Archives 
BCC Services / Fujitsu Services / ICL

    Home - Arch  BCC novosti  Fujitsu novosti  ICL Novosti  ICL pr.rels.  History Channell  Gallery  Album  Texts & Articles            Home - BCC Serv. 
       

   Archives
BCC Services / Fujitsu Services / ICL

    Home - Arch  BCC novosti  Fujitsu novosti  ICL Novosti  ICL pr.rels.  History Channell  Gallery  Album  Texts & Articles            Home - BCC Serv. 

( 01.03. - 31.03.2000 )


ICL treba postati najjača e-business kompanija u nordijskoj regiji

ICL creates vehicle to become the Nordic region’s premier e-Business services company

31 March 2000

Kroz dokapitalizaciju i restruktuiranje ICL Data oy, ICL-ove kompanije u Finskoj, koja će od sada biti nositelj aktivnosti i u ostalim nordijskim zemljama, ICL će još više ojačati svoj vodeći položaj u elektroničkom poslovanju u regiji.


ICL se brine za informatičko zdravlje švedskih ljekarni

ICL signs agreement to keep the IT of Sweden’s pharmacies in rude health with 30% cost savings

29 March 2000

ICL i vodeći švedski lanac ljekarni, Apoteket AB u potpisali ugovor po kojem će ICL kroz slijedeće tri godine održavati informatičku opremu u preko 900 apoteka.


Istraživanje o telebankarstvu

Bank on your brand

28 March 2000

Istraživanje, provedeno po ICL-ovoj narudžbi pokazuje da 82% Britanaca ne bi preko Interneta poslovalo s bankom koja nema sjedište u Velikoj Britaniji, bez obzira na globalni karakter Interneta. Svega 8% ispitanika vjeruje da je "cool" izgled važan kada se odlučuje o Internet banci. 57% ispitanika vjeruje da je važno da banka ima i klasične poslovnice, a svega 20% misli da je dovoljno da banka radi samo preko Interneta.


ICL razvija sustav za elektroničko trgovanje za nabavnu službu britanske vlade

ICL to create complete B2B electronic trading service for The Buying Agency

27 March 2000

TBA, (The Buying Agency), novoosnovana nabavna služba u okviru britanske uprave je povjerila ICL-u razvoj sustava pomoću kojeg će državne ustanove moći elektroničkim putem, od odobrenih dobavljača, naručivati potrebnu robu i usluge. Katalog će sadržavati preko 500 tisuća stavki. Korisnici će moći sa svog PC-a naručivati (naravno, u granicama svojih ovlaštenja) sve, od sitnih uredskih potrepština, do namještaja i sigurnosnih TV kamera. TBA će dobivati detaljne izvještaje o navikama kupaca i tako moći osigurati optimalni asortiman i uvjete nabave.


Britanska ministrica za elektroničko poslovanje potpisala prvi puta međunarodni sporazum elektroničkim putem

UK e-commerce minister goes paperless in first European electronic agreement

24 March 2000

Danas je po prvi puta jedan međunarodni sporazum potpisan elektroničkim putem. Patricia Hewitt, britanska ministrica za elektroničko poslovanje i njena švedska kolegica Mona Sahlin su elektronički potpisale zajedničku izjavu o malim poduzećima i poduzetnicima. To je prvi primjer kako će vlade uskoro obavljati svoje poslove. Potpisivanje sigurnim elektroničkim potpisom je osigurao konzorcij UNITAS, kojeg vodi ICL.


ICL objavio tri web proizvoda za privatne financije

ICL unveils web-enabled, personal financial management prototypes

24 March 2000

ICL je danas objavio tri prototip proizvoda pomoću kojih će banke moći pomoći svojim kljijentima da bolje planiraju osobne financije. To su osobni financijski savjetnik (koji pomoću glasovnih instrukcija daje savjete o tome u što investirati), "financijski auto instrumenti" (koji u obliku instrumenata sličnih onima u automobilu na jednostavni način pokazuju stanje raznih klijentovih računa – npr. da je saldo tekućeg računa "zakuhao"), te "planer života" (savjetuje kako se pripremiti za razne životne događaje, npr. rođenje djeteta, kupovanje kuće i sl.).


ICL-ovo istraživanje pokazalo tko su dobri, a tko loši momci u uslugama korisnicima

Heroes and villains of customer service identified by ICL research

21 March 2000

Istraživanje provedeno po narudžbi ICL-a i još nekoliko britanskih tvrtki je pokazalo tko pruža dobre, a tko loše usluge svojim korisnicima. Među najboljima su se pokazale financijske institucije (banke, i stambene zadruge), trgovci prehrambenih proizvoda, robne kuće i telekomunikacijske kompanije. Istraživanje je također pokazalo da je vrlo teško davati konzistentno dobar nivo usluga, tj. da su usponi i padovi česta pojava.


Imenovan novi direktor prodaje u USA

ICL appoints Scott D. Lowry as director of sales for e-Business Services North America – US

21 March 2000

Scott D. Lowry je imenovan za novog direktora prodaje u sektoru e-business-a u ICL-u u Sjedinjenim Državama.


