Archives 
BCC Services / Fujitsu Services / ICL

    Home - Arch  BCC novosti  Fujitsu novosti  ICL Novosti  ICL pr.rels.  History Channell  Gallery  Album  Texts & Articles            Home - BCC Serv. 
       

   Archives
BCC Services / Fujitsu Services / ICL

    Home - Arch  BCC novosti  Fujitsu novosti  ICL Novosti  ICL pr.rels.  History Channell  Gallery  Album  Texts & Articles            Home - BCC Serv. 

( 01.09. - 30.09.2000 )


ICL pomaže trgovcima da za 30% smanje kvarove IT opreme

ICL helps retailers reduce downtime by 30%

28.09.2000

Zahvaljujući ICL-ovom GlobalSTORE software-u za prodajne organizacije, kvarovi na informatičkoj opremi za prodajne organizacije se mogu smanjiti i do 30%, a povećava se i produktivnost. Software sada uključuje i analizu informatičke opreme – daje izvještaje koje od starih POS blagajni treba zamijeniti, koje pisače servisirati ... Prate se i performanse pojedinih uređaja, pa se mogu ustanoviti uska grla i slično.


ICL i Esat Net dokazali poslovnu opravdanost e-nabave

ICL and Esat Net prove business case for e-Procurement & Supply

28.09.2000

www.marketplace.ie je business-to-business website koji su uz potporu Irske vlade projektirali i pustili u rad ICL i Esat Net. Site omogućava kompletne e-transakcije između raznih europskih poslovnih organizacija.


ICL i popis stanovništva 2001 u Britaniji

ICL signs lease for Census 2001 Document Processing Centre in the North-West

21.09.2000

ICL je iznajmio zgrade za centar u koem će se obaviti obrada podataka za popis stanovništva koji će se 2001 izvršiti u Britaniji. Za popis će se u Britaniji koristiti obrazac od 20 stranica. Dokument će se scannirati brzinom od 80 stranica u minuti.i čitati pomoću software-a za prepoznavanje znakova. Nakon što se ručno isprave djelovi teksta koje kompjuter nije mogao prepoznati, podaci se spremaju na magnetske medije za daljnju obradu.


ICL isporučuje Microsoftove .NET platforme velikim organizacijama

ICL takes Microsoft .NET to the enterprise

20.09.2000

Prvi kupac je vlada Jerseya, u okviru nastojanja da Jersey (otok u engleskom kanalu) postane off-shore centar za e-business.


On-line savjetnik pomaže školskoj djeci u Liverpoolu

Online Agony Aunt helps kids moving to new schools

15.09.2000

Zahvaljujući ICL-u, školska djeca iz Liverpoola mogu putem email-a tražiti savjete i pomoć. Servis se zove 'Pitaj tetu Eunice'. Najveći broj pitanja poslanih tijekom ljetnih praznika se odnosio na upis u srednje škole, na probleme s kolegama i pitanja u vezi s novom školskom godinom. Većinu odgovora daje stvarna teta Eunice, 73 godišnja umirovljena misionarka koja je cijeli život provela radeći s djecom.


ICL i Foyer Federation otvaraju centre za učenje namijenjene beskućnicima

ICL and Foyer Federation to develop learning centres for the homeless.

11.09.2000

Foyer je dobrotvorna organizacija koja vodi centre za smještaj beskućnika. Uz potporu Britanske vlade, ICL će u tim centrima osigurati informatičku infrastrukturu i organizirati razne (informatičke) tečajeve koji će beskućnicima poboljšati šanse da nađu posao. Očekuje se da će ti centri imati oko 40 tisuća korisnika kroz prve tri godine rada.


Martin Coombs, novi direktor za retail aplikacije

Martin Coombs appointed as ICL's director of retail applications in the UK

08.09.2000

Imenovan je za direktora ICL-ovog odjela za Retail aplikacije u Velikoj Britaniji.


ICL investira 45 milijuna funti u sustave za upravljanje e-infrastrukturom

ICL Invests 45 million in e-Infrastructure software management systems

07.09.2000

ICL uvodi software aplikacije vrijedne 45 milijuna Funti, koje će poboljšati on-line support ICL-ovim kupcima. Poboljšati će se mogućnost ICL-a da pruža usluge vezane uz informatičku infrastrukturu, omogućiti ICL-u i njegovim zaposlenicima on-line nabavu, i pružati interaktivnu potporu ICL-ovim kupcima.


Quintus za ICL-ove Help centre

ICL e-Enables its customer service centres through quintus

07.09.2000

ICL uvodi Quintus-ov eContact Suite u svoje centre za potporu korisnicima. EContact omogućava kontakte kroz razne medije, praćenje poziva, čuvanje detalja o svim korisnicima, pa čak i vođenje klijenta (u toku telefonskog razgovora) kroz Web stranice na kojima se nalaze odgovori.


 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2012

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

For additional information
If you want to find more about BCC Services, our services and products, please visit us: BCC Services d.o.o., Damira Tomljanovića 7, 10000 Zagreb, Croatia ; or call us: +385 (1) 30-37-600 ; send us a fax: +381 (1) 30-37-699 ; or send us an e-mail to: info@bccservices.com

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2018