Archives 
BCC Services / Fujitsu Services / ICL

    Home - Arch  BCC novosti  Fujitsu novosti  ICL Novosti  ICL pr.rels.  History Channell  Gallery  Album  Texts & Articles            Home - BCC Serv. 
       

   Archives
BCC Services / Fujitsu Services / ICL

    Home - Arch  BCC novosti  Fujitsu novosti  ICL Novosti  ICL pr.rels.  History Channell  Gallery  Album  Texts & Articles            Home - BCC Serv. 

( 01.12. - 31.1¸2.2000 )


KnowledgePool zaposlio rukovoditelja informatike u TV emisiji na Finskoj TV

KnowledgePool recruits IT Systems Manager live on Finnish Television
14 December 2000

Finska TV ima na programu emisiju pod nazivom "Dobar posao". U emisiji se govori o uvjetima zapošljavanja, a u svakoj emisiji je glavni gost jedna kompanija. Emisija se snima uživo, a glavna joj je atrakcija da gostujuća kompanija u toku emisije obavi završne razgovore s tri kandidata i na licu mjesta zaposli jednog od njih. (Tri kandidata u najužem izboru se izabiru na osnovu prethodno objavljenog natječaja i obrađenih molbi). Finska podružnica ICL-ove nastavne organizacije, KnowledgePool-a je bila jedina informatička kompanija koja je pozvana da učestvuje u emisiji. Veikko Kanerva, direktor KnowledgePoola Finska, je pred 400 000 TV gledatelja razgovarao sa svakim od tri kandidata, postavio im desetak pitanja i na kraju, pred TV gledateljima ponudio posao jednom od njih.


KnowledgePool u užem izboru za nagradu

KnowledgePool shortlisted for Award
14 December 2000

ICL KnowledgePool-ov program on-line tečajeva, razvijenih za potrebe Scottish Agricultural College-a je ušao u uži izbor za nagradu koju za najbolji on-line tečaj svake godine dodjeljuje Institut za Informatičku izobrazbu. ICL-ov nominirani program među ostalim sadrži i virtualnu farmu, model na kojem studenti mogu iskušavati razne plodorede i različite poljoprivredne tehnike.


ICL imenovao novog izvršnog direktora

ICL appoints new chief executive
06 December 2000

ICL sharpens European e-Business services strategy and appoints new chief executive
06 December 2000

Richard Christou, dosadašnji vršitelj dužnosti, potvrđen je za stalnog izvršnog direktora ICL-a.

Glavne smjernice njegovog programa su ICL-ov fokus na pružanje informatičkih usluga u Europi, Srednjem Istoku i Africi. ICL će se koncentrirati na potrebe svojih kupaca, te poboljšati učinkovitost rukovođenja i smanjiti troškove poslovanja.


Nova IT inicijativa za teenagere

ICL and Technology College Trust launch IT initiative for teenagers
04 December 2000

ICL i Technology College Trust su pokrenuli novu inicijativa, "Magnet for Talent", koja će 17-18 godišnjacima omogućiti stjecanje informatičkih iskustava, te ih upoznati s ICL-om kao potencijalnim poslodavcem.


Uredske spletke koče rast e-poslovanja

Office politics holds back UK e-Business growth
04 December 2000

Rezultati istraživanja koje je sproveo ICL su pokazali da jedan od četiri ispitanih rukovoditelja smatra da ga "uredske spletke" (tj. neobjektivni razlozi interne prirode) sprečavaju u investiranju u elektroničko poslovanje, a tri od pet ispitanika kažu da na elektroničko poslovanje ne troše više od 10% sredstava koja im ukupno stoje na raspolaganju, usprkos predviđanjima poput onoga da će do 2004 volumen e-poslovanja iznositi preko 7000 milijardi dolara. Istraživanje je pokazalo da se vode interne borbe oko toga kome bi e-poslovanje trebalo pripasti, te da rukovoditelje s područja informatike uglavnom nitko ni ne pita kada se govori o elektroničkom poslovanju. Izvor otpora prema e-poslovanju znaju biti rukovoditelji koji vode maloprodaju i koji se mogu osjetiti ugroženima.


 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2012

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

For additional information
If you want to find more about BCC Services, our services and products, please visit us: BCC Services d.o.o., Damira Tomljanovića 7, 10000 Zagreb, Croatia ; or call us: +385 (1) 30-37-600 ; send us a fax: +381 (1) 30-37-699 ; or send us an e-mail to: info@bccservices.com

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2018