Archives 
BCC Services / Fujitsu Services / ICL

    Home - Arch  BCC novosti  Fujitsu novosti  ICL Novosti  ICL pr.rels.  History Channell  Gallery  Album  Texts & Articles            Home - BCC Serv. 
       

   Archives
BCC Services / Fujitsu Services / ICL

    Home - Arch  BCC novosti  Fujitsu novosti  ICL Novosti  ICL pr.rels.  History Channell  Gallery  Album  Texts & Articles            Home - BCC Serv. 

( 01.06. - 30.06.2000 )


Partnerstvo ICL i British Midland

23 June 2000

Druga po veličini britanska avio kompanija, British Midlands i ICL su sklopili ugovor vrijedan 30 milijuna Funti, po kojem će ICL preuzeti brigu za British Midlands informatičku infrastrukturu.


Mark Silver – novi financijski direktor KnowledgePoola

23 June 2000

KnowledgePool je ICL-ova nastavna organizacija.


Rezervni dijelovi za zrakoplove preko Interneta

23 June 2000

Source One je vodeća tvrtka za isporuku rezervnih dijelova za zrakoplove je ICL-u povjerila izradu e-commerce sustava za naručivanje i isporuku rezervnih dijelova. Zrakoplovne kompanije će moći preko Interneta naručivati i pratiti isporuke rezervnih dijelova s bilo kojeg mjesta na svijetu, u bilo koje vrijeme. Proces koji je trajao danima će se skratiti na minute.


ICL i ntl – ugovor za Geneva sustav za naplatu

23 June 2000

ICL će ntl-u, međunarodnoj komunikacijskoj kompaniji isporučiti sustav za naplatu zasnovan na paketu Geneva.


ICL investira u sustave za elektroničko plaćanje računa

19 June 2000

ICL i BillMatrix Corp su sklopili partnerski ugovor za razvoj sustava za real-time on-line plaćanje računa. Statistike pokazuju da se samo u SAD godišnje tiska i šalje poštom oko 19 milijardi raznih računa. S druge strane, svega 2.5 posto stanovništva plaća neke od računa elektroničkim putem.


KnowledgePool otvara virtualnu farmu

9 June 2000

KnowledgePool, ICL-ova nastavna organizacija je danas objavila da će za potrebe škotskog poljoprivrednog koledža projektirati virtualnu farmu, pomoću koje će studenti, ali i stvarni farmeri moći učiti kako upravljati poljoprivrednim gospodarstvom na ekološki način.


Potpredsjednik za Internet poslove

9 June 2000

Jim Devlin je imenoan za ICL-ovog potpredsjednika za poslove i pothvate vezane uz Internet. Sjedište g. Devlina će biti u Dallasu, Texas. G. Devlin je do sada radio u ICL-ovoj Retail diviziji.


Portugalski telekom operator odabrao ICL i Genevu

ICL and Geneva selected by Portuguese telecoms operator Maxitel in Ł2m contract

9 June 2000

Maxitel, vodeći portugalski telekom operator je s ICL-om sklopio posao vrijedan 2 milijuna Funti za integrirani sustav za naplatu i praćenje kupaca. ICL-ovo rješenje će biti zasnovano na paketu Geneva za naplatu telefonskih usluga. Sustav će omogućiti Maxitel-u da svojim klijentima izdaje objedinjene račune za sve usluge, te da prati njihov stil korištenja usluga.


Stockton & Billington college i ICL – partneri za najbolju informatičku infrastrukturu

7 June 2000

ICL je s Stockton & Billington College-om potpisao deset godišnji ugovor o razvijanju i održavanju informatičke infrastrukture. Mreža sadrži 8 servera, 330 osobnih računala i 115 pisača. Osim održavanja opreme, ICL će osiguravati i stručnu pomoć i pružati usluge Help Deska.


Nagrađen ICL-ov za Web site za pravnu pomoć

6 June 2000

Nedavno otvoreni Web site za pravnu pomoć (www.justask.org.uk), kojeg je projektirao, uveo i operativno vodi ICL, dobio je, u kategoriji dobrotvornih organizacija i javnog sektora, ovogodišnju nagradu za učinkovitost novih medija.


Donacija organizaciji za pomoć mladima

6 June 2000

Na cricket turniru kojeg je ICL organizirao u dobrotvorne svrhe, prikupljen je iznos od 21000 funti, koji je predan dobrotvornoj organizaciji Youth at Risk, koja pomaže mladeži ugroženoj kriminalom, drogama i razorenim domovima.


ICL-ov Cafe VIK uzor za upravljanje znanjem

2 June 2000

ICL je objavio početak druge faze Cafe VIK-a, svog sustava za upravljanje znanjem. Cafe VIK je ICL-ov Intranet site. Za razliku od prve faze, gdje je težište bilo na organizacijskim jedinicama, u fazi dva je učinjen prijelaz na zajednice osoba koje imaju iste interese. Takav pristup olakšava razmjenu znanja i iskustava grupama ljudi koji se bave sličnim poslovima – npr. ljudima iz prodaje, servisa, marketinga, ljudima koji se bave kadrovskim pitanjima. Cafe VIK je prvi puta pokrenut 1996, a danas do njega ima pristup preko 21000 ICL-ovih djelatnika.


 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2012

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

For additional information
If you want to find more about BCC Services, our services and products, please visit us: BCC Services d.o.o., Damira Tomljanovića 7, 10000 Zagreb, Croatia ; or call us: +385 (1) 30-37-600 ; send us a fax: +381 (1) 30-37-699 ; or send us an e-mail to: info@bccservices.com

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2018