsources revenue management to ICL

Carrier 1 sklopio outsourcing ugovor za upravljanje prihodima s ICL-om

Carrier 1, nova europska telekomunikacijska kompanija, specijalizirana za međunarodne veze, je s ICL-om sklopio outsourcing ugovor za sustave za pregovaranje (mediation) povezivanje (interconnect) poravnanje računa (settlment) i tarife (rating). Koristiti će se novi ICL-ovi proizvodi: SIMS Mediation, te Prospero Interconnect Settlment. Sustav će preuzimati podatke iz mreže i prenijeti ih u sustav za izradu računa. Instalacija će trajati mjesec dana, a sustavom će jednu godinu upravljati ICL.


8 September 1998 - ICL acquires Czech software services company

ICL kupio češku kompaniju za pružanje software usluga

ICL je kupio 51% dionica češke kompanije PC-DIR i time ojačao svoj položaj u Republici Češkoj i centralnoj Europi.

PC-DIR ima sjedište u Brnu i preko 100 djelatnika. PC-DIR je jedan od dva najveća partnera SAP-a u Češkoj, a specijalizirao se u uvođenju informatičkih mreža i isporuci osobnih računala i servera.

Prema IDC-u, informatičko tržište u Republici Češkoj je 1997 bilo 1.45 milijardi USD, u čemu su usluge učestvovale s 34%, a software paketi s13%.


8 September 1998 - KnowledgePool announces deal with Microsoft to train Value Added Partners

KnowledgePool sklopio s Microsoft-om posao o školovanju njihovih partnera

KnowledgePool, jedna od najvećih svjetskih grupa za informatičko obrazovanje će pružati školovanje) za popularne Microsoft-ove pakete namijenjeno organizacijama koje su Microsoft-ovi Value Added Partneri (VAP. Radi se o on-line tečajevima, koji će biti dostupni preko KnowledgePool Online servisa. On-line školovanje se smatra najbržim i najučinkovitijim načinom da se školuju vrlo zaposleni djelatnici koji teško mogu odvojiti vrijeme da odu na tečaj.

Kroz KnowledgePool Online servis, ICL osigurava potporu 24 sata na dan, kao i pomoć mentora putem elektroničke pošte, bulletin boarda i diskusija u real-time-u. Polaznici mogu download-ati module tečajeva s KnowledgePool web site-a. Studenti mogu odabrati da li žele cijeli tečaj, jednu lekciju ili samo jedan element nekog predavanja, tako da imaju punu kontrolu nad svojim školovanjem.

Trenutno, na programu su slijedeći tečajevi:

  • Administering Microsoft Windows NT 4.0
  • Microsoft Windows NT 4.0 User Fundamentals
  • Network Essentials
  • Supporting Windows NT 4.0
  • Supporting Microsoft Exchange Server 5.0
  • Installing and Configuring Microsoft Back Office Small Business Server
  • Administering and Implementing Microsoft SQL Server 6.5
  • A Technical Overview of Unix and Microsoft Windows NT Integration

KnowledgePool je konzorcij koji se bavi informatičkim školovanjem, a čiji su članovi ICL, Fujitsu, Amdahl i KnowledgePool Inc. Formiran je 1994, a u 1997 prihod je bio 285 milijuna USD. Konzorcij ima instaliranu infrastrukturu u Europi, Australiji, Aziji i SAD.

KnowledgePool website je: http://www.knowledgepool.com


10 September 1998 - Visa and ICL form strategic alliance for delivery of Electronic Commerce solutions

ICL i Visa formirali strateški savez u cilju isporuke rješenja za elektroničko trgovanje

ICL i Visa su danas objavili strateški savez u okviru kojega će se isporučivati rješenja za elektroničko trgovanje. ICL će preporučivati Visu kao preferirani način plaćanja, a VISA će preporučivati ICL-a kao preferiranog pružatelja usluga za trgovanje između poslovnih organizacija.

Kompanije nude kompletno rješenje za elektroničko trgovanje, koje je kombinacija ICL-ovog sustava za elektronički katalog i naručivanje, te Visinog sustava za naplatu.

Integrirani sustav omogućava tvrtkama koje kupuju da to obave online. Sustav omogućava automatsko slanje narudžbi, praćenje narudžbe, te izradu kataloga po mjeri kupca. Sustav je namijenjen odjelima nabave u velikim organizacijama.


 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2012

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

For additional information
If you want to find more about BCC Services, our services and products, please visit us: BCC Services d.o.o., Damira Tomljanovića 7, 10000 Zagreb, Croatia ; or call us: +385 (1) 30-37-600 ; send us a fax: +381 (1) 30-37-699 ; or send us an e-mail to: info@bccservices.com

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2018