Archives 
BCC Services / Fujitsu Services / ICL

    Home - Arch  BCC novosti  Fujitsu novosti  ICL Novosti  ICL pr.rels.  History Channell  Gallery  Album  Texts & Articles            Home - BCC Serv. 
       

   Archives
BCC Services / Fujitsu Services / ICL

    Home - Arch  BCC novosti  Fujitsu novosti  ICL Novosti  ICL pr.rels.  History Channell  Gallery  Album  Texts & Articles            Home - BCC Serv. 

( 01.12. - 31.12.1999 )


ICL-ov imenik integriran s VeriSign OnSite 4.0

Integrirani software će omogućiti brzo, prihvatljivo i sigurno rješenje za imenike velikih kompanija.

ICL je danas objavio da je njegov i500 LDAP i Enterprise Directory uspješno testiran u zajedničkom radu s VeriSign OnSite na tzv. Public Key Infrastacture (PKI) platformi.

Korisnici u velikim kompanijama će moći brzo iskoristiti postojeće i500 imenike kao provjereni “repozitori” u VeriSign OnSite PKI. Ova mogućnost povezivanja će uštediti vrijeme i novac koji su obično povezani s integracijom ovakva dvije software-ske tehnologije, a ujedno dodaju novu vrijednost ovom imeniku. VeriSign, Inc. je vodeći isporučitelj PKI i rješenja za digitalnu verifikaciju za velike korisnike.


03.12.1998 - BACS signs multi-million pound deal with ICL as daily transactions exceed 45 million mark

BACS je s ICL-om potpisao ugovor u vrijednosti od nekoliko milijuna funti, a dnevne su transakcije premašile brojku od 45 milijuna

BACS, organizacija zadužena za automatskog sustav za platni promet u Velikoj Britaniji, potpisala je s ICL-om ugovor za dva Trimetra server sustava, vrijedan više milijuna funti,.

U kolovozu 1998, Trimetra serverski sustav je omogućio BACS-u da obradi preko 45 milijuna transakcija u jednom danu, dokazujući svoju robustnost u obradi velikih količina podataka.

ICL surađuje s BACS-om od samog početka od 1968 godine, kada je bio instaliran prvi serverski sustav ICL 1900 koji je obrađivao skoro 100,000 transakcija platnog prometa dnevno. Novi sustav Trimetra će obrađivati podatke koji danas u najopterećenijim danima prelaze 45 miliona transakcija. Očekuje se da će do 2000 godine biti u vrijeme najvećih vršnih opterećenja i preko 60 milijuna transakcija dnevno.


03.12.1998 - ICL develops convenient IT for older citizens

ICL razvija informatičku tehnologiju primjerenu starijim osobama

ICL u suradnji s britanskom vladom radi na razvoju inicijative “Bolja Vlada za Stariju populaciju”. ICL-ova uloga će biti davanje savjeta i uputa za razvoj primjerenog i što jednostavnijeg za korištenje pristupa javnim uslugama putem informatičke tehnologije.

Inicijativa je trenutno u pilot fazi u 7 raznih regija Velike Britanije, gdje lokalna uprava i ICL rade zajedno – uz konzultacije starijih ljudi iz lokalne zajednice – na razvoju vrsta informatičkih usluga koje umirovljenici smatraju najkorisnijim za njih.

Vrste javnih usluga koji će biti ponuđeni uključivati će “on-line” pristup informacijama o temama kao što su mirovine, povlastice, ranija mirovina kao i gdje dobiti određene savjete. Umirovljenici će također moći zatražiti određene usluge na licu mjesta, koristeći jednostavne elektroničke obrasce.


03.12.1998 - Raising ICL’s awareness as a IT services company

ICL sve više viđen kao uslužna informatička kompanija

Britanski časopis Computer Weekly je objavio rezultate svoje godišnje ankete o kvaliteti dobavljača. Anketa je obuhvatila razna područja kao npr.: najbolji ukupni dobavljač, najbolji Web site, najbolji u rješavanju problema 2000 i sl. U okviru ankete korisnici su pozvani da ocjenjuju svoje dobavljače. ICL je dobro rangiran u ovoj anketi. Citat iz Computer Weekly-a: “Rezultati govore da IBM teško nalazi načina da podigne spoznaju o sebi kao uslužnoj kompjuterskoj tvrtki. Nasuprot tome, ICL je uspio da bude prvenstveno prepoznat na tržištu kao pružatelj usluga vezanih uz informatičku tehnologiju: 78% ispitanika je ocijenilo ICL kao pružatelja usluga, ya usporedbu s 41% prošle godine.”


09.12.1998 - Unisource Carrier Services selects ICL’s billing solution

Unisource Carrier Services izabrao ICL-ovo rješenje za naplatu

Unisource Carrier Services (UCS), europski vlasnik telekomunikacijskih trasa, potpisao je s ICL-om ugovor vrijedan gotovo pola milijuna funti. Ugovor obuhvaća ICL-ov sustav naplate “Prospero” te konzultantske usluge. UCS je specijaliziran za evropske i globalne telekomunikacijske trase za glas, prijenosne kanale i Internet usluge. Njihovi korisnici su telekomunikacijski operatori i pružatelji usluga. Prospero će služiti za nadzor tarifnog sustava te upravljanje i izradu računa za sve korisnike usluga u glasovnoj komunikaciji.

Robert Snijder, direktor Informatike u UCS-u kaže: “Sve-evropske usluge korisnicima je glavna karakteristika i prednosti našeg paketa usluga koje pružamo europskim telekomunikacijskim operaterima. Koristeći ICL-ov sustav naplate i tarifiranja dobivamo jednostavan pristup podacima o stanju prihoda u realnom vremenu, i analizu troškova prema trasama, korisnicima i odredištima. To čini naš posao efikasnijim i fleksibilnijim a ujedno omogućuje da tu učinkovitost prenosimo i na svoje korisnike.”


 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2012

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

For additional information
If you want to find more about BCC Services, our services and products, please visit us: BCC Services d.o.o., Damira Tomljanovića 7, 10000 Zagreb, Croatia ; or call us: +385 (1) 30-37-600 ; send us a fax: +381 (1) 30-37-699 ; or send us an e-mail to: info@bccservices.com

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2018