Archives 
BCC Services / Fujitsu Services / ICL

    Home - Arch  BCC novosti  Fujitsu novosti  ICL Novosti  ICL pr.rels.  History Channell  Gallery  Album  Texts & Articles            Home - BCC Serv. 
       

   Archives
BCC Services / Fujitsu Services / ICL

    Home - Arch  BCC novosti  Fujitsu novosti  ICL Novosti  ICL pr.rels.  History Channell  Gallery  Album  Texts & Articles            Home - BCC Serv. 

Sazetak.jpg (7128 bytes)

( 12-23.10.1998 )


9 October 1998 - BAFTA announces nominations for Interactive Entertainment Awards

Britanska Akademija za filmsku i televizijsku umjetnost(BAFTA) objavila je nominacije za nagrade iz područja interaktivne zabave

BAFTA je objavila nominacije za prve nagrade iz područja interaktivne zabave, Sponzor za nagrade je ICL. Domaćin ceremonije dobijele nagrada 29. listopada 1998. u London biti će Stephen Fry.


12 October 1998 - Europeans blame politicians for 'confusing the Euro issue’

Europljani smatraju da političari stvaraju zbrku oko Eura

ICL-ovo istraživanje pokazuje da su tri četvrtine Britanaca, Francuza, Nijemaca i Šveđana zbunjeni zbog pristupa njihovih političara oko jedinstvene europske valute.

Postoje različiti nacionalni pogledi oko jedinstvene europske valute ali svi su u istraživanju bili jedinstveni da od svojih vlada dobivaju malu ili nikakvu pomoć u razumijevanju glavnih problema oko uvođenja Eura. Većina ispitanika čak smatra da njihovi političari i stvaraju zbrku.


14 October 1998 - ICL is first past the post to help South African Voter Registration Programme. ; ICL wins Ł9m systems and services contract

ICL dobio ugovor za sustav i usluge za program registracije birača u Južnoj Africi

ICL-u Južnoafričkoj Republici je s Nezavisnom izbornom komisijom (IEC) potpisao 9 milijuna funti vrijedan ugovor za sustav i usluge koji će omogućiti registriranje svih glasača s pravom glasa, kako bi izbori zakazani za 1999 bili slobodni i pošteni.

ICL će isporučiti 25.000 ručnih bar-code scannera i pružati usluge održavanja. Popisivači će scannere koristiti za učitavanje podataka s osobnih iskaznica potencijalnih glasača. Glasači će biti pred-registrirani i dobiti će karticu za glasanje koja će biti provjerena prema osobnim dokumentima na samom glasačkom mjestu na dan glasanja. Na taj način će se izbjegnuti izborne prijevare. Ugovor traje do sredine 1999 godine a sadrži i program obuke za osoblje IEC-a.


15 October 1998 - Swindon Borough Council renews Ł5m outsourcing contract with ICL

Grad Swindon je obnovio ugovor za “outsourcing” s ICL-om

Grad Swindon je obnovio ugovor vrijedan 5 milijuna GBP za “outsourcing” s ICL-om. Trogodišnji ugovor koji počinje s 1 srpnjem 1998. obuhvaća svu informatičku opremu grada. Odluka je donesena nakon natječaja u kojem su na suženoj listi ostali ICL, Intergris i ITNet.


15 October 1998 - UK Plus and ICL team to make WWW searches faster and easier for UK surfers

UK Plus i ICL za brže i jednostavnije pretrage na WWW u Velikoj Britaniji

ICL je dobio dvogodišnji ugovor za potporu i upravljanje UK Plus-a (www.ukplus.co.uk), jednog od najpopularnijeg pretražitelja u Velikoj Britaniji. Osnovan početkom 1997, pretražitelj je u zadnjih devet mjeseci utrostručio mjesečni promet i povećao bazu “websiteova” na preko 30.000. Ovaj uspjeh je doveo do potrebe povećanja propusne moći i cjelodnevne potpore. ICL je izabran zbog svoje ekspertize u upravljanju velikih web-site-ova i Internet servisa.


19 October 1998 - ICL appointment to boost professional services business

Novi ICL-ov direktor za profesionalne usluge

ICL je danas objavio postavljanje Eddie Wakelama na mjesto direktora operacija u svojoj diviziji za aplikacije i tehničke konzultacije. Eddie dolazi u ICL nakon 22 godine provedene u Logici.


 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2012

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

For additional information
If you want to find more about BCC Services, our services and products, please visit us: BCC Services d.o.o., Damira Tomljanovića 7, 10000 Zagreb, Croatia ; or call us: +385 (1) 30-37-600 ; send us a fax: +381 (1) 30-37-699 ; or send us an e-mail to: info@bccservices.com

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2018