Archives 
BCC Services / Fujitsu Services / ICL

    Home - Arch  BCC novosti  Fujitsu novosti  ICL Novosti  ICL pr.rels.  History Channell  Gallery  Album  Texts & Articles            Home - BCC Serv. 
       

   Archives
BCC Services / Fujitsu Services / ICL

    Home - Arch  BCC novosti  Fujitsu novosti  ICL Novosti  ICL pr.rels.  History Channell  Gallery  Album  Texts & Articles            Home - BCC Serv. 

Sažetak ICL-ovih priopćenja za tisak

Srpanj 2001


Britanci su spremni za mobilni rad, no kompanije zaostaju

The British are ready for mobile working, but business is lagging behind
26 July 2001

Istraživanje provedeno po narudžbi ICL-a je pokazalo da dvije trećine od 200 anketiranih rukovoditelja smatra da bi se poslovanje njihovih organizacija poboljšalo kada bi se omogućio mobilni rad, tj. rad iz drugih ureda, na putovanju, od kuće. Većina ih se složila da se danas teško može raditi samo iz jednog ureda, a da postoji tehnologija koja omogućava veliku pokretnost. Ipak, istraživanje je pokazalo i da mnoge kompanije nisu sklone većem broju svojih djelatnika dati opremu koja bi im omogućila mobilni rad.


ICL i Sudovi Sjeverne Irske uspješno instalirali infrastrukturu za e-upravu

ICL and Northern Ireland Court Service announce successful E-Government infrastructure implementation
19 July 2001 

ICL je instalirao Microsoft Windows 2000, Office 2000 i Active Directory na svih 750 računala Sjeveroirskih sudova, raspoređenih na 26 lokacija. Time je osigurana infrastruktura za aplikacije koje slijede (npr. sustav za pretraživanje pravnih informacija i sustav za informiranje o napredovanju rješavanja sudskih predmeta.


David Courtley, novi ICL-ov Chief Operating Officer

ICL appoints David Courtley as Chief Operating Officer
16 July 2001 

David Courtley je imenovan za ICL-ovog Chief Operating Officer-a. Dužnost će mu biti rukovođenje svakodnevnim ICL-ovim poslovnim operacijama.


ICL pomaže graditi školu u Namibiji

ICL donates £500 to Manchester based work placement student for Raleigh International, Namibia trip
11 July 2001 

ICL je dao prilog od 500 Funti u dobrotvorne svrhe Davidu Hanney-u, studentu koji je radio na praksi u ICL-ovom pogonu u West Gortonu. Po završetku prakse, David, koji je skupio ukupno 3200 Funti, će otići u Namibiju i s ostalim dobrovoljcima će se uključiti u projekt izgradnje škola, ambulanti i stanica za pročišćavanje vode. Svaki od dobrovoljaca je dužan skupiti i nešto novaca za te projekte. ICL redovno uzima studente na praksu, no većina ih ipak ne radi stvari kao David.


KnowledgePool organizira školovanje za BMW Grupu

The BMW Group takes its “MINI Competence” Test with KnowledgePool
12 July 2001 

ICL-ova nastavna organizacija KnowledgePool je razvila kombinirani (CD + instruktori) nastavni program za BMW dealere.


Koliko vas košta ne-upravljanje vašom informatičkom infrastrukturom?

The cost of failing to manage your IT Infrastructure
12 July 2001 

Istraživanje koje je proveo ICL je pokazalo da preko polovice informatičkih rukovoditelja ne može pogoditi ni s 30% točnosti koliko njihovu organizaciju košta informatika.


ICL i Thomas Cook dobili nagradu za e-business rješenja

ICL and thomascook.com Net Award
05 July 2001 

ICL i thomascook.com (informatička služba Thomas Cook-a, poznate turističke agencije) su dobili prestižnu nagradu za najbolji e-business projekt. U nagrađenom sustavu se za prezentaciju turističkih destinacija pored uobičajenih web stranica koristi i interaktivna televizija, a korisnik ima na raspolaganju i veliko mnoštvo drugih potrebnih informacija. Sustav ne omogućava samo izbor destinacija, nego odmah obavi i sve potrebne rezervacije i plaćanja.


ICL otvorio centar za demonstraciju informatičkih usluga

ICL Opens Customer Centre to Showcase IT Services
04 July 2001 

ICL je na svojoj lokaciji u Stainesu, blizu Londona otvorio demonstracijski centar u kojem će posjetitelji imati priliku vidjeti kako ICL upravlja informatičkom infrastrukturom i pruža usluge, uključivši i helpdesk.


KnowledgePool nudi starter kit za kompanije

KnowledgePool launches e-Learning Starter Kit Cost-effective example for corporations
03 July 2001 

KnowledgePool, ICL-ova nastavna organizacija je odlučila velikim kompanijama ponuditi nekoliko starter paketa za usluge školovanja. Za određenu sumu novaca se dobiju različite kombinacije on-line, CD i živih tečajeva po izboru, za određeni broj polaznika. Paket će omogućiti kompanijama da pod vrlo povoljnim aranžmanom iskušaju tečajeve koji bi mogli biti potrebni većem broju njihovih djelatnika.


 
 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2012

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2014

For additional information
If you want to find more about BCC Services, our services and products, please visit us: BCC Services d.o.o., Damira Tomljanovića 7, 10000 Zagreb, Croatia ; or call us: +385 (1) 30-37-600 ; send us a fax: +381 (1) 30-37-699 ; or send us an e-mail to: info@bccservices.com

 Contact us     Legal 

All Rights Reserved, Copyright © BCC Services d.o.o.; 1998 - 2018