Školska mreža koja se može mjeriti s mrežama vrhunskih svjetskih kompanija

Telford schools computer network to rival most of the World’s top companies

16 March 2000

Općinsko vijeće za Telford i Wrekin, Vel.Britanija je ICL-u i kooperantima povjerilo izgradnju školske mreže koja će povezivati 24500 učenika u 85 osnovnih i srednjih škola. Učenici će pored ostaloga, preko telekonferencija imati dostup do tutora, do specijalističkih predavanja koja će se emitirati za sve škole u mreži, imati će svoj email adrese, a mreži će moći pristupati i od kuće.


Od Scilly do Shetland otočja

From the Scilly Isles to the Shetlands

16 March 2000

ICL je u preko 3500 poštanskih ureda u Britaniji instalirao kompjutere s touch-screen ekranima. Prošlog tjedna je oboren rekord kad je takva oprema instalirana u 323 poštanska ureda. To je učinjeno u okviru projekta Horizon, u okviru kojega će se automatizirati ukupno 19 tisuća poštanskih ureda. Kad u proljeće 2001, projekt bude gotov Britanska pošta će imati najveću sigurnu kompjutersku bankarsku mrežu u Europi.


ICL i Britanka pošta vode najveći program informatičkog školovanja u Velikoj Britaniji

ICL and Post Office in UK’s largest IT training programme

16 March 2000

U okviru projekta Horizon, za automatizaciju poslovanja u poštanskim uredima u Velikoj Britaniji, provodi se program za preko 72 tisuće poštanskih djelatnika. Za Britansku poštu, to školovanje osigurava ICL-ova nastavna organizacija, KnowledgePool. Danas je školovanje završio 13 tisućiti djelatnik pošte.


Sporazum za upravljanje odnosima s kupcima (CRM)

ICL and Engage team to enhance online customer relationship management – US

16 March 2000

ICL, vodeći isporučitelj rješenja za e-business i Engage Technologies, vodeći isporučitelj marketinških rješenja slijedeće generacije su sklopili sporazum po kojem će ICL nuditi Engage ProfileServer , koji će korisnicima ICL-ovih e-business rješenja omogućiti izradu točnih i preciznih profila posjetitelja njihovih Web site-ova. Na osnovu podataka o tome koliko su posjetitelji proveli vremena na site-u i što su tražili, moći će se izraditi personalizirana ponuda.


Kako mogu Internet kompanije znati što žele njihovi kupci?

How can Dot.coms find out what their customers want?

15 March 2000

Kompanije koje se bave poslovanjem preko Interneta mogu precizno pratiti navike svojih kupaca, profilirati ih i pripremiti strogo ciljane kampanje. To će im omogućiti proizvodi pokriveni sporazumom između ICL-a i Engage Technologies.


Više od trećine britanskih kompanija nema CRM strategiju (nalaz ICL-ovog istraživanja)

More than one third of British businesses do not have a CRM strategy, finds ICL research

9 March 2000

Rezultati nedavnog istraživanja provedenog za potrebe ICL-a su pokazali da svaka treća britanska kompanija nema jasnu strategiju za upravljanje odnosa s njihovim kupcima. Više od polovice od 63% onih koji takvu strategiju imaju je izjavilo da su koristi strategije poboljšane usluge korisnicima i povećana vjernost korisnika, a 22% od njih je reklo da je cilj strategije povećanje profitabilnosti i obujma prodaje.


Vruće s Mreže … ICL šalje vijest na WAP mobilne telefone

Hot off the Web… ICL puts news on WAP mobile phones

7 March 2000

ICL je otvorio servis pomoću kojeg svatko onaj tko ima WAP mobitel može dobiti sažetak ICL-ovih izjava za tisak. Usluga je prvenstveno namijenjena sve mobilnijim djelatnicima ICL-a. U planu je proširenje usluge na informacije o imeniku za ICL-ove brojne lokacija, o događajima koji se planiraju, te o raznim sajmovima i izložbama na kojima ICL nastupa.


Sada, kad su pregrade uklonjene, vidim jasnije

I Can See Clearly Now The Divisions Have Gone

6 March 2000

ICL je otvorio novi, 4682 kvadratna metra velik poslovni prostor u Stainesu, blizu Londona. Prostor je uređen po novom ICL-ovom "new world" konceptu otvorenih uredskih prostora, bez pregrada i prepreka, koji stimulira dobru komunikaciju među djelatnicima. U tom prostoru će raditi 600 djelatnika koji se bave prodajom, marketingom i help desk uslugama za ICL-ov e-business.


 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2012

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

For additional information
If you want to find more about BCC Services, our services and products, please visit us: BCC Services d.o.o., Damira Tomljanovića 7, 10000 Zagreb, Croatia ; or call us: +385 (1) 30-37-600 ; send us a fax: +381 (1) 30-37-699 ; or send us an e-mail to: info@bccservices.com

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2018