Archives 
BCC Services / Fujitsu Services / ICL

    Home - Arch  BCC novosti  Fujitsu novosti  ICL Novosti  ICL pr.rels.  History Channell  Gallery  Album  Texts & Articles            Home - BCC Serv. 
       


 

   Archives
BCC Services / Fujitsu Services / ICL

    Home - Arch  BCC novosti  Fujitsu novosti  ICL Novosti  ICL pr.rels.  History Channell  Gallery  Album  Texts & Articles            Home - BCC Serv. 

( 01.-31.10.1999 )


Uspjeh elektroničke prodaje može biti i opasan

E-commerce success could destroy business

28 October 1999

ICL upozorava da i preveliki uspjeh može biti poguban za poduzeća. U priopćenju se navode primjeri organizacija koje nisu predvidjele koliki će odziv publike biti na njihove e-commerce site-ove, pa su ustanovile da njihov sustav jednostavno ne može podnijeti promet, što je dovelo do sporog odziva, zagušenja i u konačnici velikog nezadovoljstva i bijega kupaca konkurenciji.

ICL-ov savijet je primjeniti 'PSI' princip – Planiranje, Skalabilnost, Integracija. Lijepi Web site nije dovoljan - planovi moraju predvidjeti buduće potrebe, sustav mora biti skalabilan, tj. moći se proširiti kad potrebe narastu, te mora biti integriran u postojeće aplikacijske sustave.


Rezultati ekoloških istraživanja u GB

From ICL Research Report, ‘How Green is UK Plc?’

28 October 1999

Novi europski zakoni će zahtijevati brigu za rashodovanu opremu, uključivši i kompjutere. Rješenja koja se najčešće primjenjuju su recikliranje (ponovna uporaba u odjelima s manje zahtjevnim poslovima ili poklanjanje školama i dobrotvornim institucijama) i korištenje kompanija koje se bave uništavanjem takve opreme na ekološki prihvatljiv način.


Zeleno je dobro, no da li je zemlja spremna za nove zakone?

Green is good, but is UK Plc ready for next wave of environmental legislation?

28 October 1999

Skupljanje starog papira nije dovoljno – novi europski zakoni će tražiti znatno više. ICL vjeruje da se za informatičku opremu treba brinuti kroz njen cijeli životni ciklus, pa I kada ju treba rashodovati. troškove za ekološki prihvatljivo uništavanje bi trebali dijeliti i korisnici, i isporučitelji i proizvođači. ICL se sprema nuditi 'life cycle' usluge za informatičku opremu – od instalacije i održavanja, do prihvatljivog načina uništavanja kad jednom postane neuporabljiva.


KnowledgePool prvi nudi Microsoft Official Curriculum za Windows 2000

KnowledgePool first to offer full Microsoft Official Curriculum for Windows 2000

26 October 1999

KnowledgePool, ICL-ova obrazovna organizacija prva nudi puni program službenih tečajeva za Windows 2000. Program počinje od siječnja 2000.


ICL i Belle Systems nude kompletna rješenja za upravljanje Internetom

ICL and Belle Systems join forces to offer service providers end-to-end Internet management solutions

25 October 1999

ICL i Belle Systems su sklopili partnerski sporazum u okviru kojeg će nuditi sustave za pružatelje Internet usluga. Rješenja, zasnovana na Belle System-ovoj Internet Management Platform i ICL-ovim proizvodima za upravljanje prihodima, će pružateljima Internet usluga omogućiti nuđenje Internet usluga, uz on line prikupljanje podataka potrebnih za upravljanje mrežom, ali i za fakturiranje usluga i za sustave za brigu o kupcima.


Nagrade Britanske Akademije za interaktivnu zabavu 1999

The British Academy Honours Next Wave Of Excellence In Interactive Entertainment

21 October 1999

Već drugu godinu za redom, BAFTA, Britanska akademija za filmsku i televizijsku umjetnost, dodijeljuje nagrade za interaktivnu zabavu. Nagrade se dodijeljuju za 13 kategorija, od Webova posvećenih vijestima (pobjednik: BBC News Online), preko igara (Nintendo, za igru ˝The Legend of Zelda: Ocarina of Time˝), do kompjuterskog programiranja (Nintendo, za istu igru).


ICL prodaje igračke preko Interneta

ICL hosts toy shopping over the Internet for Early Learning Centre customers

21 October 1999

ICL će za Early Learning Centre uvesti i operativno voditi sustav za naručivanje igrački preko Interneta.


Općinska upravu u Gatesheadu odabrala ICL-ov Pericles

ICL helps Gateshead Council respond to its citizens’ needs

18 October 1999

Pericles je ICL-ov alat za razvoj sustava za lokalnu upravu. Osnova su rješenja za prikupljanje lokalnih poreza i ostalih prihoda, te administraciju socijalne i ostale pomoći, no sustav sadrži i ostale aplikacije interesantne za lokalnu upravu Workflow, dizajn Intranet i Internet sustava, uslugu uvođenja elektroničke pošte (MS Exchange) itd., kao i alate za integraciju sustava za pružanje informacija građanima.


ICL osvojio FT Global Telecoms nagradu

ICL wins FT Global Telecoms award

15 October 1999

ICL je osvojio nagradu za 'najinovativniji proizvod' dodjeljenu na Telecom 99 izložbi u Genevi. ICL je nagradu dobio za pionirski rad na novom interaktivnom digitalnom televizijskom sustavu koji gledateljima nudi niz usluga razvijenih upravo za pristup preko TV prijemnika – za zabavu, obrazovanje, pristup informacijama, kupnju, telbanking i puni pristup na Internet.


Idućih šest tjedana je ključno za akcije oko godine 2000

The next six weeks are crucial for Year 2000 action - ICL tells Local Government

14 October 1999

ICL je na seminaru za predstavnike lokalne uprave upozorio da je potrebno hitno poduzeti preventivne korake kako bi se izbjegla moguća šteta izazvana problemom godine 2000. ICL je savjetovao polaznicima da pripreme planove i testiraju rješenja, uključivši i pričuvna rješenja za slučajeve da dođe do potpunog raspada svih planova.


ICL i XACCT najavljuju skup rješenja za upravljanje prihodima

ICL partners with XACCT to launch IP revenue management portfolio

12 October 1999

Rješenja su namijenjena nuditeljima višestrukih komunikacijsko informatičkih usluga, kako bi svojim kupcima mogli poslati jednu objedinjenu fakturu za sve vrste usluga.


ICL objavio GlobalSTORE sučelje za SAP retail

ICL announces GlobalSTORE interface to SAP retail

8 October 1999

ICL je objavio novo sučelje između ICL-ovog GlobalSTRE-a i SAP retail paketa. Zahvaljujući tom sučelju, podaci o aktivnostima i individualnim transakcijama u prodavaonicama, koje prikuplja GlobalSTORE će moći biti dostupni u cijeloj trgovačkoj organizaciji.


ICL određuje tempo u lokalnoj upravi

ICL sets the pace in Local Government

8 October 1999

ICL je danas objavio konačnu verziju svoje Pericles arhitekture i aplikacija za lokalnu upravu.


Do 2005, kupci će struju kupovati u supermarketu, kaže ICL

In 2005 consumers will buy electricity from supermarkets says ICL

7 October 1999

Tradicionalna komunalna poduzeća u Britaniji će uskoro dobiti konkurente kao što su Virgin i Tesco, pokazalo je istraživanje koje je dao provesti ICL. Trendovi su prema novim vrstama dodatnih usluga, privatizaciji i okrupnjavanju, u čemu će sudjelovati i poduzeća koja se danas ne bave distribucijom električne energije, plina itd., ali imaju velikog iskustva u pružanju dodatnih usluga svojim kupcima.


KnowledgePool nudi nove on-line tečajeve

KnowledgePool leads the way with new online courses

6 October 1999

Novi tečajevi uključuju tečejeve za europski 'vozački ispit' za kompjutere, tečajeve za pružatelje kompjuterskih usluga, te za pripremu za sticanje Microsoftovih certifikata.


ICL i Absec distribuiraju SmartCity kartice u Irskoj i Škotskoj

ICL teams up with Absec to distribute SmartCity® smart card system in Ireland and Scotland

5 October 1999

ICL-ove SmartCity kartice čine sustav za bezgotovinsko plaćanje i kontrolu pristupa prostorijama. ICL i Absec su se udružili da bi nudili te sustave sveučilištima, velikim korporacijama i sličnim organizacijama u Irskoj i Škotskoj. Absec isporučuje i instalira uređaje poput fotokopirnih aparata i strojeva za prodaju napitaka, čokoladica i sl., koje će prilagoditi za rad sa SmartCity karticama.


KnowledgePool nudi prve akreditirane DSDM tečajeve

KnowledgePool launches world’s first accredited online DSDM training course

4 October 1999

KnowledgePool je prvi na svijetu objavio akreditirane on-line tečajeve za DSDM (Dynamic Systems Development Method).


Kompjutersko školovanje za nezaposlene Londončane

Fast track computer training for North London unemployed

1 October 1999

ICL se uključio u akciju za doškolovanje mladih nezaposlenih u sjevernom Londonu.


 
 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2012

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

For additional information
If you want to find more about BCC Services, our services and products, please visit us: BCC Services d.o.o., Damira Tomljanovića 7, 10000 Zagreb, Croatia ; or call us: +385 (1) 30-37-600 ; send us a fax: +381 (1) 30-37-699 ; or send us an e-mail to: info@bccservices.com

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2018